של שבת :)

מוצארט

New member
אז הרבה מזל-טוב!

ואני אצרף את ברכת הפורום הידועה: עד מאה כעשרים!

../images/Emo26.gifחשוב!!!../images/Emo36.gif

ארוך, אבל תקראו, זה חשוב!!! אנשים, ראיתי ש-7 אנשים כבר אמרו שהם רוצים מפגש. אני רוצה מאד מפגש, אבל בגלל שאני יודעת שאח"כ אולי יצא החשק וזה יהפך לשגרה, אני רוצה שתקראו שוב בבקשה את תחילת השרשור, ותחשבו על הסיבות שנכתבו - למה שלא יהיה מפגש. אני רוצה, בכל אופן, לפרט פה, וזה אולי יכנס יותר ללב...: *בעית המסע והכל (וזה גילת, אני מודה, שזה רעיון שלך...
)
: יש פה כמה מדריכים וחניכים שיוצאים למסע סוכות, מה שמוריד עוד כמה ימים מהחופשה הקצרצרה. *בעיית הסוכה הידועה לכולם - לא צריך פירוט *בעיית הכסף יש פה אנשים שאני בטוחה שהכסף אצלם בבית לא שופע יותר מדי. יש פה הרבה שגרים רחוק (לדוגמא: קריית 8, עלי, באר-שבע, אשקלון וכו') וכל נסיעה שלהם צריכה להיות בסביבות ה-100 שקלים. יש פה כמה זוגות אחיות, כגון אני ותמר, שההוצאה צריכה להיות כפולה. וחוץ מזה, אני בטוחה שיש פה אנשים שמשתמשים מהכסף של ההורים שלהם, וההורים עובדים קשה בשביל אוכל, חינוך ולבוש בעיקר, ופחות בשביל בילויים כל חודש. במיוחד במצב הכלכלי הקשה מאד היום. *בעיית השגרה... נכון שיש פה כאלה שלא היו באף מפגש והם בטח נוראאאאאאא רוצים (אני בטוחה....). אבל לעומתם, יש את לה שבאים כל מפגש כמעט. מה שיצא לנו עד עכשיו, מהמפגש השלישי - זה שכל חודש וחצי יש מפגש!!! (במידה ונעשה גם בסוכות וגם בחנוכה...) תחשבו! כל חודש וחצי מפגש!!! תסתכלו שניה על נקודת מבט שונה, אני אנסה להסביר (את מה שהסברתי לתמר...) ואני מקווה שתבינו: מפגש זה כיף, זה סבבה, זה נחמד. אני מחכה למפגשים, אני מתה עליכם, אני רוצה לראות אותכם כל יום מצידי. אז באתים למפגש השלישי. היה אחלהההההה, היה מעולההההה, היה מצויין!!!! התרגשתי כמו לוידת מה, שמחתי, התלהבתי, הכל! אחרי חודש וחצי - איזה כייייייף!!! עוד מפגששששש! רואים את כוווווווווווווווולם!!! אני כל כך התגעגעתי לראות את כולם! (מפה זה כבר מה שעומד להיות...) עוד חודש וחצי, מפגש בסוכות: יוווווו, אני שוב רואה אותם!!! איזה כיף!!! וואו, עבר רק חודש וחצי ואני כבר משתגעת לראות אותם!!! מפגש בחנוכה: איזה כיף, שוב מפגש. אחרי עוד חודשיים: סבבה לי, מפגש. אחרי עוד חודשים בערך: טוב, חפיף, עוד מפגש. היוםפ אני לא יכולה, מקסימום! עוד חודש וחצי עוד מפגש, מה קרה??? אז הפעם אני לא אבוא! מפגש אח"כ: יאללה, התאריך לא כ"כ נוח לי. אני לא אבוא, מה יקרה? מפגש הבא: נו, טוב, אני כבר מתגעגעת. אני אבוא. מפגש אח"כ: נו, מה יהיה? רק עכשיו ראיתי אותם, לא הספקתי להתגעגע! ***תחשבו...פעם ראשונה, ניה, שלישית, סבבה! כיף! מדהים! רואים את כולם!!! אח"כ... מתייחסים לזה כשגרה, לאפחד לא כ"כ חשוב ומס' האנשים יצטמצם. אם היה הפרש של כחצי שנה בין מפגש למפגש, היה הרבה יותר טוב כי אז...: מפגש הבא - בחנוכה: YAYYYYYYY עוד מפגששששששששש איזה כיף ליייייי!!! התגעגעתיייייי אח"כ פסח: וואו, עברו איזה 4 חודשים! זה מלא זמן!!! אני כ"כ מתגעגת!!! מעניין כמה השתנו... ואני רוצה לראות את כל החדשים!!! אח"כ - חופש גדול: איזה כיף לייייי!!! עוד מפגש!!! 4 חודשים עברו, אני חייבת לראות את כולם!!! וכך הלאה. שימו לב איך בהדגמה הראשונה - ההתלהבות ירדה לאט לאט. בהדגמה השניה - כל פעם ההתלהבות התגברה מחדש! ושתי ההדגמות פה היו בערך באותו פרק זמן!!! תנסו להתחשב, אם לא בכם - אז באחרים. אם דעה אחת לא נראית לכם - סבבה. אבל תנסו לקבל את הדעות האחרות. ותנסו להבין גם את האחרים. ואם עדיין אף דעה לא נראית - זכותכם. אני לא אכריח אותכם לחשוב כמוני.... מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני... נ.ב. שלא תחשבו שאני לא רוצה מפגש!!! אני ממש רוצה! אבל פשוט אני חוששת שאם אני אבוא כל חודש וחצי למפגש - אני ארגיש כמו בהדגמה הראשונה. ואני לא רוצה שזה יקרה לי...
אוהבת ומתגעגעת באמת!!! (אבל מוכנה לחכות עוד כמה חודשים עד חנוכה ולהתגעגע עוד יותר
) אני...

mayakol

New member
רחלי, קראתי בבעיון את כל מה שכתבת..

