the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gifאיזה יום מושלםםםםםםם..
טוב, הוא לא מושלם, אבל מדהים. היום קיבלתי את אחת המחמאות הכי הכי שיכלתי לקבל בעולם.. מאחד האנשים שהכי לא ציפיתי לקבל מהם מחמאה כל כך טובה. הממ... טוב, האמת שהיו כמה מחמאות- אחי אמר לי שאני ממש כוסית כשיצאנו לארוחה משפחתית
ובתדודה שלי חילקה כל מני מחמאות, כמו תמיד
אבל הממ... היום הייתה שיחה שקשורה אליי [ולא משנה על מה בדיוק] והיה קטע שדודה שלי, אמא של בת דודה שלי, אמרה היום: "הדר היא בחורה על רמה" וזה משפט שאני אזכור כל החיים כנראה, לא בגלל המשפט עצמו, אלא בגלל שאני יודעת שבתהאם לנסיבות של השיחה והכל... היא התכוונה במלוא הרצינות למשפט הזה. וחוץ מזהההההה, מקודם חברה טובה שלי שלא היינו בקשר מה23.5 התקשרה אליי וחזרנו לדברררר, כמה התגעגעתי אלייה
. התשובות לשאלות: איזה מאכלי חלב אכלתם כבר?היום הייתה ארוחה משפחתית-חגיגית. בלינצ'סים, פשטידות וכאלו
וכמובן, העוגה של אמא
גבינות למריכה או קשות?איכ קשות. אם כבר-אז עמק.
קוטג' או גבינה צהובה?איכ קוטג'. רק גבינה צהובה עמק. חלב או שוקו?איכ חלב. רק בשוקו, או קפה.
טוב, הוא לא מושלם, אבל מדהים. היום קיבלתי את אחת המחמאות הכי הכי שיכלתי לקבל בעולם.. מאחד האנשים שהכי לא ציפיתי לקבל מהם מחמאה כל כך טובה. הממ... טוב, האמת שהיו כמה מחמאות- אחי אמר לי שאני ממש כוסית כשיצאנו לארוחה משפחתית