D Dorushh 3 New member 24/4/06 #16 "קיצר, באחת עשרה כבר שתיתי קולה"../images/Emo6.gif ספרי אח"כ איך היההה
T the Girl of Love New member 24/4/06 #18 יוווווווווו, אמא מחרפנת אותייייייי כולם פה התחרפנו בגלל שאחותי מגיעה .. אמא שלי:"אחותך מגיעה אלייך בשביל לראות את החדר שלך ואת במחשב במקום לסדר." אני:"היא לא באה לראות את החדר, היא באה לראות אותי פאק, חתיכת התחצפות השארתי את אמא בלי מילים ואז עברנו להתווכח על נושא אחר ...
יוווווווווו, אמא מחרפנת אותייייייי כולם פה התחרפנו בגלל שאחותי מגיעה .. אמא שלי:"אחותך מגיעה אלייך בשביל לראות את החדר שלך ואת במחשב במקום לסדר." אני:"היא לא באה לראות את החדר, היא באה לראות אותי פאק, חתיכת התחצפות השארתי את אמא בלי מילים ואז עברנו להתווכח על נושא אחר ...
I is258 love shiri New member 24/4/06 #25 מה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif "היא לא באה לראות את החדר, היא באה לראות אותי" "באחת עשרה כבר שתיתי קולה" אוי גוד הרגת אותי תהני עם אחותך
מה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif "היא לא באה לראות את החדר, היא באה לראות אותי" "באחת עשרה כבר שתיתי קולה" אוי גוד הרגת אותי תהני עם אחותך
I is258 love shiri New member 24/4/06 #26 וכרגיל...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פתחת מרכאות ולא סגרת... אחרי -"- בא עוד -"- כמו שאומרים בחרמ"ש דברים טובים באים בזוגות
וכרגיל...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פתחת מרכאות ולא סגרת... אחרי -"- בא עוד -"- כמו שאומרים בחרמ"ש דברים טובים באים בזוגות
L linoy7 New member 24/4/06 #46 ../images/Emo6.gifאת באמת מחורפנת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif שתהיי בריאה, הרגת אותי!
../images/Emo6.gifאת באמת מחורפנת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif שתהיי בריאה, הרגת אותי!
L linoy7 New member 24/4/06 #47 אה, ותהני עם אחותך../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif ותמסרי לה ממני ד"ש חם חם חם רותח!
D Dorushh 3 New member 24/4/06 #15 אייי המבחן מאחוריייייי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif היה קשה בטירוףף.. מלא מילים לא מובנות בכלל ת'אמת..לא אכפת לי אם אני אתקבל או לא חוץ מזה, היום עבר טוב.. חוץ מזה שכולי נרטבתי בדרך לשיעור ספורטטט
אייי המבחן מאחוריייייי../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif היה קשה בטירוףף.. מלא מילים לא מובנות בכלל ת'אמת..לא אכפת לי אם אני אתקבל או לא חוץ מזה, היום עבר טוב.. חוץ מזה שכולי נרטבתי בדרך לשיעור ספורטטט
T the Girl of Love New member 25/4/06 #65 ../images/Emo214.gif"גשם בוא..רד עליי"../images/Emo183.gif אל תדאג, לדעתי אלו הימים האחרונים עם הגשם .. [הלוואי]. היה סיוט עם הגשם ומזל שלא הלכתי לבצפר כי אז הייתי ממש מתעצבנת.. ודור, יש מועד ב' למקרה שלא תצליח?
../images/Emo214.gif"גשם בוא..רד עליי"../images/Emo183.gif אל תדאג, לדעתי אלו הימים האחרונים עם הגשם .. [הלוואי]. היה סיוט עם הגשם ומזל שלא הלכתי לבצפר כי אז הייתי ממש מתעצבנת.. ודור, יש מועד ב' למקרה שלא תצליח?
D Dorushh 3 New member 25/4/06 #68 גם הלוואי../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif ואין מועד ב'.. אבל כמו שאמרתי, בואי נגיד שאני לא אכנס לדיכאון אם אני לא אעבור
גם הלוואי../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif ואין מועד ב'.. אבל כמו שאמרתי, בואי נגיד שאני לא אכנס לדיכאון אם אני לא אעבור
T the Girl of Love New member 25/4/06 #80 ../images/Emo214.gifצודק, במצב הכי גרוע.. תמיד אפשר לעשות מלחמה נגד הדר בפורום ואז להוציא עליי את הכל ..
../images/Emo214.gifצודק, במצב הכי גרוע.. תמיד אפשר לעשות מלחמה נגד הדר בפורום ואז להוציא עליי את הכל ..
T the Girl of Love New member 26/4/06 #101 ../images/Emo214.gif../images/Emo122.gif והתוצאה תהיה... שהדר תצטרך המון שרשורי צומי, אתה תהיה מוכן לקחת את העלבון על עצמך?
../images/Emo214.gif../images/Emo122.gif והתוצאה תהיה... שהדר תצטרך המון שרשורי צומי, אתה תהיה מוכן לקחת את העלבון על עצמך?
S sivan is my star New member 24/4/06 #22 משהוא יודע לאיפה נעלמה לינוי? היא לא הייתה אתמול בכלל וביום עדיין לא זה נצח בשבילה
L linoy7 New member 24/4/06 #44 עכשיו אני פה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif כתבתי פירוט בהודעה למטה