ואני מסכימה עם הרבה מתוך זה. אבל צ'מעי משהו- תחשבי על זה, שאומנם עכשיו יש רצף של שני חגים אחרי החופש הגדול שיאפשרו שניפגש (סוכות וחנוכה) אבל אחרי חנוכה האפשרות למפגש הבא תהיה רק בפסח! ואחרי פסח זה רק בחופש הגדול שוב... אז זה ממש לא נורא אם ניפגש גם בסוכות!!! תחשבי על זה שלקראת אמצע וסוף השנה כולם פה יהיו עסוקים, וגם יהיו פחות חגים, ואז לא יהיו אפשרויות למפגשים... אזזזזזז- מה שאני אומרת בעצם, זה שלא נורא, ואפילו ממש נחמד, אם ניפגש בע"ה גם בסוכות וגם בחנוכה... ואחרי חנוכה יהיה לנו מספייייייק זמן להתגעגע, ולאסוף כסף למפגש הבא של פסח!!! וחוץ מזה שיש עוד סיבה חשובה למפגש, אבל אותה אני כבר אסביר לך באייסי

הבנתי... צודקת! (לגבי הסיבה...) ../images/Emo8.gif

אבל מצד שני... אני, כשאני אבקש מההורים שלי כל חודש סכום כסף כפול לי ולתמר, אני ארגיש הרבהההההה נקיפות מצפון... אני חושבת פה גם על ההורים שלי. לא רק עלי.

mayakol

New member
בקשר לכסף- את צודקת לגמרי.. אז אולי

תנסי לשים לך קצת כסף בצד כדי שלא תצטרכי לבקש מההורים?

אבל אני לא העיקר פה! זה כולם!

מה עם כל אלה שגרים רחוק??? או אלה שהמצב הכלכלי אצלם לא שופע במיוחד?

mayakol

New member
טוב, בקשר לעניין הכלכלי את צודקת..

אני רק ניסיתי לומר לך מה דעתי בקשר לשיקול שכתבת עליו הודעה ארוכה, על כך שהמפגשים יהפכו לעניין שבשיגרה ויתחילו לשעמם...

beckham17

New member
רציתי רק לתקן משהו-

בין סוכות (שחל ב-ט"ו תשרי) עד חנוכה (שחל ב-כ"ה כסליו) יש חודשיים וחצי כמעט! זה די הרבה זמן... לדעתי בזמן כזה אנשים יכולים לחסוך לעצמם כסף, ולבוא למפגש לבד. ובטח שלא תהיה כ"כ הרבה ירידה בהתלהבות. בסה"כ כל שנה ניתן לקיים 5 מפגשים!(2 בחופש, 1 בסוכות, 1 בחנוכה, 1 בפסח) זה בכלל לא הרבה... לדעתי עדיף כך. למה לא לנצל אם יש הזדמנות?! אני בעד מפגש בסוכות!

tamarhp

New member
5 מפגשים בשנה...

כפול בערך 40 ש"ח הלוך חזור, כפול שתי בנות (אני ורחלי)... וליעד - לדוגמה - זה יוצא לו 100 ש"ח בערך, כפול 5 מפגשים... ואני ורחלי, למשל - לא מקבלות דמי כיס. מאיפה נשמור כסף בצד??? ולמה שנחסוך 400 ש"ח בשביל מפגשים, כשאפשר להצטמצם?

beckham17

New member
תשובות-

אף אחד לא אמר שאת חייבת לבוא לכל מפגש ומפגש. אבל אפשר לעשות אופציה ל-5. חוץ מזה, שבמשך השנה את מוציאה הרבה יותר מ-400 ש"ח על בילויים (וביחד עם אחותך פי 2), בתקופה של שנה שלמה! לכן אני לא מסכים עם הטענות שלך... בקיצור:
אני בעד מפגש בסוכות!

אבל אני רוצה לבוא לכל מפגש

ובקיצור -
אני נגד מפגש בסוכות!
נ.ב. נראה לי בכלל שזו צריכה להיות בעיקר ההחלטה של המנהלים, הרי בסופו של דבר, ה-ם צריכים לעשות את עבודה השחורה, ולמצוא מקום ופעילות כל חודש וחצי זה קצת הרבה מאד קשה!

lali37

New member
בגלל שאת רוצה לבוא לכל נפגש אז לא

נקיים אחד בסוכות?! זה נשמע לך הגיוני בכלל? נקיים מה שנחליט ואת תבואי לכמה שתוכלי!

קודם כל, הדגש היה על ה"רוצה".

דבר שני, לא! דבר שלישי, הצעתי. ואם יהיה מפגש נראה לי שאני כן אבוא. רק אל תתפלאו אח"כ אם לאט לאט אף אחד לא יבוא למפגשים. דבר רביעי, זו דעתי! מותר לי, לא? וגם כתבתי בפירוש שמי שרוצה לקבל - יקבל. מי שלא - לא! רק שינסה להבין ת'אחרים! דבר חמישי, אני לא היחידה שחושבת ככה. אבל כנראה שלי זה הכי חשוב אז יוצא שאני מנסה לשכנע הכי הרבה. תודה.

למעלה