של תחילת שבוע

chen010189

New member
../images/Emo32.gifשל תחילת שבוע

אין הודעת תפוז אנשים מודיע (נכון לכתיבה שורה זו) בסביבה, או אוף רגיל... לא קורה כל יום, אה?
שיהיה לכולם שבוע טוב!
גם לכם, וגם לפיק ברכיים והפרפרים בבטן והצמרמורות שתפסתי עכשיו

DoRiNuS sMiNiA

New member
היה לי יום מוזר...:-S

זהו,עכשיו אני כבר בטוחה שאני כזאת,מתחילים לקרוא לי פריקית,סוף סוף הגעתי ליעד השכל כך ציפיתי להגיע אליו. בזמן שכל הכיתה שלי פרחות אני היחידה "הפריקית". תודה לאל אני פריקית!
גם כן הMP3 המסריח שלי,בקושי חודש יש לי אותו וכבר התקלקל,הדרך היחידה שלי להתנתק מהעולם הגועלי ולברוח מכולם,מקול הצווחות של הילדים ומקולות הידיים הנדפקות על הרצפה בשביל זוהר מסכן של ניני. דווקא עכשיו הוא החליט שהוא לא עובד! הספר מחזור הזה,סתם ספר שהולך לארון בסופו של דבר. אני בצוות הכותבים,היו צריכים לחלק אותנו לקבוצות,וכמובן המורה הכלבה שלי תדפוק אותי! היא בכוונה שמה אותי בקבוצה של הילדים שאני לא מסתדרת איתם! בסוף אחרי שכולם התלוננו יצא בסדר,לא משהו אבל סביר. למה לעזאזל אני צריכה להשקיע בכל זה?! לבזבז את כל חופשת הפסח שלי על השטויות האלה!
ושוב,סוף היום חזרתי אל חיי הטלנובלה שלי
יש בכיתה שלי קטע עם זוגות,הם לא באמת חברים...בשביל הפוזה. יש לי ילד בכיתה שתמיד מחפש לעצמו בת זוג,והוא באמת בתור חבר ממש סבבה! הוא הציע חברות לילדה מהכיתה שלי,שסירבה לו. ואז הוא בא אליי,הוא היה ממש רציני ואני לא רציתי לפגוע בו. פשוט אמרתי לו,נישאר ידידים! בהתחלה מרחתי אותו,מלמלתי שטויות אבל אני לא בנויה לדברים כאלה! לא עכשיו ולא בגיל הזה,אני בסך הכל בת 12...מי צריך את כל השטויות האלה?! וכן...עוד פאדיחה נרשמה לעלמה דורין. יצאתי עם כמה חברות ביום שישי לנאפיס. היה לנו מלצר ממש חמוד והוא באמת היה נחמד. בסוף הוא פשוט דרש את זה,אז הבאתי לו נשיקה (על הלחי!) לא בגלל שנדלקתי עליו או משהו,הוא סתם דרש צומי. ואז שכחתי שהילדים בכיתה שלי לא בני 12 אלא בני 12 בגיל של ילד בן 3. הם לא מפסיקים להציק לי על זה! וזה כבר מטריד! טוב...אז בלבלתי לכם את המוח על החיים האדיוטיים שלי,לפחות אתם מבינים אותיע כמו שצריך

KiShKooSh

New member
חחחח אוי תקופת "הוא הציע לי חברות"

איך הכל היה פשוט אז...

DoRiNuS sMiNiA

New member
זה דוחה ומעצבן!

גברים...גם מגיל קטן הם פשוט חלאת המין האנושי! (ותמיד מתנהגים כמו תינוקות
) מה הוא חושב לעצמו שאני בובה?! אתה כולה בכיתה ו' אתה לא באמת יודע מה זה אהבה! אני כל כך מתביישת אפילו לדבר על זה

dollzy

New member
לי דווקא היום יום חביב מאוד..

שיעור ראשון לא למדתי אז התכתבתי במשך שעה שלמה עם שיר (רויטר)
בפלאפון.. ואחר כך היו לי עוד שעתיים לשון,שהיה לי פלאשבק מטורף בפרק 6! ואז גם התכתבתי עם שיר
אחר כך היה לי מבחן במתמתיקה שעתיים אז פספסתי היסטוריה עם המחנך שלי! *אושר* והלך לי דווקא טוב.. ואחר כך שעליתי לכיתה לשעתיים יהדות *סיוט* גיליתי שמשתחררים משעה אחת.. ובנוסף לכל זה קיבלנו מיקודים היום והם פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם!!!!!!!!! זה מדהים! כל מה שאי פעם חלמנו עליו שלא יהיה שם! לא שם!

Rioter

New member
../images/Emo24.gif היה ממש משעשע.

