של שבת...

שבת שלום

בסיעתא דשמיא שלום לכולם! נכון שיום חמישי היום אבל מחר אני נוסעת לשבת שבט השבת האחרונה שלנו כשבט ברמות שפירא כמה דברים: 1. ליאור יהיה נחמד שתענה שמתקשרים אליך 2. ליעד... יש לי דיבור איתך 3. אריאל כנ"ל... וכול השאר ד"ש חם ואני יוצאת לנטיעות אז ניפגש אני נעמה מעמיצור כפר גנים

שרוך

New member
שבת שלום סניך עותניאל WELCAM

בס"ד שיהיה לכולם שבת שלום השבת הסניף שלנו מארח את סניף עותניאל אני מקווה שהשבת תעבור בנעימים שבת שלום שרוך

yair13m

New member
שבת שלום גם לך...

ואגב ענית לי על השאלה? האם את מכירה את ציבי מכפר גנים?!

yair13m

New member
וואלה..

היא הקומונרית שלנו. היא קצת מסטולים(בלי לעליב) היא מגיעה למפקדים פחות. (לא ממש פחות אבל לעומת הקומורנית הישנה היא מגיעה פחות.) אבל היא כבר מכירה אותי ממש מצויין ואת כל הסניף היא תמיד אומרת לי שלום וכאלה... שבת שלום לכולם... ובעיקר לך עמיצורית. (אולי את רוצה שאני ישלח לה ד"ש?)

LordNor

New member
עושה את עצמה כאילו היא מכירה אותך..

גם לי עשו את התרגיל הזה כשהייתי חניך בסניף... אל תצפה ליותר.. (כאילו שאף אחד לא שם עלייך קצוץ...).

../images/Emo32.gifשל שבת...

בס"ד שיהיה לכולנו סופ"ש שקט ורגוע בע"ה ונתבשר רק בשורות טובות... שבת שלום לכולם/ן... נ.ב לא לשכוח מי שלא שלח עדיין פרטיו לשלוח אלי! שמחתי לראות שהפורום זורם תמשיכו ככה.... ובלי נדר מוצאי שבת אעלה כמה מסכמכים הקשורים בשאלת הצניעות שעלתה כאן! שבת שלום מאיתנו האוהבים (אתכם/ן): ליאור, הדסה !

אם...

בס"ד תשאירי הודעה במשיבון זה מאוד יעזור לי לדעת שהתקשרת, במיוחד בגלל שאת מתקשרת ממספר חסוי... גם הבית שלי חסוי אז אם אני רואה שיחה חסויה שלא נענתה אני מתקשר הבייתה...

ליאור "כפרה":)

ממצב? אני לא אוהבת להשאיר הודעות בתא קולי כי יש לי קול מעוות.....

למעלה