של אמצע השבוע

eitantamir1

New member
קבוצת יחסים בין-אישיים

למשתתפי/ות הפורום שלום- אנו שמחים להודיע כי בשבוע הבא תיפתח במרכז הקליני הבין-תחומי באוניברסיטת חיפה, קבוצה בנושא משמעות ויחסים בין-אישיים. הקבוצה תתמקד בלמידה על יחסים בין-אישיים, פיתוח מודעות לדפוסים המקדמים ומחבלים ביצירת מערכות יחסים והעשרת רפרטואר ההתנהגות האישית. המשתתפים יתנסו בתהליך קבוצתי משמעותי, תוך התמודדות עם סוגיות של השתייכות, זהות, אמון, אינטימיות ובדידות, יחסים עם סמכות, משמעות בחיים ועוד. הקבוצה פתוחה לקהל הרחב, אך מותנית בראיון מקדים. הקבוצה תיפגש אחת לשבוע, לאורך 14 שבועות, בשעות הערב, באוניברסיטה. מספר המשתתפים בקבוצה מוגבל ל-12. הקבוצה תונחה ע"י פסיכולוג ועו"ס מהמרכז הקליני, מומחים בהנחיית קבוצות. עלות ההשתתפות בקבוצה סמלית ! לתיאום ראיון ולפרטים נוספים, ניתן לפנות במייל ל: [email protected] , או טלפונית דרך: http://hw.haifa.ac.il/clinicalcenter/hebrew/ הנכם מוזמנים להעביר את המידע על הקבוצה לאחרים, לפנות לקבוצה בעצמכם או להפנות אליה. קבוצה דומה תיפתח בשבועות הקרובים בת"א. בברכה, איתן טמיר, פסיכולוג (מ.א.) המרכז הקליני הבין-תחומי, אונ' חיפה ההודעה אושרה ע"י הנהלת הפורום

eitantamir1

New member
קבוצת יחסים בין אישיים- המשך

למשתתפי/ות הפורום שלום- בהמשך להודעה על פתיחת הקבוצות בנושא יחסים בין אישיים, ביקש "מחזיר אהבות עתידיות" להתייחס ביתר ספציפיות: הקבוצות בחיפה תפתחנה בשבוע הבא, אחת ביום ראשון ואחת ביום שלישי. הקבוצה בת"א תפתח בעוד כשבועיים, באותם תנאים, בימי שני. (בת"א הקבוצה מונחית על ידי באופן אישי). עלות ההשתתפות בקבוצות- כ-300 ש"ח לחודש. תודה, איתן והנה ההודעה המקורית: אנו שמחים להודיע כי בשבוע הבא תיפתח במרכז הקליני הבין-תחומי באוניברסיטת חיפה, קבוצה בנושא משמעות ויחסים בין-אישיים. הקבוצה תתמקד בלמידה על יחסים בין-אישיים, פיתוח מודעות לדפוסים המקדמים ומחבלים ביצירת מערכות יחסים והעשרת רפרטואר ההתנהגות האישית. המשתתפים יתנסו בתהליך קבוצתי משמעותי, תוך התמודדות עם סוגיות של השתייכות, זהות, אמון, אינטימיות ובדידות, יחסים עם סמכות, משמעות בחיים ועוד. הקבוצה פתוחה לקהל הרחב, אך מותנית בראיון מקדים. הקבוצה תיפגש אחת לשבוע, לאורך 14 שבועות, בשעות הערב, באוניברסיטה. מספר המשתתפים בקבוצה מוגבל ל-12. הקבוצה תונחה ע"י פסיכולוג ועו"ס מהמרכז הקליני, מומחים בהנחיית קבוצות. עלות ההשתתפות בקבוצה סמלית ! לתיאום ראיון ולפרטים נוספים, ניתן לפנות במייל ל: [email protected] , או טלפונית דרך: http://hw.haifa.ac.il/clinicalcenter/hebrew/ הנכם מוזמנים להעביר את המידע על הקבוצה לאחרים, לפנות לקבוצה בעצמכם או להפנות אליה. קבוצה דומה תיפתח בשבועות הקרובים בת"א. בברכה, איתן טמיר, פסיכולוג (מ.א.) המרכז הקליני הבין-תחומי, אונ' חיפה ההודעה אושרה תחילה ע"י הנהלת הפורום

סדנת יחסים...פרק ג ../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

ערב טוב לכולם,... אז אכן דיברתי בטלפון עם איתן, לגבי קיום סדנת בת"א... אלא מאי..צץ לי רעיון אדיר שיכול לעזור לגיבוש הפורום בצורה מדליקה..ופה גברת מינהלת אבקשך לדאוג שזה יופיע ושישורשו כאן כל ההודעות למען מימוש הרעיון.. אז ככה במקור המדובר היה לקחת אנשים מכל מיני מקומות ולהעמיד אותם בכל מיני סיטואציות הקשורים ביחסי אנוש..ואני לקחתי את זה צעד אחד קדימה..זוכרים..אני תמיד מסתכל מהעתיד... הקיצור ..השהות שלנו בפורום סובבת סביב עניין אחד המאחד את כולנו והוא נושא הזוגיות..ההתמודדות ההתחלות הקשיים ..איך שומרים על זה איך מבכים את הסיום..איך ממשיכים הלאה..אילו קווים אדומים יש לנו איך מתמודדים במצבים כאלו ואחרים..והכי חשוב ללמוד מניסיונם של אחרים.. ובקיצור...הרעיון הינו לעשות סדנת זוגיות עם חברי הבית הזה באם נצליח לאסוף תריסר איש ואישה מאזור המרכז..מבחינתי לאסוף עד 20 איש נוכל להרוויח פעמיים..פעם בהיבט הסדנה ..להתעמת עם מצבים מהחיים כדוגמת "המאהב המרובע של באדי תות" ופעם שניה נפגש פגישה שבועית עם דרי הבית הזה ונכיר את הנפשות הפועלות מקרוב"... אני מניח שזה יעשה טוב לגרעין שייוצר כאן בהיבט החברתי הרי יש כאן גברים ונשים בגילאים שונים החל מרווקים נשואים וכמוני שאני גרוש רובכם עם זוגיות וכמוני שבלי כעת..וסדנה זו מאמין שתעשה לכולנו טוב אז אני מבקש אחד אחד ואחת אחת לא להדחף לענות מה דעתכם על הרעיון.. ועל נכונות להשתף או לא .. מחזיר... גבר שיוזם סדנת זוגיות..

