של שבת.

כנ"ל גם במסע סוכות!

את לא מרשה לי לראות את שולי ושרוך?! מי בדיוק שואל אותך?! אני יפגש אם מי שאני רוצה אתם ההורים שלי פתאום!?

יאיר תירגע חמוד

אתה לא הבנת כלום!!! אתה תשתוק!!! אתה הבנת אותי??? רק בשביל שתבין אני נורא אהבתי את הרעיון של המפגשונים האלה אבל גילת הסבירה לי מה הבעיה ולמרות שזה לא נראה לי אני מבינה אותה זה שאתה ילד קשה לא אומר שאתה צריך לדבר אליה ככה ואם אתה תדבר אליה עוד פעם ככה אני אבוא אלייך אישית להוציא לך את המעיים דרך הנחיריים הבנת אותי????????
יפה עכשיו תשתוק

tamarhp

New member
שב"ש

ובתוקף תפקידי כמבקת חתימות - החתימה מקבלת אישור. נכון, רבקה?

מוצארט

New member
את לא מרגישה שאת מגזימה קצת?

פסדר, אז הילד לא הבין שמה שהוא עושה זה לא בסדר, אבל לא צריך להיגרר לפסים האלה...

r3fl3ct10n

New member
שבת שלוםםםםםםםםםם

אנשייייייייייייייייים שנים לא כתבתי פהההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו הפסדתי בהתערבות... שולי תסביר לכם..

tamarhp

New member
../images/Emo7.gif

אבל אינ שמרתי את זה בסוד במשך.. כמה? שבוע וחצי? זה קשה!!! אני בת!! אבל נוותר לה...

שולי פ

New member
חחחחח

תמר, את יכולה לכתוב... אני אף פעם לא מצליחה להסביר התערבויות... זה יוצא יותר מדיי ארוך...

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifההתערבות - הסבר

אז ככה... ליעד ושולי דיברו באייסיקיו, וליעד אמר שאם הוא ימות שתמסור ד"ש לכולם. שולי כעסה על מה שהוא אמר, וליעד היה נחוש בדעתו שאם הוא ימות לא ישימו לב כל כך מהר. וכך החלה ההתערבות... התנאים: 1. מתערבים על שוקולד עם עוגיות 2. ההתערבות מסתיימת לאחר שבועיים או כשמישהו שואל על ליעד בפורום 3. אסור לליעד לדבר עם אף אחד מהפורום בזמן ההתערבות. 4. מותר לו לדבר אך ורק עם שולי ועם עוד מישהו אחד שהוא יבחר (וככה גם אני ידעתי על ההתערבות) 5. גם לאדם הנבחר ולשולי אסור לדבר עם אף אחד על ליעד. 6. ליעד צריך לפתוח אייסיקיו חדש בשביל לא לדבר עם אף אחד. אבל ליעד שלנו התייאש לפי הזמן... שבועיים בלי לכתוב בפורום??? בלי לדבר עם אף אחד?? לקבל הודעות רק משולי וממני??? הגזמתם!!! ליעד - אתה חייב לשולי שוקולד עם עוגיות

למעלה