של שבת

אני לא אמרתי שהוא לא נוהג טוב

הוא אמר. רק אמרתי שעדיין יש מצב שהוא יעבור מוקדם... הטסט שלי היה ממש מזעזע ועברתי, אני חושבת שזה יותר תלוי בבוחן

Arielcohen

New member
לצערי אני לא שלילי

רק ריאליסטי. היום עליתי על המדרכה פעם, המנוע נכבה פעמיים, המורה השתלט על ההגה פעמיים וכמעט דרסתי זקנה... אמרת טסט שני?

Ez sLeeP

New member
מוכר לי מאיפשהוא.. ../images/Emo3.gif

כולם עושים את זה. אל תשלול את האופציה לראשון עד שתיכשל!

היו לי שיעורים גרועים יותר

אפילו הטסט שלי היה גרוע יותר (שני ברקסים, נגיעה עצבנית בהגה, לא הצלחתי לחנות, נכבה לי האוטו עוד לפני שעזבתי את משרד הרישוי וחצי מהטסט הבוחן צעק עליי.מקסים
). בדרך הבייתה בחזרה מהטסט אמרתי למורה שלי שאם הבוחן מעביר אותי צריך לפטר אותו. הוא העביר אותי. אני לא חושבת שפיטרו אותו...

סנטה

New member
אמממ חתמתי ויש לי כבר רישיון ../images/Emo13.gif

איזה כיף להגיד את זה

מיטקין

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif לא אהיה פה שבוע...

לא שזה כל-כך מעניין אכם.. אבל אני שבוע לא אהיה פה אני נוסע ליתר דיוק מכריכים אותי לצאת לשבוע גדנ"ע בג'וערה חחחח אז ביי ביי לכם ושבוע טוף...\ טים

shani the one

New member
אני חזרתי../images/Emo70.gif

טים תהנה תהנה! אני ממש ממש נהנתי,קצת קשה,אבל שווה מי שלא יוצא מפסיד! עצה חשובה קח אתך כל בגד חם צעיף,כפפות! כי בלילה קור איימים וליום: קרם הגנה. מנסיון אני כבר מתקלפת. אז חזרתי ואני כאן כל שנותר הוא לקרוא מה התחדש. שיהיה שבוע מצוין שני

lollapalooza

New member
טימוש../images/Emo70.gif

מעניין, למה לא מעניין
נתגעגע המונים
אמנם מכריחים אותך אבל תשתדל להנות.

*superstar*

New member
לא בדיוק אוף....

מישהו יודע משהו על הופעה של עברי במועדון החממה בשרון ביום ראשון (פורים) בערב..???

עלאק../images/Emo70.gifבפאקינג חממה?

טוב שזה לא מקום ממש מסריח. אבל רק מבחינת אנשים, המקום עצמו די בגרוב. אבל זו בעצם מדינת ישראל, איפה האנשים לא מגעילים. זו לא אני שאמרתי את זה. אם זה בחממה אז זה בחממה וצריך לדעת את זה.... אין לי תחפושת. ואין לי זמן לעשות אחת...

עזרה דחוף דחוף דחוף!~!!!

יש לי מחר מבחן בהיסטוריה ואיך אני לא יודעת כלום!!!!!!! אם למישהו יש חומר במחשב שהוא יוכל לשלוח לי הביתה על מלחמת העולם השניה ועל "הפיתרון הסופי" אם מישהו מכיר! תודה ובאמת תנסו לעזור לי כי אני על סף יאוש.... (בכל זאת מאושרת..) תודהההההההההההההההההההההה

למעלה