של יום שני

JLO freak

New member
../images/Emo32.gif של יום שני

היום היה לי דיי משעמם בבצפר ולמדנו רק 3 שעות.... כל היום בערך הייתי במחששה...

Azar Azar

New member
לי לא היה היום ביצפר הייתי בצו 2 אז

היה מבחנים קשים והראיון היה ארוך ומעצבן בדרך לתל השומר אז שמעתי רדיו 102 fm ודיבקו קצת על ג´ניפר ,השדרן אמר שהאלבום החדש שלה מעולה הוא הכי טוב שלה אבל הוא אמר גם שהוא מתבייש להגיד את זה וזה בושה לשמוע אותה

J To The Lo

New member
היה לי היום יום נוראי...

מבחן בלשון-ארוך..ארוך..ארוך..אבל היה בסדר,עברנו את זה ושעתיים מתמטיקה-עוד יותר ארוך,הרבה יותר משעמם.. ופתאום הנחיתו עלינו עבודה בזהירות בדרכים,כאילו שבכיתה ט´ צריך זהירות בדרכים..טוב שהם גם לא נותנים לנו לעשות משמרות עוד פעם..

JLO freak

New member
לא נורא!

אל תתבאסי ממבחן ושעתיים מתמטיקה..אפילו שזה נשמע עינוי... ובקשר לחתימה שלך...freek כותבים ככה:JLO freak

J To The Lo

New member
Sorry Baby..

שיניתי. וקבלו שינוי משמעותי במצב רוח שלי...פגשתי את הילד הכי מתוק,מקסים,מדהים וכזה כוסון,קוראים לו עידו והוא מי"א...והוא כזה חתיך!!!!! קיצר..יום חמישי אני יוצאת איתו..ונראה לי שמועמד טוב לשיטה שלך,JLO freak(בלי שגיאות)שדיברנו אליה כשחזרת באיי סי קיו...

Mandyִ

New member
../images/Emo24.gifהיי לכולם!!!../images/Emo24.gif

אם כבר
אז לא הייתי כאן כמה ימים כי הייתה לי בעייה עם האינטרנט ואני כותבת עכשיו מהמחשב של אחי הקטן.. אוקיי- קניתי את הדיסק ה-מ-ד-ה-י-ם של ג´יי לו ופשוט אהבתי
השירים האהובים עלי הם -9 ו-11....

אור P

New member
מה היה היום...

לא הרבה! קלטו קטע, יש לי מורה סנילית, והיא חילקה היום בחנים... (במה? אתם שואלים? מורשת!! אתם בטח יודעים שזה סתם מקצוע...). אז, ילדה אחת מהכתה שלי קיבלה 55, חבל לכם על הזמן איזה צעקות... זה היה הדבר הכי יפה שראיתי עד עכשיו!! המורה שלי כמעט נמסה שם!! נכון ב´התקווה´?! אז היינו צריכים לרשום ת´שיר כחלק מהבוחן (מה זה? כיתה א´?), לא משנה, אז ילדה כתבה "ארץ ציון וירושלים", המורה שלי מחקה לה את ה-ו´ והורידה לה 5 נק´... אמרתי כבר שהיא פוסטמה??

gal be

New member
OFF

אוקי אז היה לי היום שלוש שעות מו"ח (מדע וחקר), שעבר בסדר, שעה גאומטריה שגם כן עברה בסדר, ושעה אחרונה פגישת מועצת תלמידים שהיתה מצויינת והתחלקנו לוועדות וכבר יש מלא עבודה לקראת פעילות לשנה החדשה. דרך אגב יש עוד משהו פה שגם במועצת תלמידים? אצלנו אני היו"ר, שחזרתי הביתה הקשבתי כמה פעמים לדיסק של ג´ני ואני מאוד אוהבת את השיר הבא שלה ALL I HAVE

../images/Emo32.gif

היום למדנו רציני שעתיים כל השאר חפיף, אבל מחר מה יותר גרוע מ-3 שעות חשבון וגם גומרים ב 14
.30

למעלה