של שבת

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
../images/Emo32.gifשל שבת

איך תסכמו את השבוע שסוף סוף נגמר? (וטוב שכך) מה תכננתן לסופ"ש? ומה אתן רוצות/מקוות שיקרה בשבוע הבא?

ymz

New member
אני בישלתי ואני אתחיל

היה לי שבוע שהתחיל טוב: הייתי בראיון עבודה יום אחרי זה אמרו לי שהתקבלתי, התפטרתי מעבודה הנוכחית (יש לי עוד שבוע וקצת עד שאוכל לעזוב אותה) המשך השבוע היה מוצלח "פחות" - שוב צרות בגן עדן. ואני קצת מבולבלת כי אני לא יודעת מה אני רוצה כרגע. אבל אני שמחה שהגענו לסופ"ש שכ"כ חיכיתי לו.

בשבוע הבא..

אני מקווה שיהיה קל יותר.. שהכל יזרום יותר בקלות ושכולנו נרגיש טוב יותר שבת שלום!

לולי80

New member
סוף שבוע

החלטתי להרגע מהשבוע הכ"כ מתיש הזה, תוך כדי למידה למבחן הבא ביום שני...אבל לקחת אותו באיזי ו........... רכשתי לי היום זוג נעליים מטריפות.... כתום מגניב והפלטפורמה פסיכודלית מטריפהבצבעי טורקיז צבעים שעושים לי את היום (אפילו המתנחלים לא יהרסו לי את הצבע שלי .:O) שיהיה סוף שבוע נפלא רגוע וקל לכולן

השבוע לא היה משהו..

וגם משבוע הבא אני לא מצפה ליותר מידי....אבל אני ממתינה לשבוע שלאחר מכן...זהו האור בקצה המנהרה מבחינתי כרגע, סוף סוף בעלי יצא לחופשה ממושכת ונוכל קצת לבלות יחד סוף סוף. אולי קצת לטייל...להסתובב...להנות...

Ofra m

New member
מה שהיה היה

ומה שאני רוצה שיהיה בשבוע הבא זה שאני אצליח במשפט שיש לי עם שכנים צרי עין אז אני מבקשת מכל הפורום הנחמד,בהזדמנות זו,לשלוח אליי אנרגיות חיוביות בשעה 9 בבוקר ואור גדול. תודה עופרה.

shtuty

New member
השבוע שלי../images/Emo6.gif

אני אתחיל משבוע שעבר: חגגתי יומולדת 20 בסמינר גרעין. היה מגניב וכייף, אבל יומיים לפני זה הודיעו לי שבקיץ במקום להיות בקייטנה אני אהיה בפינוי. אני מאמינה שצריכים לפנות אבל אני לא יודעת איך אני הולכת להתמודד עם זה שאני אהיה במעגל הראשון ל המפנים... מפחיד... בנתיים אני ממש צינית לגבי הנושא.... לשבוע הבאה אני מאחלת לעצמי שבשבועיים שאני כן אהיה בקייטנה, ירשו לי ללכת עם מדי ב' כל הקייטנה! שיהיה לכולכן שבוע נפלא!!!!

libi4

New member
מחר חוזרת לעבודה מחופשת הלידה../images/Emo7.gif

מקווה שיהיה לי קל ולתינוקי גם.... שבוע טוב!

לולי80

New member
מה יהיה אני מתבלבלת בתאריכים כל הזמ

בהצלחה היום!!! איזה בילבול על הבוקר....

שיהיה בהצלחה ....

בטח ייקח כמה ימים להסתגל למערכת החדשה, אבל אני סומכת עלייך ...

../images/Emo153.gif

אז כמו שכבר כתבתי בתגובה להודעה של הוקוס, ימים עמוסים עד מאוד עוברים על כוחותינו. וזו ההזדמנות להתנצל על נוכחות מעט יותר דלילה בימים האחרונים ... השבוע הבא הולך להיות דומה, אבל בשבוע שלאחריו יבוא ה-12.7, ואז ירדו ממני כמה מעלות רציניות, כך שאני מאוד מחכה ליום הזה ... שבוע טוב לכולנו!

למעלה