של יום חמישי

linoy7

New member
../images/Emo2.gifהלוואי עלייייייי../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

קולה כבוד

חחחחח../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתם לא קולטים על מה הוא הוריד לי... טוב ת'אמת גם אני לא לגמרי מבינה
חלק על זה שעשיתי כותרת לכל שאלה אבל לא עשיתי לכל דוגמא... WTF.. ובחלק מהמקומות הוא פשוט עשה לי קווים מתחת למילים
והוריד על.. על.. לא יודעת

linoy7

New member
אוייי אני שונאת שעושים קווים../images/Emo41.gif

מתחת למילים
בעט אדום
אף פעם לא מבינים מה לא טוב במה שכתבנו

לא כזה../images/Emo2.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נראה לי שהוא שם קו כדי להדגיש
כי זה היה מתחת למילים חשובות... אז למה הוא מוריד על זה?!?!
והוא התחיל לבדוק עם עט אדום עבה וקצת אחרי עבר לכחול-סגול
אני בכלל לא מבינה אותו

והוא גם עשה לי ../images/Emo127.gif על../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חלק מהמילים... כאילו לא על הקטע.. ממש על מילים מסוימות

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifצריכה עזרה-דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו, יש לנו בבית הספר השנה כמה תלמידים שהולכים לבית ספר שקוראים לו נאות אילנה דיי קרוב לבצפר שלי, הולכים לזה פעם בעבו לזור שם יש שם ילדים נכים (ולא רק בגוף) והיום הייתי שם בביקור. זה היה לי קצת קשה, אבל מצד שני זה חשוב לי להיות שם ולעזור.. מה לעשות?
להשאר גם כשזה קצת קשה לי, או לא ללכת למרות שזה חשוב לי? אני לא יודעת

אממ...../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תשמעי זה תלוי עד כמה קשה לך... אם זה משהו שאת ממש לא יכולה לעמוד בו אז מן הסתם אל תלכי
זה תלוי איך את מרגישה עם זה.. אף אחד לא יכול להגיד לך אם ללכת או לא וגם אם בסוף תחליטי שאת לא מסוגלת תדעי שאת לא צריכה להרגיש רע עם זה.. אולי תקחי הפסקה בזמן הקרוב ותחליטי יותר מאוחר כשתרגעי קצת...

just adiki

New member
לפי דעתי תמשיכי אם זה.

למרות שזה קשה אין לך מושג כמה תחושת סיפוק תהיה לך אחרי זה

../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

איך אתם מספיקים לכתוב בבוקר?
בכל מקרה היה יום מעייף במיוחד הראש כואב, מקווה שיעבור. ומחר אני אקרא את כל ההרצאות שלכם פה למנייהם.
ללה טוב

למעלה