של יום שבת

../images/Emo32.gifשל יום שבת

מה הגובה שלכם? איזה גובה הייתם רוצים להיות? כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? מי האדם הכי גבוה שראיתם? מי האדם הכי נמוך שראיתם?

ישראלה מה אם מה הסריקות שהבטחת לי

אתמול לסרוק? מה הגובה שלכם?186 איזה גובה הייתם רוצים להיות?191(גדי לעבור את אבא שלי חח) כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים?אין לי מושג מי האדם הכי גבוה שראיתם?איש זר ברחוב ממזמן חח מי האדם הכי נמוך שראיתם?איש אחד שהולך המון פעמים באבן גבירול יש לו מחלה קשה

לא נראה לי שאני אסרוק../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

השקעתי אתמול יותר מ-3 שעות בלסרוק לכם את הכתבה על יעל ולעלות אותה (שזה היה בלגן לעלות אותה כי זה קובצים גדולים מאוד....) העלתי ב-5 או 6 פורומים ובסוף כמעט אף אחד לא קרא את זה....
לא חבל לי לסרוק עוד?!

מה הקשר?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אל תגיד לי "קראנו" כי השאר לא קראו... ונמאס לי להשקיע שעות בדברים שבסוף לא יוצא מהם כלום

../images/Emo214.gifאני דווקא ראיתי../images/Emo3.gif

אבל לא קראתי את -כל- הכתבה.. היה הרבה יותר מעניין לקרוא מה שאת כתבת -על הכתבה-
.

../images/Emo3.gif

מה הגובה שלכם? 163 ס"מ איזה גובה הייתם רוצים להיות? 170 לא יזיק..
חחח כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? אין לי שמץ... מי האדם הכי גבוה שראיתם?מישו בקניון.. מי האדם הכי נמוך שראיתם?מישי בכיתה ז' היא ממש קטנהה כאילו היא בכיתה ב' היא כל כך קטנה שזה לא יאומןןן

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה הגובה שלכם? 1.62 (נראה לי...) איזה גובה הייתם רוצים להיות? 1.65-1.67 כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? מחבואים או תופסת עכברים (שעוברים מתחת לידים) מי האדם הכי גבוה שראיתם? יש שניים בשכבה שלי שהם כמעט שני מטר אחד מהן בכיתה שלי והוא נמצא איתי המון אז אני כל הזמן עומדת לידו
מי האדם הכי נמוך שראיתם? מישהו בספריה פעם.... לא יודעת באיזה גובה הוא.. אולי 1.20

אאא אנחנו אותו גובה../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

ואני עוד בכיתה ז' ואת ט'.. בושה!

מה זה משנה באיזה כיתה אני?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא יודעת כמה את עוד תגבהי אני חושבת שבכיתה ז' כבר הייתי פחות או יותר בגובה הזה.... חוץ מזה אנ יבכלל לא בטוחה שזה דווקא 62
אני בין 1.60-1.65 ובערך כמו אמא שלי שהיא 1.62 אז החלטתי שאני גם

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

מה הגובה שלכם? 1.62 איזה גובה הייתם רוצים להיות? 1.70 כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? מחניים..כדורגל סיני..כדורגל.. מי האדם הכי גבוה שראיתם? קארין מהכיתה שלי מי האדם הכי נמוך שראיתם? ילדה אחת מהכיתה שלי קוראים לי יובל

../images/Emo204.gifעונה../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

מה הגובה שלכם
160
איזה גובה הייתם רוצים להיות
מספיק לי הגובה שלי
כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים
אהה..גולף
מי האדם הכי גבוה שראיתם
איזה איש אחד נורא גבוה ברחוב או בקניון חחח לא זוכרת
מי האדם הכי נמוך שראיתם
אוו את זה אני זוכרת
כשנסענו לטבריה אז בדרך עצרנו בחנות לקנות מצרכים לקמפינג שנעשה על האש(יאממיי
) והיה איזה שומר אחד כזה שם מזה פיצי
טובב...זהו

אוי עכשיו הלהב הזה הגזים!!!!1

שהוא ניצלש בשישורשרים שהוא שונא את שירי בזמן האחרון לא התערבתי.. אבל עכשיו הוא פתח שירשור שנאה שלםםם לשירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (בפורום של נינט פורום 1348) לזה הייתי חייבת להגיב!!!!!!!11111

../images/Emo106.gifתחרות סלב השנה שלכם../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

שלום לכולם אנחנו עושים תחרות סלב השנה של הגולשים בבית 2006 (בשיתוף ערוץ הילדים (6) ועיתון מעריב לנוער
התחרות תתקים במשך 10 ימים מאתריך 02.06.2006 ועד 12.06.2006 בערב
אז מי יהיה סלב השנה שלכם זה יכל להיות /זמר/שחקן/סלב/מפורסם/וכ'ו התחרות פה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=19766 ההצבעה פה http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19766&msgid=11510554 בהצלחה
אתם תחליטו מי יהיה סלב השנה
שלכם (הנהלת תחרות סלב השנה 2006)

kocit

New member
../images/Emo9.gifהיי כולם חזרתי..

מזה למה אני כותבת ככה??

למעלה