חזרתי מטיול בין לילה!!!!!!!!../images/Emo215.gif
וגאד היה מאמם
חחחחח אינלכם מושג כמה הגב כואב
אספר לכם הכול מ-א' עד ת' אוקיי,בהתחלה היה בר מצוה,הילד הזמין רק 25 ילדים מהשכבה,ואני הבת היחידה שהגעתי
כל השאר 3 בנים,אבל נחמדים לא ערסים
וואי היה כזה קורערערעררר!!! וואי?!?! נכון ההוא מהפרסומת של חי שקלים במגה?!?! הוא היה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתברר שהוא חבר של אבא שלי הילד שחגג
דוד ויצטום וחי שקלים בשבוע אחד
חחח כזה בשולחן שלנו כל הזמן צחקנו,הילד התחיל לחקות מורות וכו' חחחח ואו!!! הלכתי לברררר ונתנו לי טקילהההה יאמיאמ זה טעיםםםםם!!!והיה לאן שלא תלכי
וחחח שרתי שמהXDDD ואז ילד אחד קרציה בן דוד שלו שאנחנו מכירים מהבצפר אמר שהיא מכוערת ואני ועוד ילד אחד בכיתה שחולה עליההההה התחלנו לבוא עליו עם מזלגגג
אח"כ אמא באה והסיעה אותי לנקודת מפגש לטיול,עלינו לאוטובוס וכל הלאגן התחיל
אבל זה היה טיול עם הורים
אז חחח רציתי לשבת מאחוררההה אבל לאאאא ריחמתי על אמאשלי וישבתי לידה וגאד היה משעמםםםם אז שמעתי דיסקמן{אין אמפי,נשבר
} קיצור הגענו למצדה ב-2 בלילה וחחח הינו בחזיון על קולי וגאדדXDDD ההיא שהיתה לידי כמה צחוקים עשינוווו חחחחח כזה חושך וכולם רואים ואנחנו מתפקעות מצחוק מדברים שטותיים ומשאלות מטופשות ששאלתי אנשים
וחח היה כזה בקול:"מרים מרים מרים" ואני כזה במבטא רוסי:"מרים!!!" כי חח ככה אני קוראת למרים מהכיתה שלנו,וכולם שמעו את זהההה חחחחחחח אחשלי היה בצד השני ואמר לי ששמע את זה חחחח קיצור עלינו ירדנו היה מעיייף ובלה בלה בלה או יה יה יה יום נעיםםםםם!!או יה יה יה !!