סורי שלא עניתי לך לSMS האחרון, פשוט ידיד שלי השתלט לי על הסנייק בסלולרי
!

נעמקה19

New member
חחחחח איך כתבת לי sms על פרק 6 ../images/Emo6.gif

אני כזה צוחקת... ואז תום עושה לי "מה עכשיו? שוב פעם האסאמסים?
"

../images/Emo55.gifיש לי היום אסיפת הורים

יש לי הרגשה דיי טובה כי הציונים שלי טובים, אבל אני ממש מפחדת מהציון בספורטט, אני גרועה בזהה
אני מקווה לטוב..

../images/Emo141.gifגם לי יש אסיפת הורים\=

אני לא הכי מפחדת...רק בקשר למסחן בהבעה אני לא בטוחה..
תאחלו לי בהצלחה

Rioter

New member
שיאללה, איזה יום חביב ../images/Emo6.gif!

היה יום חביב מאוד, באמת. מלבד העובדה שחברה טובה שלי לא מרגישה טוב והיא בביה"ח או משהו, הכל נפלאאאאאאא. (וזה בסדר, כי אניודעת שהיא תהיה בסדר והכל) איך מתחילים? שיעור גיאוגרפיה. מורה שהוא למעשה מרצה מזדקן באוניברסיטה, אבל ממש חמוד. הוא שאל היום שאלה כלשהי, ואני הצבעתי בנוסף לידיד שלי [אור]. המורה ידע שאני ואור יודעים, אז הוא עושה כזה: "חנית* ואוראל**, אתן יודעות מה התשובה לשאלה? אם תדעו, תקבלו מאה כאילו זה בוחן." (* חנית - פקאצה נוראית. תמיד תמצאו אותה עם מסטיק בפה, והיא שמנה. ממממממש שמנה. היא.. זו.. אני, חמש פעמים. לא יודעת אם זו מחלה או משהו, אבל זה נוראי. בחיי. ולא שיש לי משהו שמנים, פשוט פקאצה שמנה שמתלבשת עם לבוש מינימלי זה מגעיל. אותי, לפחות. ** אוראל - פקאצה. היא ילדה די נחמדה כשהיא רוצה. רזונת קטנה כזו. היא יפה כזו, אבל יש לה קול של גבר. נורא מצחיק.) ובכן, אחרי שחנית ואוראל לא ידעו את התשובה כמובן, ובכלל לא ידעו את השאלה.. אבי - ה"ליצן" של הכיתה אמר: "נו מה הקטע, למה אתה נטפל לבנות רק בנוגע לציון? זה לא שהן חכמות והן יודעות יותר ממני!" אז המורה ענה לו: "באמת? היית מת לקבל ציון כמו של פלדמן במבחן." אני פלטתי צחקוק, אחרי הכל, מה אני קשורה?
והוא חייך אלי, והמשיך בשיעור. זה היה כזה חמוד מצידו. XD בכל אופן.. מה אחר כך.. במהלך השיעורים התכתבתי עם דולזי בSMSים, שהיא בתאדם נורא משעשעת ומגניבה. אז דולזי, כפרעלייך. כן, אחר כך היה שיעור מדעים. מורה נורא שווווולטטטטטטת. אחת הטובות, אם לא הכי. השיעורים איתה כייפים כאלה. היא מדברת בגובה העיניים, לא מתנשאת, אפשר לקום וכו', ואנחנו גם הקבצות.. אז זה מצויין. קבוצה קטנה כזו. טוב, מתחיל השיעור. היה בו קטע נורא מצחיק. יש לנו ילדה שהיא.. הממ.. נורא שעירה. יש לה זקן ושפם כזה, אז היא מתגלחת O_O זה נוראי. ויש לה אף ממש גדול, כמעט כמו שלי [
]. ועזבו את זה שהיא נראית ככה, יש לה התנהגות דוחה. פרחה כזו, אף אחד לא סובל אותה. רציני. טווווווב, אז מתחיל השיעור. ליאור, גם הוא הבדחן של הכיתה, שהוא אגב - שחקן ממש טוב. אני והוא עשינו את מסיבת הסיום שלנו ביסודי, והוא משחק מדהים. חבל על הזמן. כפרעליו. טוב, אז, המ... הוא עושה את עצמו בוכה, ורץ לגלית [המורה] עם פתק: "חנית ואוראל כתבו שאני אוהב את ספיר!!!!1111 תענישי אותן!!!1 *בוכהבוכהבוכה*. כל הכיתה נקרעת, וגם גלית. אבל היא משתפת פעולה. גלית: "חנית *מושיטה לה את הפתק* מה זה צריך להיות?" חנית: "זה.. זה פתק שליאור ביקש ממני לרשום
" ליאור: "היא משקרת!!!!!!!1111111" גלית: "
