נקמת המלפפונים
New member
../images/Emo32.gif של שבת
אוקיי חברים, עברנו עוד מפגש
אם לסכם, רובכם המוחץ הדעתם על זה שנהניתם ואני שמחה לשמוע. לפני שאני אשכח, יש לכולם ד"ש רותח מליאור, הבנאדם חולה עם 40 מעלות חום מעניין מה עשינו לו אתמול..
אז מה היה לנו השבוע?
המשך השאלון של יערית, מצפים לסוף
היו לנו גם הרבה שירשורים רציניים, יישר כוח לכל העמלים!
שני סיפורים שליעד העלה- יפים וממולצים
השירשור של ללי על אהבה, שנאה ומה שביניהם
לילושלוש שאלה- בנ"ע, תנועה או קייטנה?
היו לנו שלושה שירשורים של ליאור, האחד בנושא תגובתו של הר' שרלו- בנ"ע תנועה מעורבת מלכתחילב או בדיעבד? ו-התחברות למצוות ו-זוג מעורב,הייתכן?
שני שירשורים של איילת נוער מסורתי בממ"ד, רצוי או מקלקל? וחרדים-דתיים
שרוך-הכתבה על תנועות הנוער
CC99 שאל לדעתינו בנוגע לריבים של מדריכים בסניף,מול חניכים
מוריה שאלה-הדת,מביכה?
ואחרון חביב, ליעד, ח"ח על המתיחה.. מזטי"ם:
מיכל, מז"ט לרגל יומהולדתך ה-15
לנעמה, על חתונת האח
לכל החדשים: עשבונית מגניבנית, אביתר, אביה הקולית, אל חי, נועה מקווה שתהנו
ועכשיו לפירוט על המפגש- ישבנו על הדשא בחוף, היה נחמד, קראנו את מר בידמן- מססמך מצורף, אח"כ עלינו לקניון, מי ברגל ומי במכוניות... אכלנו להנאתינו פיצה ושאר ירקות, היו שם גם גיטרות והרבה בלאגן בקניון, הרבה תמונות, ובעיקר שמח
כמה החלטות חשובות שהוחלטו שם ואני כותבת כאן כדי שלא תגידו שלא ידעתם ולא שמעתם כי לא הייתם במפגש: בכל יום שלישי ובכל יום שישי יהיו שירשורים מיוחדים, ביום שישי זה יהיה הפרה של שבת, בשירשורים האלה תוכלו לשרשר לינקים וכל מיני הודעות של-"מה המצב" ושות'. כל הודעה חדשה שתיפתח והיא בסטייל של הודעות "חול" תשורשר לשירשור הענק. אז זהו,עכשיו כולם יודעים. בפורום יהיה שירשור ענקי של שטויות וכל מיני נחמדים ושירשורים יותר קטנים על נושאים יותר רציניים חוצמזה? אנחנו במגמה של להשליט פחות או יותר סדר בפורום ואנחנו צריכים שכל אחד ואחת יעזור בזה, ליאור ואני לא שוטרים עדיין.. דבר תורה היום בצורת לינק, סיפור נחמד וחביב, הלינק מצורף למטה. מר בידמן מצורץ כקובץ ותודה רבה לכל מי שבא אתמול, ולכל מי שטרח וקרא עד לכאן! ותזכרו- כל לינק/הודעה/ד"ש/מז"ט לשרשר לכאן כניסת ויציאת השבת: י-ם: 6:38 7:51 ת"א: 6:57 7:53 חיפה: 6:49 7:54 ב"ש: 6:39 7:52 אילת: 6:36 7:49
אוקיי חברים, עברנו עוד מפגש