של שבת

sdavid1

New member
../images/Emo32.gif של שבת

שרשרו הכול לפהה(כל מה שלא קשוררר לאמ"ל)

sdavid1

New member
אתמול הייתי בחתונה ונחשו את מי ראית

חחחחח את דן תורג'מן(מלגעת באושר)..חח אתם רואים כזה דודה שלי אומרת לי ואחרי זה הסתכלתי עליו ומזה התלהבתי-חח בחיים שלי לא ראיתי מפורסם אז אני עושה כזה לאחי:"הוא אמיתי"?!!? והוא עושה ללי"לא הגזמת ,לכי תבקשי ממנו חתימה..איזה ישנה את קלק לגעת באושרר " חחח ואני רק ממשיכה להסתכלל -טוב התלהבתי חח סתם אבל זה מגאניב לראות מפורסם במציאות..זה לא כמו טלויזיה.. אעעה וגםרון שובלבא לשיר שמה-איזה חמודיי
וגם שחקן מהפועל ב"ש(יניב אלול)..-חח לא יודעת איך הוא ודן תורג'מן קשורים לחתונה

אני ראיתי גם את דן תורג'מן!../images/Emo110.gif

נראלי שנה שעברה.. במסעדה אחת.. זה היה חרי שהוא התגרש מאשתו.. הוא היה עם מישהי.. והוא דיבר עם כולם וזה
חחחח אב שלי עושה "זה הזמר הזה לא? דן משו.." ואז אמרתי לו שזה שחקן וזה.. חחח נכון זה מגניב?

יו כיף לך../images/Emo70.gif באמת את צודקת, מרגישים

נורא מוזר ומרגישים התרגשות בלתי מוגבלת, ואתה לא יכול לשלוט בעצמך, וזה באמת באמת לא כמו בטלויזיה..
תאמיני לי, לפגוש 3 שחקנים או שחקני כדורגל או זמרים או לא משנה, או איזה בנאדם חשוב שישי בארץ, זה ממש מספיק לבנאדם אחד בעולם הזה.. אבל רק כדי שלא יתחילו להגיד גם דברים כאלה בפורום של "וואי, כי תקשיבי
זה לא אנשים רגילים, זה מ-פ-ו-ר-ס-מ-י-ם
" אז אני רוצה להגיד לך וגם לכל מי שקורא את ההודעה, שתזכרו שכל שחקן או מפורסם אחר, הוא בנאדם רגיל בדיוק כמונו
ותאמינו לי שהוא יעדיף שתתיחסו אליו כאל בנאדם רגיל כמו כולם (וזה מה שהוא) מאשר שתתיחסו אליו כאל מפורסם... לא נכון
וגם את מיכל, אני נורא שמחה שאתם שמחים
ושתמשיכו לפגוש הרבה מפורסמים בעתיד ובעיקר את אלה שאתם אוהבים
אבל רגע.. וואו, וואו לא להתנפל עליהם

sdavid1

New member
חח צודקת ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gifכנסי.......

זה באמת מרגש לפגוש מישו מפורסם ..וגם הקטע שלהתייחס אליהם כאל בני אדם רגילים מאודד נכוןן
כי הם בס"הכ בני אדם וגם כזה לא היה נעים לי להפריע לו כי הוא בא לחתונה וזהה אז לא נעים אבל אם זה היה יהודה לוי הייתי מבקשת

../images/Emo113.gifגמני פגשתי השבועע באירוע..

בברית של בן של בת דודה שלי את נדב אבוקסיס.. הוא חבר של בעלה של בת דודה שלי.. כמה הוא מדבר חחח הוא ישב עם איזה אחד והם כל האירוע מדברים חחח כן זה באמת כיף לראות מישו מפורסם במיוחד באירוע משפחתי..

../images/Emo39.gifיאאא דן תורג'מןן

יאאאאאאא דנו'ש אני זוכרת שהייתי קטנה שהיה עוד לגעת בעושר הוא היה כמו יהודה לוי בשבילי חיחייחי גם עכשיו אני אוהבת'תו אבל את יודוש יותר חיחי ואני זוכרת שאפילו רשמתי לו מכתב וידעתי רק תרחוב שהוא גר לא ת'מספר אז שלחתי וכנראה שזה לא הגיע חחחחח האא וגם יש לנו אותו משפחה תורג'מן שליטה!!! בקיצור כיפלךךךך זה באמת כיףףף לפגוש סלאאב במציאות

למעלה