שיר
ע עדידה16 New member 26/3/06 #50 כיף לך../images/Emo9.gif הלוואי עלי יופ כזה לי היה סתם יום נחמד (כי התבטל ישוער תנ"ך והיצאנו שעתיים אחרונות ל"סיור" בכיכר רבים לדבר הזה של ערוץ 10 במגמה:-פ סתם די טמטום אבל סבבה:L-]) שמחה שנהנית
כיף לך../images/Emo9.gif הלוואי עלי יופ כזה לי היה סתם יום נחמד (כי התבטל ישוער תנ"ך והיצאנו שעתיים אחרונות ל"סיור" בכיכר רבים לדבר הזה של ערוץ 10 במגמה:-פ סתם די טמטום אבל סבבה:L-]) שמחה שנהנית
ע ענבלוש2000 New member 26/3/06 #18 לי היה יום פלוץץ.. יש לי שפעת והשתעממתי מוות כי אף אחד לא היה מחובר במסן ולא היה לי עם מי לדבר.... ת'אמת, כבר עדיף ביצפר כי חוץ מהשיעורים הכל די סבבה ובהפסקות יש מלא צחוקים וכל זה.... ואני כל הזמן משתעלת ויש לי חום וכואב לי כל הגוף... בקיצור- יום חרא....
לי היה יום פלוץץ.. יש לי שפעת והשתעממתי מוות כי אף אחד לא היה מחובר במסן ולא היה לי עם מי לדבר.... ת'אמת, כבר עדיף ביצפר כי חוץ מהשיעורים הכל די סבבה ובהפסקות יש מלא צחוקים וכל זה.... ואני כל הזמן משתעלת ויש לי חום וכואב לי כל הגוף... בקיצור- יום חרא....
ע ענבלוש2000 New member 26/3/06 #42 טאנקסס דיוו!! אני ממש התגעגתי אליךך !!!!! ("עינבאל בלבל בשכל.. "חהחהחחה )
ד דופנה19 New member 26/3/06 #47 חח... גמאני... את לא יודעת מה קרה היום... שושו חזר אבל בתור מישו אחר תגלי את זה מחר
נ נעמקה19 New member 26/3/06 #56 שושו ודיוו עשו את חמוד ../images/Emo2.gif ואז שושו מת בלידה, וחמוד קטן נולד לדיוו לא הבנתי מה הקטע כי הוא מתנהג כמו דביל אבל למי איכפת
שושו ודיוו עשו את חמוד ../images/Emo2.gif ואז שושו מת בלידה, וחמוד קטן נולד לדיוו לא הבנתי מה הקטע כי הוא מתנהג כמו דביל אבל למי איכפת
ד דופנה19 New member 26/3/06 #59 לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דייווווו וחמודה עשו את שושו (התינוק) וחמודה מתה בהריון ועכשיו שושו עוד לא יודע לדבר והוא קורא לעצמו דייווו ולאמא דייווו ולי דייוווו ולאופיר מברייוןווווק
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דייווווו וחמודה עשו את שושו (התינוק) וחמודה מתה בהריון ועכשיו שושו עוד לא יודע לדבר והוא קורא לעצמו דייווו ולאמא דייווו ולי דייוווו ולאופיר מברייוןווווק
נ נעמקה19 New member 26/3/06 #62 אה נכון אני זוכרת שאמרת לי בתנ"ך../images/Emo6.gif "אתם לא צריכים לשפוט את שושו בצורה שכזו! הוא תינוק! הוא עוד ילמד !"
אה נכון אני זוכרת שאמרת לי בתנ"ך../images/Emo6.gif "אתם לא צריכים לשפוט את שושו בצורה שכזו! הוא תינוק! הוא עוד ילמד !"