של יום שני

linoy7

New member
../images/Emo206.gifיש רק על הדלת../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

ולא, אין לי

../images/Emo214.gifישראליטההההההה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

את לא תאמיני, אבל דור כתב לי הודעה ב"מקום שלי" במיוחד בשבילך, הוא קורא פה את כל ההודעות, אבל לא יכול להגיב, הוא טוען שזאת בעיה בעכבר..
אז עד שיתקנו את הבעיה/הוא יתחדש עם עכבר חדש, הוא ביקש ממני למסור לך: ותמסרי לישראלה בקשר לשאלה שלה עם המייל, שתיכנס לרשמי ואחת מהמנהלות שם (ליאת או ליטל לא זוכר) היא היתה המנהלת של האתר מעריצים אז שתדבר איתה שם..

לא הייתה איזה נועה?../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בלבלתם אותי
שלחתי מייל לכתובת שעדו נתן לי... נראה אם זאת היא ואם היא תענה

../images/Emo214.gifפחחחחחחחחח, כן בטח ../images/Emo3.gif

ואין על מה. בסך הכל ניסיתי להבהיר לך כמה מהפילוסופיות שלי
...

kocit

New member
חוויות מירושלים..

יום ראשון-טוב אז נסענו לכזה מנהרה שצריך לזחול בה! חח אז נישארתי בחוץ אחרי שראיתי איך הבנים התלכלכו..חח. אחרי זה הלכנו לאיזה הר שהיה תקרב בין דוד לגולית חחח והמדריכה (הדר דון דון לא קראו לה תחייה)התחילה לשיר לנו היה צחוקים! אחרי זה הלכנו לאכסניה ואי ואי כמה ג'וקים פרפרים יתושים יכול להיות במקום אחד! פתאום שמענו אני וכל הבנות שבדר איתי צרחה מהחדר הסמוך הלכנו לראות מהקרה ואז ראינו לטאה הולכת על המיטה איכס... חח. טוב עכשיו הגענו ללילה.. טוב אז כזה חלק מהבנים רצו לבוא לחדר שלנו אבל היו שומרים..! אז כזה כל הזמן שמעתי שתפסו מישהו אז לקחתי כל הזמן זבל כדי לזרוק בחוץ ולראות את מי תפסו אז המורה אמרה לי שהיא תשים לנו את הפח בתוך החדר.. טוב אז הלכנו לישון.. יום שני- הלכנו להר מזה גבוה ותיפסנו עליו שעה! רק כדי לראות מגדלור!!. אחרי זה הלכנו לגבעת התחמושת ונכנסנו למוזיאון ואי איזה טנקים ומטוסים.. אחרי זה סוף סוף הגענו לירושלים וכמובן ראינו את השערים קניתי צמיד אדום כזה והרב בירך אותי.. אחרי זה נכנסנו לכותל שמתי פתק ונישקתי את הכותל.. היה שמה איזה חרדי שאמר שאנחנו עובדי אללים ואסור לנו להיות כאן אז השומרים שלנו לקחו אותו משמה.. וזהו נכנסנו לאוטובוס ישנתי 3 שעות עד לקרית ים.. וזהו חחח!! חברה תיראו כמה השקעתי לכתוב במקלדת וירטואלית מגיע לי ח"ח!!!

../images/Emo214.gifקראתי הכלללללל כבודדד../images/Emo47.gif

יאא, נשמע שהיה לך "טיול שנתי מהתנך", מנהרות, מוזיאונים, דוד וגולית, ג'וקים, מה לא? אם היית במשפחה שלי, בטח ספתא שלי הייתה מזה שמחה לשמוע את כל החוויות שלך
היא אוהבת טיולים כאלו
.. אני בקטע של לראות ים
, אני לא אשכח שבכיתה ח', נראה לי, נסעתי עם הכיתה למוזיאון רק בגלל שידעתי שהוא קרוב לים, אין, אני מכורה לים
וכל הזמן כשהייתי במוזיאון הסתכלתי על היםם חחחחחחחח אבל מה, גם היה מעניין, אני זוכרת משהו כזה.. "מעניין", "מוזיאון", לכי תביני...
*אני מחורפנת מקולה, אל תתייחסי* ואני חייבת להגיד לך, אני התגעגעתי
.

linoy7

New member
ח"ח../images/Emo9.gifהתגעגעתיייייי../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנית
[וואיי הרבה זמן לא הייתי בטיול
]

../images/Emo214.gifלדור יש בעייייייה ../images/Emo7.gif

[הוא כתב לי שזאת כנראה בעיה בעכבר], אז הוא לא יהיה פה בזמן הקרוב...

למעלה