עשו לי מסיבת הפתעה../images/Emo9.gif
אוי היה כזה מדהים מסתבר שרצו לעשות לי את זה ביום רביעי אבל בגלל שזה היה יום העצמאות הרבה לא יכלו.. אני יעשה את זה בקיצור: רצו להוציא אותי מהבית וחברה שלי אמרה לי שחייבים לעשות את העבודה למחשבת ישראל ואין לה זמן פנוי רק בשישי אבל היה לי חוג אנגלית וחונכות אז אמא שלי התקשרה לאמא של הילדה שאני חונכת (הפלאפון נעלם לי הרבה פעמים ועכשיו אנ יודעת למה לקחו לי להוציא טלפונים!) ואז אמא של הילדה התקשרה לבטל כי הם "נוסעים" והם לא יהיו בשישי. אז הלכתי לחברה שלי עשינו את העבודה (שבסוף הערב חברתי הזכירה לי שאין השבוע מחשבת ישראל!!) ואז הלכנו לקחת סרט שמממש רציתי לראות (אני בכלל חשבתי שכמה חברות באות אליי לראות סרט) מסתבר שחברות שלי ידעו שממש רציתי לראות את הסרט והן לקחו אותו אחד טוב אנחנו הולכות הביתה ואני ממהרת כי אנחנו מאחרות לארוחת ערב ובטח כולם רעבים.. אני שומעת מלמטה רעש ולא קשרתי.. אני באה לפתוח את הדלת אבל מישהו מקדים אותי אני לא מבינה מה הולך ופתאום אני רואה מלא אנשים מוכרים מול הפרצוף שלי "הפתעהההה" וזרקו עליי מלא פייטים אני הייתי בשוק והלכתי כמה צעדים אחורה ואז קלטתי והיו שם כמה חברים שלא יצא לי לראות מלא זמן! והיה כ"כ כיף! והיה כ"כ כ"כ הבה אוכל. ושלט ענק שאח שלי המוכשר עשה "adi sweet 16" זה היה מדהים! כ"כ נהנתי!! חברה שלי עשתה סרטון שאני נכנסת ואני חייבת לראות את התגובה שלי נראה לי היה לי את הפרצוף הכי לא מבין באותו רגע. תמונות אולי אחר-כך תלוי בכמות הפוטוגניות שלי בזמן הפתעה.