של יום שני ממ איפה ישראלה???????
K kocit New member 12/6/06 #3 ../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif
ס סתם משעוממת New member 12/6/06 #5 אוףףף גמני עייפה.. ../images/Emo178.gif נמאס לי כבר שיגיע כבר סופשבועע
T the Girl of Love New member 12/6/06 #17 ../images/Emo214.gifוואו, אני מזדהה איתכם! השבוע כבר התחיל [ולא עשיתי שומדבר רציני, למען האמת, אפילו בקושי יצאתי מהבית..] וכבר באלי שיהיה סופשבוע. אין לי כוח לשבוע הזה
../images/Emo214.gifוואו, אני מזדהה איתכם! השבוע כבר התחיל [ולא עשיתי שומדבר רציני, למען האמת, אפילו בקושי יצאתי מהבית..] וכבר באלי שיהיה סופשבוע. אין לי כוח לשבוע הזה
S SD music New member 12/6/06 #18 שנינה את חומד ../images/Emo25.gif בסוף היום היה שעתיים מורות מחליפות, הקרינו לנו את הסרט "באז" שגם מילא שעתיים... ואז הלכתי הביתה כי היה ספורט ומורה מחליפה ולא היה לי כוח ||: נמנמממ.. ועכשיו אני עושה ביביסיטר על אחיינית שלי שבאהה נונווו כזאאת!
שנינה את חומד ../images/Emo25.gif בסוף היום היה שעתיים מורות מחליפות, הקרינו לנו את הסרט "באז" שגם מילא שעתיים... ואז הלכתי הביתה כי היה ספורט ומורה מחליפה ולא היה לי כוח ||: נמנמממ.. ועכשיו אני עושה ביביסיטר על אחיינית שלי שבאהה נונווו כזאאת!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 12/6/06 #7 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifגוד מורנינגגגגגגגג שיהיה לכולם יום מקסים אוהבת אתכםםםם ואיפה לינוי +
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifגוד מורנינגגגגגגגג שיהיה לכולם יום מקסים אוהבת אתכםםםם ואיפה לינוי +
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 12/6/06 #10 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif איף...../images/Emo4.gif
ת תפוז אנשים מודיע New member 12/6/06 #8 ../images/Emo179.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo220.gif ריצות למרחקים ארוכים מרגיעות אתכם? מכורים לספינינג? משחקים כדורגל בשבת? או שמעדיפים דווקא רכיבה על אופניים? תפוז אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות "זה רק ספורט" ולזכות בכרטיסים לאליפות ישראל באתלטיקה http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=60
../images/Emo179.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo220.gif ריצות למרחקים ארוכים מרגיעות אתכם? מכורים לספינינג? משחקים כדורגל בשבת? או שמעדיפים דווקא רכיבה על אופניים? תפוז אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות "זה רק ספורט" ולזכות בכרטיסים לאליפות ישראל באתלטיקה http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=60
T the Girl of Love New member 12/6/06 #11 ../images/Emo214.gifתאונת רכבות..../images/Emo7.gif חרא של בוקר.
K kocit New member 12/6/06 #12 ../images/Emo2.gifבן מדוד שלי כמעט עלה על הרכבת הזאתי אבל בסוף הוא איחר אליה איזה מזל..
T the Girl of Love New member 12/6/06 #15 ../images/Emo214.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif מזל משמיים... ["אות מהשמיים"..]
../images/Emo214.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif מזל משמיים... ["אות מהשמיים"..]
K kocit New member 12/6/06 #16 ../images/Emo57.gif../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif
T TamiRGol New member 12/6/06 #13 הפורום הרשמי ל..... הפורום הרשמי למאיה רוטמן! http://tamir.off.co.il/ibheb/index.php
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 12/6/06 #19 וואו אין פה איפה לנצל"ש זה סימן טוב זה סימן שהפורום פעיל בדברים נחוצים אמממ יש לי שאלה, למישהו האתר הרישמי חזר לפעול? כי כבר זה המון זמן שהוא לא פעיל, זה ממש מעיק חחח
וואו אין פה איפה לנצל"ש זה סימן טוב זה סימן שהפורום פעיל בדברים נחוצים אמממ יש לי שאלה, למישהו האתר הרישמי חזר לפעול? כי כבר זה המון זמן שהוא לא פעיל, זה ממש מעיק חחח
T the Girl of Love New member 12/6/06 #20 ../images/Emo214.gifובשביל זה נועד ה-../images/Emo32.gif../images/Emo13.gif והוא עדיין לא פועל..