של סוף השבוע.....

M o n a L i s a

New member
טוב...היות ואין שיתוף פעולה אני....

אתחיל!!!
מה אתם מתכננים לסוף שבוע? אני מתכננת הרבה הרבה מנוחה מהשבוע העסוק...כדי לצבור כוחות...אההה וגם להשתולל קצת...

amiak

New member
עדיין לא החלטתי...

או בבית או אצל אחי (בכל מקרה - שעמום) אבל קניתי ספר מצויין עכשיו "אלוהים יודע" של ג'וזף הלר...

הו הו

איזה ספר גדול! One of the best, one of the best. תהני! אגב, לסבא רבא שלי קראו ג'וזף הלר
... אני, לסוף השבוע? הערב אני באינטרנט, אבל אני יוצאת עוד דקה, ונראה לי שלא אעסיק את עצמי חברתית כלל (אלא אם תזדמנּה הרפתקאותכלשהן), ואגש לקרוא ספר קיבלתי אתמול - "רומן רוסי" של מאיר שלו. הוא נפלא, עד כה (עמוד שבע
). מחר? עליי להכין יציקות גבס למיזם באמנות, להתכונן למבחן בתרגום ביום ראשון, להכין אסיפת חברת נעורים וגם להיות נוכחת באסיפה ב - 20:00, כמזכירת חברת הנעורים וכחלק פעיל ממנה. ב - 22:00 מתחילים שני הפרקים ה א ח ר ו נ י ם של "החצר". המתח בעיצומו...! סופשבוע רגוע. - נעמה.

M o n a L i s a

New member
נעמה!!!

איזה מיזם באמנות את עושה? עשיתי בזה בגרות...אולי אני אוכל לעזור לך :)))))

ובכן

מדובר במיזם לתערוכה שתוצג בחנוכה, של כל קבוצת הסדנא (אמנות פלסטית ונגרות), של חוג שאני נמצאת בו בעריבם, בלי קשר לבית הספר. הפרוייקט של האמנות פלסטית, הוא עבודה הקשורה לעובדה הסמלית שהסדנא פעלת כבר 10 שנים. זה אמנם מגביל, אבל אני דווקא צריכה את ההגבלות האלה. אני עושה כך: חמש כפות רגליים, הקטנה ביותר בגודל מידה 35, והגדולה ביותר ממש גרנדיוזית, לא כף רגל של בן-אדם
. כל כף רגל, מהקטנה לגדולה, תהיה מעוצבת בתהאם לשנים שעברו על אופי ההתנהלותשל הסדנא, למשל - הילדים הקטנים שבאים לחוגים שם, עושים דברים פשוטים כמו ציור בגואש ונגרות פשוטה של פטיש ומסמר. כשהייתי צעירה והייתי הולכת לחוגי אמנות שם, הייתי בחוג "יצירה" (כיתה ג', זה היה, נדמה לי) ובחוג "ציור על משי", אז עוד שתי כפות רגליים תעוצבנה עם משי, ועם סול, מוביילים וכל אי אילו הדברים שעשינו שם. שתי הכפות הרגליים הגדולות, תהיינה ממוקדות יותר על מה שאנחנו, הבוגרים (הסדנא פועלת גם למבוגרים, אבל אני מייחסת לזה תהליך התבגרות אישי שלי, כי מכיתה ג' בערך אני שם), עושים שם עכשיו: קרמיקה, נגרות מתקדמת (אני לא, אבל חבר'ה אחרים כן). אני כבר אראה. העבודה תהיה מוצדת בגלריה כמיצב, לדעתי זה יתפרש על חלק ניכר. הבעייה (לא יודעת אם בעייה, בעצם) שלי כרגע היא הבסיס - כפות הרגליים. אז כאמור, הייתי אמורה לעשות היום יציקות גבס של הרגליים שלי ושל ידידה שלי, מהקבוצה של אחי הצעיר (כיתה ט'. היא מידה 35, ואני 43. יש, יש הבדל). את שלוש כפות הרגליים האחרות, אני אמורה לפסל מעיסת נייר. יש לך אולי רעיון לבסיס של עיסת נייר? כלומר, איך ליצור את הבסיס עצמו, שעליו אפסל את עיסת הנייר? קשה לי עם הברזל, ואין ליכל-כך רעיון מה כן לעשות... אני אשמח לעזרה
. - נעמה. נ.ב - בסוף לא עשיתיאת היציקות היום; הילדה החביבה נסעה לחג המעלות של הנוער העובד והלומד. אחח...הנוער של היום.

amiak

New member
אוף איתך :)

אני מתארת לעצמי שגם את מלכוד 22 קראת. רומן רוסי ספר נפלא :) והחצר... פספסתי את הסוף.. די מבאס אבל אני אתגבר
יום יופי לך!

היי

ב"ה אני חדשה פה!! אני שמחה שנפתח פורום כזה בתפוז!!! ויש לי שאלה הפורום מיועד לבנות חילוניות או דתיות? או גם וגם כי זה הכי נחמד!!! שבת שלום!!!

M o n a L i s a

New member
../images/Emo140.gifקודם כל...ברוכה הבאה

הפורום נועד לכל מי שעשה שירות לאומי, או פשוט רוצה לשאול על זה שאלות...זה ממש לא משנה אם מדובר בבן אדם דתי או לא :)))) מקווה שתישארי ותהיי חלק מהפורום

למעלה