וד"א מישהו יודע מה עם ליעד???
צ צופי וחורפני New member 2/11/03 #57 מגעילושה... ../images/Emo8.gif וד"א. איך היה היום ביום כיתה? (והמבין יבין, ואתם לא אמורים להבין )
מ מחורפנת שכמוני New member 2/11/03 #58 פצצה../images/Emo70.gif היה מה זה כיףףף עשינו לפנות את השבילים...ו"עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה כשנהיה כשנהיה הרוא"ה" והתחרפנו.. בקיצור-היה כיף בלעדייך-נראה לי אני יאמץ ת'מנהג לכל השנה...
פצצה../images/Emo70.gif היה מה זה כיףףף עשינו לפנות את השבילים...ו"עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה כשנהיה כשנהיה הרוא"ה" והתחרפנו.. בקיצור-היה כיף בלעדייך-נראה לי אני יאמץ ת'מנהג לכל השנה...
צ צופי וחורפני New member 2/11/03 #59 ../images/Emo46.gif בעעעעליך! הפכת להיות חוצפנית למבוגרים ממך...
L LadyTitania New member 31/10/03 #5 שלום לכולכם! סתם קפצתי לראות מה קורה איתכם. אני ממש שמחה לראות שהכל בסדר. אם למישהי כאן יש ספק אם ללכת למדרשה - קבלו את המלצתי החמה מאוד! זה חשוב ועושה כל כך הרבה טוב. בכל אופן, שהיה לכולנו שבת שלום, ובהצלחה עם חודש ארגון! הדסה
שלום לכולכם! סתם קפצתי לראות מה קורה איתכם. אני ממש שמחה לראות שהכל בסדר. אם למישהי כאן יש ספק אם ללכת למדרשה - קבלו את המלצתי החמה מאוד! זה חשוב ועושה כל כך הרבה טוב. בכל אופן, שהיה לכולנו שבת שלום, ובהצלחה עם חודש ארגון! הדסה
מ מוצארט New member 31/10/03 #19 או הו!!! שנים שלא ראינו אותך כאן! אני שמח לשמוע שאת ניהנת במדרשה! שב"ש לכולם!