של יום רביעי שרשרו לפה כל דבר שלא קשור לשירי ושיהיה לכולנו יום טוב.
G gsufvi New member 27/7/05 #1 ../images/Emo32.gifשל יום רביעי שרשרו לפה כל דבר שלא קשור לשירי ושיהיה לכולנו יום טוב.
נ נועוW New member 27/7/05 #3 צהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif יש לי בקשה כל מי שנמצא בפורום הזה מי שיודע להכין גליטרים שיסמן לי בסמיילי הזה אני פשוט צריכה עזרה קטנטנה חוץ מזה שיהיה לכולם יום נעים ומלא ים,מדוזות,שמש וחול
צהריים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif יש לי בקשה כל מי שנמצא בפורום הזה מי שיודע להכין גליטרים שיסמן לי בסמיילי הזה אני פשוט צריכה עזרה קטנטנה חוץ מזה שיהיה לכולם יום נעים ומלא ים,מדוזות,שמש וחול
מ מיימונית בדם New member 27/7/05 #5 צהריים טובים לכולם../images/Emo132.gif../images/Emo90.gif איזה פחד יש לי לטאה בבית אמה'להההה אני יודעת שאומרים שזה עושה מזל טוב אבל לא מורידה את הרגליים מהכיסא חח.. טוב, יום נפלא לכולם אוהבת פז
צהריים טובים לכולם../images/Emo132.gif../images/Emo90.gif איזה פחד יש לי לטאה בבית אמה'להההה אני יודעת שאומרים שזה עושה מזל טוב אבל לא מורידה את הרגליים מהכיסא חח.. טוב, יום נפלא לכולם אוהבת פז