של שבת

Hendrixon

New member
קצת ../images/Emo32.gif, בעצם לא ממש, אבל שווה../images/Emo13.gif

חככתי בדעתי האם לשים פה את הקישור הזה, אך מכיוון שבאמת מדובר פה בזהב צרוף, אני לא יכול שלא לאפשר גם לכם להנות ממנו
מוקדש למישהי מהפורום
@@@@@@@@@ *למי שיש חיבור איטי, שישמור את הקובץ לדיסק (מקש ימני - SAVE TARGET AS) ויצפה בוא OFF LINE.

אוקי שוב משעממם

מה אני אעשה הפעם? אחשוב על כמה שיותר מילים שקשורות לסקס! סקס סטרף און ציצי תחת קונדום כוס זין סאדו מאזו ויברטור להביא ביד לתקוע גלולות תנוחות כפית 69 דוגי אנאלי אוראלי ירידות מציצוות זיון סרט פורנו סרט אדום מיטה גמירה אורגזמה שפיכה מוקדמת סקס יבש נרתיק כריות דגדגן ביצים מעשה סדום בעילה החדרה פי הטבעת שפיך קוקסינל הומו לסבית ווגינה קשירות דפיקה הצלפות אורגיות טוב אין לי כוח עוד :/ יש לכם משהו להוסיף?

נ י נ י

New member
אני בטוחה שיש

אבל רגע אחד של רצינות , אני חושבת שאת צריכה למצוא לעצמך תחביבים נוספים.

רון 1971

New member
היי חתלתולה ...

מה זה קשקשת המילים הזאת תמונה אחת שווה אלף מילים את לא יודעת ... אז עדיף שתעלי איזה תמונה מעניינת במקום ...

מה את מנסה להגיד בזה?

גל צודק. השתדלי לא להציף את הפורום בהודעות חסרות תוכן... דף הפורום מכיל רק 15 הודעות ראשיות וכל הודעה חדשה דוחקת אחורה לדף השני הודעות חשובות אחרות.

Big Gun

New member
על ההבדל בין נשים לגברים:

מה חושבים על גברים ועל נשים כשהם עושים פעולות שונות: כאשר אתה רוצה את זה לעיתים קרובות - אתה חולה מין. כאשר אתה רוצה את זה לעיתים רחוקות - ודאי יש לך מישהי אחרת. כאשר אתה נשאר בבית ואשתך המפרסנת היחידה - אתה לא גבר. כאשר אתה אתה עובד ומשאיר את אישתך בבית שתדאג לילדים - אתה שוביניסט. כאשר היא מבקשת ממך משהו שאתה לא אוהב - היא מבקשת ממך טובה. כאשר אתה מבקש ממנה משהו שהיא לא אוהבת - אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה. כאשר היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך - היא אישה משוחררת. כאשר אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה - אתה שוביניסט. כאשר אתה עובד קשה מידי - אתה מכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה. כאשר אתה לא עובד מספיק - אתה בטלן חסר ערך. כאשר אתה מציין שהיא נראית מצויין - זו הטרדה מינית. כאשר אתה לא מציין שהיא נראית מצויין - זו אדישות גברית טיפוסית. כאשר אתה בוכה - אתה רכרוכי. כאשר אתה לא בוכה - אתה חזיר חסר רגישות. כאשר אתה מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה סוטה. כאשר אתה לא מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה הומו. כאשר אתה אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה סקסיסט. כאשר אתה לא אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה לא רומנטי. כאשר אתה מנסה לשמור על כושר - אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו. כאשר אתה לא מנסה לשמור על כושר - אתה רשלן שמזניח את עצמו. כאשר אתה קונה לה פרחים - אתה מנסה להשיג ממנה משהו. כאשר אתה לא קונה לה פרחים - אתה לא חושב עליה. כאשר יש לה כאב ראש - היא עייפה. כאשר יש לך כאב ראש - אתה כבר לא אוהב אותה. כאשר יש לה עבודה משעממת וחד גוונית - היא מנוצלת. כאשר יש לך עבודה משעממת וחד גוונית - אתה צריך למצוא משהו טוב יותר. כאשר היא זוכה לקידום בעבודה לפניך - זה שוויון הזדמנויות. כאשר אתה זוכה לקידום בעבודה לפניה - זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר.

Big Gun

New member
שיר בחרוזים:

עומד מול המראה, מתבונן בגופי הכהה, בשריריי התפתלים לתפארת, מביט בעוצמה המבוזבזת, איברי זקוף לתפארת, ארוך, רחב,תשוקתו מייחלת, העורק לכל אורכו, עורו הבוהק, ייחודו ביכולתו הבלתי נגמרת, מראה שבע מחמאות, מבטי אדיש, מבטה של אישה,מביך, התשוקה בעיניה, אי יכולתה להסתיר, תנועותיי אליה משתקות, נוגע בה,חש ברטיבות, היא כבר מזמן שם, מתחילת ההתעוררות, שפתיה פשוקות, המגע בלחייה, מבליט את צווארה הארוך, ידיה מלטפות, כל כך עדינות, התשוקה,עוצמתה בנשימות, עומדת מולי, חשה אותי, נוגעים בגופנו קלות, תחושותינו מתמזגות, שפתיי על לחייה, יורדות לאט,בריחוף לכתפיה, נשימותיה בעורפי, אנחותיה מסחררות אותי, שדיה מתחככות בחזי, שריריי נעים כבשלהם, התחושה מעלה רגשות, מביאה אותן לעוצמות עליונות, אהבה רגעית, שנראית נצחית.......

9hanT0M

New member
בקשר לתמונה אני דיי סקרן לדעת

מה היה קורה אם כולן היו מפליצות בו זמנית.

למעלה