של שבת

../images/Emo32.gif של שבת

אוקיי חברים, עברנו עוד מפגש :) אם לסכם, רובכם המוחץ הדעתם על זה שנהניתם ואני שמחה לשמוע. לפני שאני אשכח, יש לכולם ד"ש רותח מליאור, הבנאדם חולה עם 40 מעלות חום מעניין מה עשינו לו אתמול..
אז מה היה לנו השבוע?
המשך השאלון של יערית, מצפים לסוף :) היו לנו גם הרבה שירשורים רציניים, יישר כוח לכל העמלים!
שני סיפורים שליעד העלה- יפים וממולצים
השירשור של ללי על אהבה, שנאה ומה שביניהם
לילושלוש שאלה- בנ"ע, תנועה או קייטנה?
היו לנו שלושה שירשורים של ליאור, האחד בנושא תגובתו של הר' שרלו- בנ"ע תנועה מעורבת מלכתחילב או בדיעבד? ו-התחברות למצוות ו-זוג מעורב,הייתכן?
שני שירשורים של איילת נוער מסורתי בממ"ד, רצוי או מקלקל? וחרדים-דתיים
שרוך-הכתבה על תנועות הנוער
CC99 שאל לדעתינו בנוגע לריבים של מדריכים בסניף,מול חניכים
מוריה שאלה-הדת,מביכה?
ואחרון חביב, ליעד, ח"ח על המתיחה.. מזטי"ם:
מיכל, מז"ט לרגל יומהולדתך ה-15 :)
לנעמה, על חתונת האח
לכל החדשים: עשבונית מגניבנית, אביתר, אביה הקולית, אל חי, נועה מקווה שתהנו :) ועכשיו לפירוט על המפגש- ישבנו על הדשא בחוף, היה נחמד, קראנו את מר בידמן- מססמך מצורף, אח"כ עלינו לקניון, מי ברגל ומי במכוניות... אכלנו להנאתינו פיצה ושאר ירקות, היו שם גם גיטרות והרבה בלאגן בקניון, הרבה תמונות, ובעיקר שמח :) כמה החלטות חשובות שהוחלטו שם ואני כותבת כאן כדי שלא תגידו שלא ידעתם ולא שמעתם כי לא הייתם במפגש: בכל יום שלישי ובכל יום שישי יהיו שירשורים מיוחדים, ביום שישי זה יהיה הפרה של שבת, בשירשורים האלה תוכלו לשרשר לינקים וכל מיני הודעות של-"מה המצב" ושות'. כל הודעה חדשה שתיפתח והיא בסטייל של הודעות "חול" תשורשר לשירשור הענק. אז זהו,עכשיו כולם יודעים. בפורום יהיה שירשור ענקי של שטויות וכל מיני נחמדים ושירשורים יותר קטנים על נושאים יותר רציניים חוצמזה? אנחנו במגמה של להשליט פחות או יותר סדר בפורום ואנחנו צריכים שכל אחד ואחת יעזור בזה, ליאור ואני לא שוטרים עדיין.. דבר תורה היום בצורת לינק, סיפור נחמד וחביב, הלינק מצורף למטה. מר בידמן מצורץ כקובץ ותודה רבה לכל מי שבא אתמול, ולכל מי שטרח וקרא עד לכאן! ותזכרו- כל לינק/הודעה/ד"ש/מז"ט לשרשר לכאן כניסת ויציאת השבת: י-ם: 6:38 7:51 ת"א: 6:57 7:53 חיפה: 6:49 7:54 ב"ש: 6:39 7:52 אילת: 6:36 7:49

תשכחו מהלינק..

הסיפור מספר על 2 חברים שהלכו במדבר. בנק' מסויימת במסעם החל וויכוח ביניהם. אחד החברים סטר לחברו על הלחי. החבר שקיבל את הסטירה נפגע מאוד, אך ללא מילה פשוט כתב על החול: "החבר הכי טוב שלי סטר לי היום על הלחי" הם המשיכו במסעם, עד אשר הגיעו לנאת מדבר שופעת מים והחליטו להתרחץ במימי האגם. אותו חבר שקיבל את הסטירה, שקע בבוץ והחל לטבוע, אבל חברו הטוב בא והציל אותו. אחרי שהתאושש מהטראומה שעבר,הוא חרט על אבן "החבר הכי טוב שלי הציל היום את חיי" החבר שסטר לשני על הלחי שאל אותו "אחרי שסטרתי לך על הלחי כתבת בחול, ועכשיו חרטת באבן, למה?" החבר השיב לו:" כשמישהו פוגע בנו אנחנו צריכים לרשום את זה על החול, כך שרוח המחילה והסלחנות תוכל למחוק את זה, אבל כשמישהו עושה לנו משו טוב אנחנו חייבם לחרוט את זה על אבן כך ששום רוח לא תוכל למחוק." לימדו לכתוב את עלבונותיכם ופגיעותיכם על החול ולחרוט את הברכות והטוב שלכם על אבן

מוצארט

New member
סיפור מדהים

אין מה לאמר.... שבת-שלום לכולם! שיהיה כיף! ו-
לכולם!

עוד שניה שבת אז...

שבת שלום לכולם! היה מפגש פ33תי...נהנתי לפגוש את כולם (וקצת להרביץ...) יש פה אחלה חבר'ה-מתה עליכם!!! ושוב -שבת שלום!

איילת כ

New member
רק עכשיו ראיתי

שליעד עבד עלינו. ואני מודה שהצלחת לעבוד אליי. ואני כבר התחלתי לחשוב מה קרה ואיך לשכנע אותך לא לעזוב. ומה שיש לי להגיד אוףףףףףףףףףףףףף ענקי, אני שונאת שעובדים אליי (לא שזה כזה קשה). אבל אל דאגה אם אני אבוא למפגש זה רק כדי להרוג אותך ואת קרן (רשימת החיסול מתחילה להתמלא) וחוץ מזה אני אארגן לכם מתיחה שתעשה לכם בית ספר!!!!!!!!!! ונראה מי יצחק אחרון....... רמז זאת תהיי מי שכותבת את ההודעה הזאת, זה יהיה לפני שאני אהרוג אותכם, זה תהיה הנקמה המתוקה!!!!!!!!!! חה חה חה (אני צוחקת צחוק רשעי)

למעלה