של שבת :)

beckham17

New member
את מוזמנת לבוא לכל מפגש שבא לך!

אבל למה להרוס לאחרים, אם לא כ"כ בא לך?! אני חושב שצריך להיות מפגש, כי אח"כ חודשיים וחצי לא יהיה! ובקשר לנ.ב. בעקרון זאת החלטה של המנהלים, אבל ליאור אמר לי שהם יעשו לפי מה שהרוב ירצה. ולמצוא מקום זה שטויות (לפחות שלא יהיה כמו פעם שעברה!!!), פעילות זה קצת יותר מסובך, אבל אפשר גם לחלק בין האנשים... ודבר אחרון לסיום- אני לא מבין אותך. את אומרת שאת תבואי אם יהיה, אז מה אכפת לך אם יהיה או לא? לפי כל הטענות שלך, והיו די הרבה כאלה, היית צריכה לומר בראש חוצות שאת לא מגיעה. את לא חושבת שזאת קצת צביעות? (לא להעלב!) בקיצור -
אני בעד מפגש בסוכות!

איילת כ

New member
למה צביעות?

היא מעדיפה שלא יתקיים מפגש בסוכות בגלל כל הסיבות שהיא מנתה, אבל מצד שני היא גם לא רוצה להפסיד את המפגש הזה, לכן היא מבקשת מכם שזה יהיה בחנוכה, זה לא קשה להבנה. ואני חושבת שאתם גם יכולים להתחשב ברצונות שלה ולא רק בשלכם.

beckham17

New member
תגובה לטענות...

*בעית המסע והכל : המסע הוא כולה יומיים, בימים א'-ב'. מיום שלישי עד חמישי (3 ימים שלמים!!!
) אפשר לעשות את זה... *בעיית הסוכה הידועה לכולם : לא חייבים לאכול. ואם כן תמיד אפשר למצוא מסעדה עם סוכה איפשהו (או שתמר רצתה לעשות בבית שלי... פחחחח
) *בעיית הכסף : לא כולם חייבים לבוא לכל המפגשים. וזה שלא נעים להגיד שלא באים בגלל הכסף, אף אחד לא חייב לדעת את הסיבה האמיתית למה מישהו לא בא... לדעתי מי שחסר לו, שיחכה למפגש הבא, שיבוא אחרי חודשיים וחצי! *בעיית השגרה... : אין פה שום עניין של שגרה! זה יוצא כולה 5(!) פעמים בשנה... 5 פעמים בכלללל השנה שאפשר לפגוש את כולם! זה ממש כלום! לדעתי, אין חשש של "שגרה". המפגש הבא אחרי סוכות (בהנחה ויתקיים), יהיה אחרי חודשיים וחצי בחנוכה. אחריו יתקיים לאחר כמעט 4 חודשים (!) זה המון! אז לדעתי אין חשש שנכנס למעיין שגרה כזאת... מקווה שעניתי לכולם על הטענות האלה. ולכן:
אני בעד מפגש פורום בסוכות!

mayakol

New member
גם אני גם אני גם אני! ../images/Emo45.gif

ועוד בקשר לבעיית הסוכה- בהרבה מאוד מסעדות אפשר למצוא סוכה כשרה!!! אין סיבה שנוותר על אוכל (בלי אוכל אין חיים!
) וזו באמת לא אמורה להיות סיבה לביטול המפגש, רוב המסעדות הכשרות בונות סוכה, כדי לא לאבד את הקהל הדתי בחוה"מ.

גם אני בעד מפגש בסוכות

ואני כן מתגעגעת לכולם! וכן עובר הרבה זמן למרות שזה לא ניראה! כי חודשיים וחצי זה קצת הרבה זמן בשביל לתפוס געגועים! ואם את פוחדת שאת לא תגעגעי אז תבואי כל מתי שתגעגעי זה לא סיפור גדול! כי לא מחייבים אותך לבוא לכל מפגש..את יכולה לבוא מתי שבא לך.. ובעיית הכסף זה באמת לא כזה נורא! ושלא תחשבי שמתוך אגואיסטיות שאני אומרת מי שלא רוצה שלא יבוא.....

כנסו בבקשה דחוף ../images/Emo26.gif

חמודים שלי- יצאת מפרופורציות. בבקשה מכם, מנינו למה לא ואתם יודעים לבד למנות לעצמכם סיבות למה כן, תעשו לי טובה. לא מדברים על זה בפורום יותר. תצביעו ותעבירו לי מסרים, מיילים, הודעות באייסי ומצידי הודעות וטל' לפלאפון, לא מזיז לי. לא רוצה לראות שום הודעה בפורום על זה, לכן יש סקר, ולכן אני צריכה לדעת באופן אישי מי מתחייב לבוא. ואם אני אראה עוד שירשור כזה, אין מפגש. לא נעשה משו שיוביל למריבות כאלה.

חמודים שלי- יצאת מפרופורציות. בבקשה מכם, מנינו למה לא ואתם יודעים לבד למנות לעצמכם סיבות למה כן, תעשו לי טובה. לא מדברים על זה בפורום יותר. תצביעו ותעבירו לי מסרים, מיילים, הודעות באייסי ומצידי הודעות וטל' לפלאפון, לא מזיז לי. לא רוצה לראות שום הודעה בפורום על זה, לכן יש סקר, ולכן אני צריכה לדעת באופן אישי מי מתחייב לבוא. ואם אני אראה עוד שירשור כזה, אין מפגש. לא נעשה משו שיוביל למריבות כאלה.

mayakol

New member
גילתי, עד כדי כך פחדת שנפספס

את ההודעה הזו אז כתבת אותה שלוש פעמים?

יודעים מה גיליתי?

שמבין כל מי שנמצא פה (וכתב בעמוד הראשון...) ליאור הוא הכי ותיק בתפוז (לא בפורום) ואחריו יוסף (מוצארט) ואחריו אריאל!!! נ.ב. כנסו לזה.

זה הסוד שלי... ../images/Emo9.gif

א-ו-ל-י תמר תצליח לגלות את זה. בעצם, זה הגיוני שהיא תצליח לגלות... אולי אפילו עוד כמה...

למעלה