של אתמול

מי גר/גרה באיזור השרון?

שלום לכולם. אני חדשה באיזור השרון - הרצליה אשמח להרחיב את מעגל ההיכרות עם גרושות או גרושים על מנת לצאת לבלות, לרקוד, אתייחס לכל פניה באופן אישי. המשך יום נפלא

לבדיתי

New member
דרושות אנימציות ששולחים כאן לפעמים

לפעמים אני רואה כאן שאנשים שולחים ברכות עם כל מיני אנימציות יפות, תהיהתי מהיכן לקוחות אנימציות אלו? מכיוון שאני מכינה מצגת דרושים לי אנימציות כאלה, אשמח אם למישהו יש לשלוח לי או להפנו אותי לאתר בו אפשר למצוא כאלה. הנושא הוא עולם הילדים. תודה

nini1974

New member
בילוי בשבת לילדים

ברצוני להמליץ לכם על מקום חביב ביותר לבילוי בשבת עם הילדים על הגג של קניון חולון ישנה משחקיה עם שעשועי מיים למיניהם אולי חלקכם כבר מכירים אותה אבל לאלו שלא אז מומלץ לבקר שם הייתי שם היום עם הבן שלי והוא מאוד נהנה שם (כניסה לילד 35 ש"ח)

sharon30v

New member
מי בא../images/Emo35.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif

אולי מישהו/י יודע/ת אם יש אתר

היכרויות לגרושים/גרושות? חשבתי על זה שכל האתרים להיכרויות שביקרתי, וחלק גם נרשמתי, הם לכלל האוכלוסיה. נרשמים שם רווקים צעירים ומבוגרים, גרושים, אלמנים, נשואים ופרודים. אולי במקרה יש ולא ידעתי אתר היכרויות שכולו מבוסס על גרושים/גרושות? חשבתי שאולי זה יכול להיות פתרון בשבילי מאחר ורווקים חושבים עליי בתור משהו לבינתיים, עד שימצאו מישהי לקשר רציני. בעיקרון אני מחפשת בן זוג לחיים, אחד שלא יחפש להקים משפחה. פרק ב' כן, אבל משפחה כבר יש לי. עכשיו אני מחפשת זוגיות טובה ויפה, הרבה יותר ממה שהייתה לי לפני כן. קשה למצוא את זה עם בן זוג רווק שלא עבר את כל מה שעברתי ואולי רוצה בכל זאת להקים משפחה משלו, משהו שכרגע אני לא מסוגלת לחשוב עליו.

הסוכן64

New member
חובה להביא את הילדים עם בגדי ים

דרך אגב...זה לא רחוק מהבית שלי

a n a t i 3 3

New member
בכל אתר הכריות...

יש באפשרותך לבחור בקטגוריה "גרושים".. לא חושבת שיש טעם לפתוח בשביל זה אתר.

הסוכן64

New member
מראש תחפשי רק גרושים עם 2 ילדים

ומעבר...גם הם בטוח לא ירצו עוד ילדים

יש ויש

מכוון שגרושים,כמו פרודים ורווקים.נופלים תחת אותה ההגדרה,בן אדם מין הסתם ולא במקרה.שם תמצאי מזה או מזה...אולי אפילו יותר.

אייל 401

New member
יאלה בואו

אפשר אם מארגנים קבוצה של 220 איש להגיע לעליות מצחיקות ,אך צריך לארגן לפחות שבועיים מראש ,עליות טיסה 100-120$ וכל השאר מלון בילויים ועוד כרצונו של כל אחד ואחד

למעלה