של יום רביעי...

kocit

New member
../images/Emo121.gifטוב חברדודס..../images/Emo24.gif

למרות שאני יוצאת עוד חצי שעה רציתי לאגיד לכם ביי לפני שאני אשכח אני אתגעגע שולחת נשיקות
לכולםם מתגעגעת לאב יא בה ביי

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

היו לי שוב בעיות באינטרנט../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בגלל זה לא הייתי בבוקר
יש לי מחר מבחן אז לא נראה לי שאני אהיה הרבה גם מחר

linoy7

New member
../images/Emo10.gifבהצלחההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

מאיה155

New member
היי לכולםם !!

אחלה פורום יש לכם פההה.. בכל מקרה, מצאתי אתר שווה ביותר של הורדות לפלאפון והכי חשוב מלא דברים של שירי! טפטים רינגטונים ועוד. הקטע המדליק שכל הכסף הוא לתרומה.. אז כנסו אם בא לכם :) ttp://www.groovecell.co.il

linoy7

New member
../images/Emo7.gifגם כן האורנג' האלה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

כמו שאתם רואים, לא הייתי בסוף בלונה פארק
כשהגענו לשם גילינו שההטבה שנרשמנו אליה היא בכלל הודעות חינם
טוב, אני לא אשמה
אח של חברה שלי אשם
אז לקחנו אוטובוס לבאולינג שליד הבצפר שלי
וחזרנו הביתה
היה כיף בכל זאת

cate71

New member
טוב שלא היית!!!

היו פול אנשים לא היה שם מקום לנשוםם והיו תורים ענקים של אנשים למתקנים....קיצ הינו שם משעה 6 בערך וכרגע חזרתיייייייי...עליתי רק על שלושה מתקנים. אייי אייייי איזה דברים הם הבואו צמר גפן בצבע כתום וארטיק בצבע כתום ואיזה כובע מפאדחחחחחחח..קיצ לא נהנתיייי

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifבאמת?!?!?!!?!?!?!../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

טוב, זה היה לי ברור שיהיו מלאאאאאאא אנשים
זה הרי ברור- כל מה שבא מאורנג' סתם ***

linoy7

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifניצחתי את כולםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

היינו 8 אנשים

ady18

Well-known member
אממ

אני הייתי בהצגה יומנים שמשחקת אפרת בוימפלד הצגה נהדרת ונהנתי:)

למעלה