../images/Emo32.gif של שבת.
והפעם בנימה הרבה יותר רצינית. אנחנו מקווים מאוד שהיום תקראו את האוף עד לסופו ותשימו
עד לסוף כי זה חשוב לנו. חלק מכם בטוח יחשבו שאנחנו טועים וכו', אבל אני אישית התווכחתי עם כמה מכם על הנושא ביום רביעי בצ'ט. חלק הבינו מה העמדה שלנו כמנהלים וחלק לא. לא מזיז לנו אם אתם מבינים את כל הסיבות, כי זו המציאות, deal with it. אסור בתכלית האיסור לקיים מפגשונים. אסור זה אסור. סליחה קרן על האיזכור אבל כן, אני אקבע לך מה לעשות כי זו האחריות שלי עלייך כל עוד זה יוצא מפרופורציות של פגישה בין שניים שלושה אנשים ומגיע לפרופורציות של למעלה מעשרה איש, וגם אם לא באו כזה הרבה במיוחד מרחוק אלא שהיו כבר כמה באזור זה לא תירוץ. לא מקובל עלינו.
שתי סיבות: א. בגלל שכל עוד אין שם מנהל זה חתרני. זה לא בידיעתנו ולא באישורנו אבל למרבה האירוניה זה באחריותנו. סליחה חמודים, אבל לא היה ביום שלישי אפילו אחד בגיר!!! לא היה אפילו אחד מעל גיל 18 שיכלנו להגיד שהוא אחראי לגמרי לעצמו, כולכם קטינים וממילא בלי קשר לגיל כולכם על האחריות של ליאור ושלי לא מוכנים לקחת אחריות על דבר שמתקיים ללא הסכמתנו. למה נראה לכם היה מפגש בסוכות??? כזכור לכם,או שלא, אנחנו לא רצינו והתנגדנו בתוקף. עשינו בסוף למורת רוחנו כדי שזה יהיה רשמי וכדין. ב. זה יוצר קליקות בפורום. כזה דבר לא יקום ולא יהיה כאן מובן? אנחנו יורקים דם ומתרוצצים כדי לעשות וליצור ולמצוא בכל פעם משו אחר שירים את הפורום כי בלי זה הוא עוד יתפורר פה. הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה חוויות של קב' מצומצמות פה ממפגשים שכאלה, ושיהיו חבורות במפגשים האמיתיים.
ואם האחריות שלנו עליכם זה לא מספיק, רק הסיבה השניה צריכה להפיל לכם את האסימון למה לא צריך לעשות כאלה דברים כשזה מעל פגישה מצומצמת של שלושה אנשים. אם אתם לא מתחשבים בחברים לפורום אז מי אנחנו שנגיד משו?
לכן נותר לי רק להגיד דבר אחד. אני לא מוכנה בשום פנים ואופן לכזה מצב ואם זה ישנה (=יקרה שוב) אני אפרוש מהניהול ואולי גם מהפורום עצמו. לא בגלל שאני לא אוהבת אתכם אלא פשוט בגלל שזו אחריות כבדה מדי. אתם צריכים להבין כמה אחריות יש עלינו כשאני מוציאים אתכם למפגש, החובה היא עלינו, שתגיעו בשבלום לכל מקום. לי לא מתאים לקחת אחריות בזמן שאני בכלל לא צריכה. זהו,חתמנו את הנושא ועכשיו אפשר לעבור לסדר היום ולאוף הרגיל. בעצם, היום לא ממש יהיה
רגיל כי השבת פתיחת חודש ארגון, ומכיוון שאנחנו פורום בנ"ע גמנחנו פותחים את חודש אירגון כראוי. הנושא המרכזי השנה כאמור הוא תרבות אמיתית. הנושאים של מעפילים, הרא"ה וחבריא ב' הם: תרבות זמן ופנאי, תרבות העמל וחיים של תורה בהתאמה. אנחנו נחלק אתכם לשני שבטים כוללים- חבריא א' וחבריא ב'. כל מי ששייך לחבריא א' יצטרפו לשבט אחד גדול וימצאו לעצמם שם בעל משמעות- בבקשה שזה לא יהיה שם שקיים בבנ"ע מהעשור האחרון. כנ"ל לגבי חבריא ב'. כל שבט ייקרא לעצמו בשם, ייבחר לעצמו משלושת הנושאים שלעיל נושא לשבט, תיצרו לוגו שתוסיפו לחתימה, ותעשו את המשימות הבאות עד לסוף חודש ארגון:
בחירות יו"ר לשבט, או דובר השבט או איך שתרצו, בנאדם שיהיה בקשר איתנו,אנחנו נהיה פה כדיל לעזור ולתת רעיונות, ושיתווך, שידאג להפעיל את כולם, שיפזר סמכויות, קיצר, תבחרו לכם מנהיג שישמש כמדריך לכל דבר. תעבירו אלינו את השמות עד ליום שלישי כדי שנדע למי להעביר את שאר הבקשות וכו'.
אתם אחראיים ליצור לעצמכם לוגו לחתימה, באנרים,שיר לשבט, קריאות עידוד, סיסמאות, וכיוצ"ב, כל דבר שעושים בחודש אירגון.
כל שבט צריך להמציא 3 אייקונים שהיו יכולים להיות מוצאים לתפוז לכב' חודש ארגון.
כל שבט יכין מערכון סאטירי או כל דבר שאפשרי להעלות לפורום.
כל שבט יכין פעולה אחת או לשבת או לאמצע השבוע, לבחירתכם. ביום ראשון שאחרי מוצ"ש ארגון נקיים מפקד ונכריז איזה שבט הוא המנצח. |בדגש|שיהיה לכולם בהצלחה
השבוע לתרצה, לא שכחנו...
ו
לעדי על ההצטרפות. שירשורי השבוע:
עצרת לזכר רבין- איילתכ
שלח את אחי-אפרים
סקר-רחלי
כן או לא-יערית
מדור לחיפוש קרובים-תמר
קרמבו-איילתכ
בחירות-אורי
שירים שעשו לכם את זה-?
עסקת השבויים-תרצה
ריקוד איטי-יערית
דגלנות-שרוך נשמח אפ מישו יוכל לשרשר את השמנים של שבת, האוף הזה יצא ארוך מדי כבר ממילא. שתהיה לנו שבת של שמחה ושל שקט, של שלווה ושנשמע רק בשורות טובות. אוהבים אתכם מאוד למרות ההתנגדות שלנו למפגשון.