של אמצע שבוע כל מה שלא קשור לפורום- לכאן!
א איימי אוסבורן New member 2/8/06 #3 דחוף! אני נוסעת מחר לאילת ואחזור ביום ראשון בערב ואני אפסיד מגרש ביתי, ואין לי איך להקליט... יש דרך שאני אוכל לראות את הפרק עם תרגום? שלא כוללת הורדות לא חוקיות/הורדות בכלל... ועוד שאלה האם יהיו לעונה השלישית עוד שידורים חוזרים או רק כשהיא תגיע לערוץ 10?
דחוף! אני נוסעת מחר לאילת ואחזור ביום ראשון בערב ואני אפסיד מגרש ביתי, ואין לי איך להקליט... יש דרך שאני אוכל לראות את הפרק עם תרגום? שלא כוללת הורדות לא חוקיות/הורדות בכלל... ועוד שאלה האם יהיו לעונה השלישית עוד שידורים חוזרים או רק כשהיא תגיע לערוץ 10?
I Im All That New member 2/8/06 #4 בטוח שיהיה../images/Emo221.gif יס תמיד משדרים שידורים חוזרים יומיים לסדרות שלהם אז אני מניחה שיהיה...
בטוח שיהיה../images/Emo221.gif יס תמיד משדרים שידורים חוזרים יומיים לסדרות שלהם אז אני מניחה שיהיה...
I Im All That New member 3/8/06 #6 אממ...../images/Emo221.gif אני לא יודעת אם ביס סטארס יהיו...אבל בערוץ 10 בספטמבר יחלו שידורים של העונה השנייה.....
אממ...../images/Emo221.gif אני לא יודעת אם ביס סטארס יהיו...אבל בערוץ 10 בספטמבר יחלו שידורים של העונה השנייה.....