שאני אקרא לספיר?" (הערה - היא בהקבצה השנייה) ליאור: "לאאאאא!!!!!!!!!!!11111111
" גלית: "
למה לא?" (ליאור משתתק ומנסה לא להקרע מצחוק) חנית: "כי הוא אוהב אותה!!!!11111" אני ממלמלת: "אווו.." כזה רומנטי, בצחוק. שקד שישבה לידי שמעה אותי, וחזרה אחריי. וככה כל הכיתה כזה: "אווווווווווו......" וכולנו נקרעים. ליאור אשכרה הסמיק
והוא מתחיל ככה: "אני?!!!11 את השעירה הזו?! לעזאזל, היא מגלחת את הפנים שלה! והאף שלה, אלוהים, כמה נייר טואלט היא צריכה כדי לקנח נזלת?!!!!!111?????11" ברור שזה לא יפה, אבל זה היה מצחיק. כולם נקרעו, וגם גלית. לא היה לה נעים, אבל היא ראתה שאני צוחקת [אני בעלת טאקט בד"כ] וצחקה גם. ואז עידן, שגם הוא בדרן בפניי עצמו, ביציאה: "ליאור, אחי, חשבתי על משהו." *כולם מסתכלים* ליאור: "מ..מה..?
" עידן: "בחופה שלכם, שלך ושל ספיר יענו. איך תדע מי הרבי ומי ספיר?" (כאילו, בגלל שהיא שעירה.) וכוווווווולנו התפוצצנו מצחוק. גם ליאור. עומרי, שהוא ידיד שלי וממש חמוד, ביציאה: "עידן! מילא אוהד בית"ר, עכשיו גם מעליב את הרבי????!!!!!!" ו.. פאק, זה היה כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!! עידן הוא אוהד בית"ר, ועומרי [כמוני] אוהד מכבי חיפה. וואי, זה היה אחד השיעורים החזקים. מה עוד היה משעשע.. אני כבר לא זוכרת. אבל בחיי שהיה יום כייפי כזה. אה! כן, נזכרתי! יש לנו מורה רוסייה למתמטיקה, קוראים לה "EMA". לרוב מדביקים לה כינויים כמו: "כוס אמה", "פוסט-אמה", וכדומה. היום היא לא התאפרה. בד"כ יש לה איפור כבד כזה. והשיער שלה אדום, היא קצת מלאה, והיא נורא.. כבדה. תרתי משמע. טוב, אז היא באה וזה, כולם מתיישבים במקומות.. היא רצתה להתחיל איתנו נושא כלשהו, אבל אמרתי לה: "אמה, מה עם המבחן שלי?" אמה: *נא לקרוא במבטא רוסי ממש כבד* "מה עם מבחן שלך?" אני: "הוא עוד אצלך, לא החזרת לי אותו
" אמה: "אויויוייייייייייייי......." אני: "
" אמה: "את להיות באה.. לא היומה, גם לא מחהררררררר... את להיות באה אליי יום שלישי, בניין תיכון... 'סדר???" אני: "לא." אמה: "את להיות מתחצפת אליי?!" אני: "אבל יום שלישי אי אפשר.." אמה: "אני לא להיות שאלת!" אני: "אבל יש בחירות! חופש! הלו?!" אמה: "אוי נכון, את להיות צדקת. אז את להיות תבוא יום ריביעי?" (ככה היא מדברת!) אני: "טווווווב... אני אבוא." זה היה מצחיק. ואז שקד שאלה אותי: "מעניין למי היא תצביע.." ואמה שמעה את זה ועשתה פרצוף מוזר. אז אבי, הבדחן המגניב שלנו, אמר: "נו שיר, אני מתפלא עלייך. אמה, אמה שלנו. היא תצביע ל.." אני: "
אבי?" אבי, בדיוק כמו בתשדיר הבחירות:" דדדדדדאאאאאאא ליברמן!!!!!!!!!!!!11111" וכווווווווווווווולם נקרעו מצחוק. חבל על הזמן, וואי. מה, שגם קיבלתי הרבה מחמאות מהפקאצות שהשיער שלי מגניב. ייאי. אומנם פקאצות, אבל היי
! המהמהמ.. מה עוד.. טוב, לאיודעת, אבל הכל חביב כזה. ואני מאלפת את הכלבה שלי. היא מתוקה. 3> יום טוב לכם, ועד כאן, שעת הזיבול עם ריוטר

Rioter

New member
הוו כן, ושחררו אותנו שעה אחת קודם.

אמה הייתה צריכה ללכת לאסיפת הורים, אז יצאנו משעה מתמטיקה. זה חביב מאוד!

Rioter

New member
לא אני הייתי צריכה, המורה הייתהXD

וכן, בלי קשר גם לי יש היום O:

למעלה