habubnik

New member
זה אומנם באנגלית, אבל לדעתי תזדהו

This should end all "3 Bears Stories" -- Baby Bear goes downstairs and sits in his small chair at the table, he looks into his small bowl. It is empty. "Who's been eating my porridge?!!" he squeaks. Papa Bear arrives at the big table and sits in his big chair. He looks into his big bowl, and it is also empty. Who's been eating my Porridge?!!" he roars. Momma Bear puts her head through the serving hatch from the kitchen and yells, "How many times do we have to go through this with you idiots? It was Momma Bear who got up first, it was Momma Bear who woke everyone in the house, it was Momma Bear who made the coffee, it was Momma Bear who unloaded the dishwasher from last night, and put everything away, it was Momma Bear who went out in the cold early morning air to fetch the newspaper, it was Momma Bear who set the damn table, it was Momma Bear who put the friggin cat out, cleaned the litter box, and filled the cat's water and food dish, and, now that you've decided to drag your sorry bear-asses downstairs, and grace Momma Bear's kitchen with your grumpy presence, listen good, cause I'm only going to say this one more time. "I HAVEN'T MADE THE DAMN PORRIDGE YET !!

ShirShir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifענק!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עצוב וכ"כ נכון

lili81

New member
בהחלט ...אוףף ענקי

אבל אפשר לחשוב על ככה: יום ראשון נגמר יום שני בדרך אוטוטו מה שנישאר הוא שלישי רביעי וחמישי שבהחלט מסכם יפה שבוע.. ככה שאפשר לומר שעשרים אחוז ניגמרו .. |
|

משהו מכיר סדנת בישול

סדנת בישול מיוחדת רצוי בימי שישי כמתנת יום הולדת (לא לצחוק בבקשה) לבעלי שמאוד מאוד אוהב לבשל (טוב איתי אין לו ממש ברירה

תשלחי אותו אליי להשתלמות../images/Emo101.gif../images/Emo82.gif

רק לפני זה... תני לי רשימה קצרה של דברים שאוהבת במיוחד... שילמד ..לבשל בדיוק מה שעושה לך טוב... מחזיר.. גבר שמבשל מאהבה...

alophind

New member
אפשר לבוא גם ../images/Emo35.gif

אבל נתחיל מדברים פשוטים כמו להכין חביתה...
דרך אגב , אתה מלמד גם איך לנקות את הכיריים אח"כ ?!

ובדיוק לחצת על היבלת ../images/Emo3.gif

כשאישה מבשלת היא משאירה מטבח מצוחצח. כשגבר מבשל האישה צריכה לעבוד אח"כ קשה כדי שהמטבח יהיה נקי ומסודר.

תלוי איזה אישה

תבואי לראות איך המטבח שלי נראה במקרים הנדירים שאני מבשלת. בכל מקרה תודה על ההמצות הזמנתי סדנת בישול איטלקי כפרי. הוא מאוד אוהב אוכל איטלקי. מקווה שיהנה

../images/Emo41.gifפורמים חדשים וחידושים בתפוז ../images/Emo41.gif

פורומים חדשים בתפוז אנשים
הפורום הרשמי של אחת הצעירות המוכשרות בישראל - פורום רונה קינן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1139
פותרים את חידת חמיצר וזוכים בפרסים - פורום התפוז הציוני http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1140
הפורום הרשמי לזמר המוכשר - דודו טסה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1142
איסוף עטיפות אסם, החלפות, זכיות, והכי חשוב: דברים טעימים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1143
כרטיס אישי בעיצוב חדש החל מהיום עודכן העיצוב החדש של הכרטיס האישי לכלל הגולשים. העיצוב החדש כולל בתוכו מספר חוצצים על מנת להפוך את המידע לנוח וממוקד יותר ועל מנת שהכרטיס יוכל להכיל יותר מידע. העיצוב כולל את החוצצים הבאים: מי אני - החוצץ כולל את הפרטים האישיים, התמונה, קישורים לקומונות ובלוגים, אפשרות לשליחת מייל או מסר לבעל/ת הכרטיס ועוד. תחומי עניין - החוצץ כולל את תחומי העניין השונים של הגולש/ת. המועדפים שלי - החוצץ כולל קישורים מועדפים. כמו כן הוא כולל פורומים וקומונות בהן הגולש/ת משתתף/ת. ההודעות שלי - החוצץ כולל את ההודעות האחרונות של הגולש/ת מהפורומים, הקומונות והבלוגים. ההתראות שלי - החוצץ נראה רק לבעל/ת הכרטיס ובו ניתן לעדכן ולבטל את עדכוני הSMS הפעילים. יש לציין כי חלק גדול מן הפרטים המוצגים ניתנים להסתרה באמצעות עדכון הכרטיס האישי. גלישה נעימה תפוז
אנשים

למעלה