של יום חמישי!

JENNY2000

New member
../images/Emo32.gif של יום חמישי!

אז היום לא באתי לבית ספר...כי אני חולה ויש לי חום
אני שותה טרופות וכל היום קר לי!

JLO freak

New member
מישהי פה השתלטה על פינת ה-../images/Emo32.gif!

אבל זה בסדר...את ראית את הנירית123 הזאת? אני יכסח לה את הצורה! אז ככה, היה לי היום בוחן ומבחן ובשניהם הלך לי חרא! אה ו-JENNY2000 תרגישי טוב מותק! J TO THE LO לאן נעלמת? אני מתגעגע לשיחות טלפון שלנו תקשריא ליי מותק!

אור P

New member
שלום לכם שלום לכם!!

עזבו את נירית123, היא רוצה שנתעצבן... חדשות טובות: עבר אתמול המבחן בספרות, בערבית קיבלתי 98 אבל ביום ראשון עוד מבחן - בהסטוריה!! איזה באסה!!

JENNY2000

New member
סורי....לא התכוונתי...

אבל תודו שמה זה השם הזה נירית??? בטח ההורים שלה שונאים אותה...

JLO freak

New member
No Hard Feelings!!!

סבבה תכתבי באוף-טופיק מה שבא לך! נירית123....ואיואיואי אני בעצבים!!!!!!!!!!!!!

J To The Lo

New member
וואי יש לי מלא לספר אז ככה...

דבר ראשון...מה שאני הולכת להגיד עכשיו יגרום לכם:אדישות/קנאה: אני יודעת שזה לא ממש גדול אבל פגשתי את הדוגמן הכי כוסון שקיים במדינה הזאת-יש כאלה שיגידו שהוא שחיף/מכוער(רק עיור יכול,אבל חפיף..)/הומו אבל אני פגשתי את דודי בלסר וזה היה כזה כיף!!!!!הבן אדם מתמתח כמו בחורה אבל הוא כזה יפה שסולחים לו(דודי הוא שחקן כדוריד והיינו באימון שלו-הוא משחק בהפועל ראשל"צ בכדוריד,והגענו למשחקים שלו,בגלל שאחד המורים שלי בבית ספר היה פעם שחקן כדוריד והם חברים)...הסתבכתם?יש עוד.. קיצר חיבקתי אותו והצטלמנו,ומקרוב הוא יותר מדהים מהקטלוג של קסטרו... וזהו...היו שם מלא שחקנים ומה זה שוים הבעיה שהם גדולים(אז הלכנו למשחק גם של הנערים שבמקרה הילד שאני דלוקה עליו משחק שם).. וגם אני התגעגעתי לך...אין לך מושג כמה,ומה אתה מתעצבן בגלל הילדה הזאת,סתם צומי(קוראת לי פרחה,הכלבה),וחוץ מזה...עליך היא כתבה שאתה דלוק עליי לא?זה לא כזה נורא,ואם היא לא קלטה שאני אוהבת אותך/אתה אוהב אותי (לא שהסתרנו את זה)היא סתם מטומטמת...

JLO freak

New member
שתלך תחפ]ש מי ינענע אותה!

ואת באמת ממש לא פריחה... ספרי עוד על הילד שאת דלוקה עליו....בטלפון או במסרים!

מרב881

New member
אז ככה...

$ קיבלתי 97 בבוחן באנגלית. $ אתמול הלכתי לראות כנפיים שבורות וכבונוס לסרט הביאו לנו את אחד השחקנים הראשיים לאולם כדי שנשאל אותו שאלות. $ יש סוף עונה של ממש בקסטרו!

JLO freak

New member
../images/Emo32.gif

הילד שמשחק שם,דניאל מגון, הוא בשיכבה שלי בבצפר בליך כיתה ט´5... בואנה הילד הזה אחלה שחקן! רק חבל דהוא ישן חצי סרט. למי שלא ראה את הסרט רוצו לראות אותו! מומלץ בחום!

למעלה