של שבת

../images/Emo32.gifשל שבת ../images/Emo16.gif

והפעם נתחיל את האוף בנימה של עצב מהולה במעט שמחה. עצב על ההרוגים בפיגוע שאירע הבוקר בי-ם, ואיחולי החלמה מהירה לפצועים. ושמחה לא שגרתית על החזרת גופות 3 החיילים, והבאתם למנוחת עד בארץ. כמה הודעות: במוצ"ש נפתח במשחק חדש, היכונו לפרטים... ידידיה יקירנו מזמין אותנו רישמית למפגש צ'ט, נוכחות חובה ואין צורך באישור הורים, נא להצטייד בבגדים חמים, שתיה חמה ומשו לנשנש.
נא להתפלל לרפואת יעל בת מרסל. ונעבור לחלק היותר משמח של השבוע:
למוזיקלית ולסלי גלופ על ההצטרפות
לאלה על היומולדת :)
לנתן שהחליט לשוב, מעניין למה..
קפצו לרגע: יערית וחן- שיהיה לכם כל טוב אם זה בעבודה ובנישואין או בצבא ובכלל, בהסתגלות לחיים ועולם חדשים :) שירשורי השבוע:
פעולה אינסטינט- סליפ גלופ
דיון (או שמא שירשור קיטורים מוסווה?..)-קרן
נושא עדין, השבויים וטננבוים- ליאור
אני כמחנך- אביב
תלבושת אחידה?-תמר
מחדל- arthurange
למש' בצרה-אמוץ
רעיון לשוק פורים- יניב פינת המחמאה הקטנה-גדולה לתמר על פינת פרקי האבות, וזה המקום לשאול מי מתנדב לשבוע הבא? כניסת ויציאת השבת כפי שפורסמו ע"י נעמה היקרה ושלא נוכל לשרשר לכאן מפאת עומס התגובות על השירשור שלה...: זמני כניסת ויציאת השבת, לפרשת בא ר"ת יציאה כניסה 18:30 17:54 16:39 אילת 18:29 17:53 16:37 באר שבע 18:24 17:48 16:32 חברון 18:26 17:50 16:43 חיפה 18:24 17:48 16:32 טבריה 18:26 17:50 16:34 ירושלים 18:25 17:49 16:33 יריחו 18:27 17:51 16:35 נתניה 18:28 17:52 16:36 פתח-תקוה 18:23 17:47 16:31 צפת 18:26 17:50 16:34 קרני שומרון 18:25 17:49 16:33 שכם 18:28 17:52 16:53 תל אביב .זמני כניסת השבת מחושבים לפי השיטה של 18 דקות לפני השקיעה וכל מי שרוצה (בנות...) לבוא לבקר אותי מוזמנת אני אהיה באכסנית רבין בי-ם. בנים אל תגיעו כי יעיפו אותכם.... לא הבנות אלה ההנהלה.....
עד כאן דברי עמיצורית... השבוע היה קצת דליל מבחינת הפורו, מקווים שנשתפר, ונעשה את הפורום הזה למקום יעיל מגורי אדם ומש' וד"א, ד"ש חם וענקי מליאור, הוא מוסר שהוא אוהב את כולכם/כולנו ספירוים לשבת מצורפים למטה שתהיה לנו שבת של אור, של תקווה, של שמחה, של אהבה, של שקט, שבת שלום ומבורך.

וזה המקום לשתף אתכם ולספר לכם

שגם קיבלתי את הרישיון האמיתי והסופי של שבוע לפני הזמן, ואני עכשיו נהגת בשירל-ולא נהגת חדשה... ויי,חשבתי שיסחטו ממני את כל העצבים ויביאו לי אותו רק עוד 3 חודשים, איזה כיף לי וגם...אני מתחילה ללמוד נגינה על גיטרה ביום חמישי הבא, ברכות ואיחולים לבביים יתקבלו בברכה. אני יודעת שהזנחתי אתכם השבוע לא מעט אבל היית ועודני חולה, מצבי משתפר תודה לכל הדואגים. שבת שלום.

מוצארט

New member
אז המון המון בהצלחה

בלימודי הגיטרה. אהבתי מאוד את הסיפור השלישי על הצפרדע, מסר חשוב לכולנו. שב"ש, והרבה מנוחה ועונג לכולם!

מוצארט

New member
חמודה

יש משפט שאומר: "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים" ונראה לי שגילת שמעה את המשפט הנ"ל אין ספור פעמים

../images/Emo124.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

ב"ה ותודה רבה על הכל

tamarhp

New member
שבת שלוםםםםםםם

ומבורך
אולי ביום ראשון יש שביתהההההההההההההההה

../images/Emo26.gifהזמנהההה../images/Emo36.gif

הנכם מוזמנים ל7 ברכות שלי ושל אל-חי שתערך אי"ה בסביבות 7 בערב, בצ'אט של תפוז, חדר בני עקיבא. נוכחות חובה - מי שלא בא מרובעעע
(והוא גם יהיה בעעעעע
) נא להביא מתנות
המאושרים, אל-חי ורחלי פרבר ושלושת ילדיהם - שולי, אמוץ ושי...

למעלה