של יום ראשון..

לא אכפת לי../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

המואמצים שלי יותר חשובים מהרצף הטיפשי שלכם

עונה../images/Emo13.gif

אתם מתכננים משהו מיוחד לחופש? לטוס!! חחח אמממ כמובן שהרבה ים ובריכה! לא מוותרת על זה (מתי שהרגל של תחלים אבל
) אממ לעבוד... לנסוע עם חברות, ולצאת לקניות...
ויש לי עוד הרבה שתכננתי
נוסעים לאנשהו? בטוח אני אסע עם חברות לכל מיני מקומות... לאן? לא יודעת, בטח לישון בכינרת או משהו חחח לא תכננו... מישהו בא אליכם? באו הרבה בזמן האחרון בגלל הרגל, באו לבקר... מי? חברים חחח

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif עונהנהנה

אתם מתכננים מהו מיוחד לחופש? כן, לעבוד בקייטנה...
נוסעים לאנשהו? למה לא...כשאני אסיים את העבודה לאן? נווו...לא יודעת אמרתי כשאני אסיים את הקייטנה! מישהו בא אליכם? לא...אין לי חברים
מי? אבל אמרתי שאין לי!

../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו בא אליכם? לא...אין לי חברים
מי? אבל אמרתי שאין לי!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם אני../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

+

../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם אני../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

יאללה הצפות יאללה בלגןןןןןןן

linoy7

New member

+

../images/Emo80.gifגמאני יענה:p

אתם מתכננים מהו מיוחד לחופש? אמממ מפגשי פורומים:p ושלוש מסיבות יומולדת שהזמינו אותי. אבל זה רק בשבוע הראשון
נוסעים לאנשהו? אמ לא ניראה לי לאן? להללהלהלה מישהו בא אליכם? היום? אני כל היום בחזרות
מחר המסיבה
מי? להלהלהלהלה

למעלה