תיגש לפורום תחבורה ציבורית שם יעזרו לך ברצון תגיד אפי שלח אותך.... פורום תחבורה ציבורית
elians New member 5/1/05 #39 תיגש לפורום תחבורה ציבורית שם יעזרו לך ברצון תגיד אפי שלח אותך.... פורום תחבורה ציבורית
ה הFאנק של השבֹֹכ New member 5/1/05 #40 בבקשה: מראש פינה לתחנה מרכזית ת"א, קו 845: 06:55 08:25 11:55 13:25 15:55 כולם ישירים
M mooonriSe New member 6/1/05 #64 לאלא. מה שיש בקווים זאת מערכת שונה לחלוטין. אני מדבר על הבינעירוניים של אגד בלבד.
N Nite Girl New member 5/1/05 #43 שלום לכולם../images/Emo9.gif קוראים לי אדווה ואני חדשה כאן אז כדי שזה לא יהיה סתם אני אשאל משהו שקשור.... כמה בנות במחזור עכשיו? אני כן
שלום לכולם../images/Emo9.gif קוראים לי אדווה ואני חדשה כאן אז כדי שזה לא יהיה סתם אני אשאל משהו שקשור.... כמה בנות במחזור עכשיו? אני כן
F flowers girl New member 5/1/05 #44 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני נעה בת כמה את, מאיפה את אהמ. אני אמורה לקבל מחזור עוד מעט עוד שלושה ימים בערך. בע.
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני נעה בת כמה את, מאיפה את אהמ. אני אמורה לקבל מחזור עוד מעט עוד שלושה ימים בערך. בע.
D Devilish Angel New member 5/1/05 #50 ../images/Emo32.gif מי אמר רוסיה ולא קיבל?! אז ככה... לכל אלה שטוענים שאני נראית רוסיה... קבלו אותי, בשיא רוסיותי
../images/Emo32.gif מי אמר רוסיה ולא קיבל?! אז ככה... לכל אלה שטוענים שאני נראית רוסיה... קבלו אותי, בשיא רוסיותי
F flowers girl New member 5/1/05 #54 ../images/Emo6.gif צילם צילם, לא צריך לראות את הצלם אבל את לגמרי פרר בתמונה הזאת