של יום שיש

../images/Emo207.gif כמה זמן שלא עשיתי את זה...

[וכן שני, באמת לא הלכתי לישון עדיין.. כל הזמן קורים פה דברים, אני חושבת שברגע שאסיים לשלוח את ההודעה הזאת אלך...
] בתור אחת שלמדה שנה שלמה [ולמי שעכשיו תוהה למה- אני אחסוך שאלות מיותרות- זה היה לי יותר מדי קל...] במגמת תקשורת [טלויזיה, צילום ואח"כ עברתי אפילו למגמת תקשורת רדיו- אבל שם היה הרבה יותר קל..
] ואחרי כמעט שנה שלא צילמתי שום "תמונה אמנותית", סופסוף עשיתי את זה. פשוט רציתי לצלם פרח יפה, אז יצאתי לטייל וצילמתי אותו. ואני ממש התאהבתי בתמונה.. לפעמים הדברים האלו מוציאים ממך את הטוב ביותר...

kocit

New member
מהמם!!!!

איך/לא/סיפרט/דבר/כזה$#$#$#Y#$#$##@$&#$&@##@#@$#$&$**)*(&(*&&#$#

ady18

Well-known member
אממ

אצלי סופ השבוע בעיקר לראות את הפיינל פור ונצחנו וכרגע אין תוכנית ולגבי כול השבוע אני הולכת לערב שירי יום הזכרון בעיר וגם כנראה על האש וזהו כרגע ואממ שירי שחקה מצוין השבוע בילדות רעות במיוחד שהיא שרה את השיר הזה ולמי שיש ויכול להביא להורדה אני אשמח

kocit

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo102.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

שמתי להורדה בשירשור של פרק34

../images/Emo214.gifמה?, הא? ../images/Emo12.gif ../images/Emo132.gif

איך הגעת בכלל לספרות?
אני בכלל לומדת פסיכולוגיה וסוציולוגיה מוגבר...

אני לא מתבלבלת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני פשוט זוכרת שאמרתי שאני שונאת ספרות ומישהי אמרה לי שהיא במגמה משום מה חשבתי שזאת את.... אוף עזבי אני מבולבלת
יותר מדי דברים ביחד...

kocit

New member
גם/לך../images/Emo24.gif../images/Emo102.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif

טודה/שעזרט/לי

עוד 1035 מסרים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עכשיו זה החלק הקשה כי אני מוחקת רק הודעות אוטומטיות של תפוז ולא דברים שכותבים לי ונשאר לי כמה הודעות בודדות למחוק בכל דף ואני צריכה להיזהר לא למחוק דברים שאני רוצה לשמור
ואני חשבתי שאני אגמור למחוק ואלך לכתוב לדר
נמשיך מחר

למעלה