של יום רביעי

JLO freak

New member
../images/Emo32.gif של יום רביעי

טוב אז היום היה לי דיי בסדר והיה לי מבחן בספרות שהלך פשוט מעולה! אין כ"כ הבה מה לספר חוץ מזה שהמורות ללשון ומתימטיקה שלנו הן ז****!!! מחר שעה 1:בוחן באלגברה שעה 2:מבחן בלשון אז ביי בנתיים!

JENNY2000

New member
../images/Emo32.gif

אוקי...היום היה לנו 2 שעות מוסיקה, 2 שעות חשבון, 1 שעה מולדת, 1 שעה ז"הב... היום היה יום מעצבן במיוחד! (כל מה שקשור לב"הס זה מעצבן אבל זה במיוחד) הלכתי לי בסבבי בבי לב"הס ושחכתי שיש לנו מתמטיקה ולא עשיתי ש"ב וזאת הפעם ה-10 שלי ואם אני לא אכין היא תתן לי מכתב לתיק אישי אז התחלתי לעשות בספידי,ואז גיליתי שהמורה לא באה...

../images/Emo32.gif

טוב היום היה לי שתי מבחנים באנגלית {קשה} ובמדעים {קל} אבל החלק הטוב ששחררו אותנו{כמו תמיד} שעתיים לפני הזמן ולמה
סתם

אור P

New member
היה לי מבחן ענק בספרות!!...

איכשהו הצלחתי לכתוב 5 עמודים... המבחן הבא - יום ראשון במתמטיקה. לנו דווקא הוסיפו שעתיים כי יש עוד שבועיים מבחן באנגלית ורוצים להספיק את החומר. אבל אחרי שבועיים - אין לנו אנגלית כמה שיעורים בתמורה לשעתיים שנלקחות כל יום רביעי.. מתנחמים בזה!! אני מבואס בטירוף ורק היום אוכל לעדכן את האתר... SORRY שלא עדכנתי הרבה

Mandyִ

New member
../images/Emo32.gif

היום לקחו את כל השמיניסטים (אותנו) לתל השומר, שם ליד הבקו"ם ועשו לנו יום חילות, הסבירו על כל חיל וכו וכו... אני וחברות שלי יותר התמקדנו בדברים יותר חשובים כמו..החיילים!

אור P

New member
משהו למנדי ולג´ני פרום דה בלוק

ג´ני פרום דה בלוק - כבר עניתי לך, אני בכיתה ט´... וואי, מנדי, היה כיף??

Mandyִ

New member
היה ממש כיייף!!!!

תשמע,חיילים של חיל האוויר הם שווים ביותר!! חוץ מזה...היה נורא קר
!! היו הרצאות משעממות והיו הרצאות מעניינות!... כיתה ט´? יש לך עוד זמן..

למעלה