של חורף
א אמא של ילדה קוראת New member 20/9/09 #2 ../images/Emo183.gif גם אצלינו ירד גשם ../images/Emo9.gif סוף סוף. הכל רטוב בסוף, ויש ריח של סתיו (כנראה זה עזר שהלכנו לחפש חצבים אתמול ) אפילו האוויר קריר... (אני אפילו מוכנה להתעלם מהעובדה שכל הכביסה נרטבה לי...) שתהיה שנה גשומה
../images/Emo183.gif גם אצלינו ירד גשם ../images/Emo9.gif סוף סוף. הכל רטוב בסוף, ויש ריח של סתיו (כנראה זה עזר שהלכנו לחפש חצבים אתמול ) אפילו האוויר קריר... (אני אפילו מוכנה להתעלם מהעובדה שכל הכביסה נרטבה לי...) שתהיה שנה גשומה
א אמא של ילדה קוראת New member 20/9/09 #8 הי, זה לא שרשור קיטור כאן ../images/Emo3.gif ואל תגידי אוף על החורף, היה לנו מספיק קיץ
ד דורה והפיראטים New member 20/9/09 #4 חולה על החורף והגשם אתמול ישנו אצל אמא שלי כשעילאי ואני התעוררנו בבוקר אז שאלתי אותו אם הוא שמע את הגשם בלילה אז הוא אמר: הא, חשבתי שזה קשקשן
חולה על החורף והגשם אתמול ישנו אצל אמא שלי כשעילאי ואני התעוררנו בבוקר אז שאלתי אותו אם הוא שמע את הגשם בלילה אז הוא אמר: הא, חשבתי שזה קשקשן
מ מיס צננדלר בונג New member 20/9/09 #6 ואני הבלגתי על האוטו השטוף ../images/Emo8.gif העיקר שירד גשם! והלוואי שזה שהוא הגיע מוקדם מעיד על שנה של גשמי ברכה!
ואני הבלגתי על האוטו השטוף ../images/Emo8.gif העיקר שירד גשם! והלוואי שזה שהוא הגיע מוקדם מעיד על שנה של גשמי ברכה!
ת תפוח ותמר New member 20/9/09 #5 אין כמו הריח אחרי הגשם הראשון והאויר הנקי פשוט תענוג. אתמול מצאנו שלולית בבית של ההורים שלי, וקפצנו בה כל כך הרבה שנראה לי שעד עכשיו לא מבין מי נהנתה יותר אני או הילה טוב זה מזג אוויר ישר ל אז 'לילה טוב'
אין כמו הריח אחרי הגשם הראשון והאויר הנקי פשוט תענוג. אתמול מצאנו שלולית בבית של ההורים שלי, וקפצנו בה כל כך הרבה שנראה לי שעד עכשיו לא מבין מי נהנתה יותר אני או הילה טוב זה מזג אוויר ישר ל אז 'לילה טוב'
Y Yifatule New member 20/9/09 #7 גם אצלנו ירד היום גשם אבל עכשיו כבר חם ופחות נעים. הנה תמונה של איך התחלנו את היום