שלישי

הולכים נגד הזרם ב../images/Emo43.gif אנשים

איל אליאש, פסיכולוג קליני מומחה, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 20:00-22:30 וייעץ בנושאי בעיות התנהגות ומשמעת של ילדים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=104917512
כרמית ספרא, דיאטנית קלינית, יוניליוור, תתארח הערב משעה 18.00 בפורום דיאטות ואורח חיים בריא ותשיב לשאלות בנושא פיתוח מזונות פונקציונלים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=132&msgid=104970763
מתי הלכתם נגד הזרם? הפרתם מוסכמויות? פורום סרטים וקולנוע מזמין אתכם לספר לנו על הדבר הכי חתרני שעשיתם ואולי תזכו בכרטיס אחד (מתוך 15 שיחולקו) לסרט החדש "חלומו של מרטין". הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=104976537
גם לכן יש הזדמנות לעצב ולהשפיע! חנות האופנה האלטרנטיבית האינטרנטית החדשה freaky bonnie מציעה לכן לעצב דמות אופנתית שתבטא את רוח המותג. העיצוב שייבחר על ידי צוות החנות יזכה את הגולש/ת בפרס! לפרטים נוספים הכנסו כבר עכשיו לפורום אופנה אלטרנטיבית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1360&msgid=104957017
מסכמים את השנה העברית במוזיקה פורום מצעדים וביקורת מוזיקה מזמין אתכם לקחת חלק בפרויקט המוזיקה הגדול ביותר באינטרנט ולהצביע למצעד הרשמי של תפוז
אנשים לשנת תשס"ז ואולי לזכות באלבומים החדשים של דנה אינטרנשנל ושרית חדד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=104890158

../images/Emo43.gif מזמינה אתכם לפסטיבל סאנדנס!

היכונו ל-11 שעות של שכרון חושים ומוזיקה אלקטרונית עם הדיג´ייז המובילים בארץ ובעולם בפסטיבל סאנדנס יתקיים ב-13.9.07 בחוף ניצנים. בין הדי ג´ייז שישתתפו: Armin Van Buuren Skazi Offer Nissim Astrix Jarrell Blake רוצים להיות באירוע החם של ראש השנה? ענו על שתי השאלות הבאות ואולי תזכו! כמה אלבומים הוציא האמן ASTRIX עד כה? 4 1 2 3 לאיזה מקום ב2006 הגיע עופר ניסים ברשימת 100 הדי.ג´ייז המובילים בעולם של המגזין די.ג´יי מאג? 3 14 29 81 את התשובות יש לשלוח במסר בלבד לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע". ניתן לשלוח תשובות עד ה-10.09. מסר אישי יישלח לזוכים. לתקנון התחרות בהצלחה

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחבבקשה ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

יש גם אדום וסגול
אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה, תמיד זה עשה לי כקישור סגול

IשחרI

New member
ואלה?נוו ספרי מה את שותקת חחח

אני מתה לדעת את כל אלו..אני בתפוז כל כך מלא זמן ולא ידעתי על כל זה:D

HaDaRoSh

New member
חחח אני לא זוכרת ../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

זה היה לפני 4 שנים
מי אני שתזכור? חחחחחחח היה מדריכים לזה בפורום מיץ תפוזים
אבל הפורום נעלם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

JoNy B0i

New member
שמעו קטע

אתם לא מאמינים היום אחרי בצפר נתקעתי בלי מפתחות בלית ברירה הלכתי לשכנים הארורים שלי..אז אכלתי אצלם ואז עשיתי שיעורים בחשבון(..
) והם גרים בבניין דירות יש להם מרפסת פיצית ודחפו שם מלונה לכלב הכלב שלהם(
) וכשסיימתי לכתוב במחברת פתאום הכלב הענק הזה בא ומתחיל להתנפל לי על המחברת!! הוא קרע לי את כל הדפים במחברת! מה לעשות?? אין מצב שאני אומר למורה: המורה, הכלב אכל לי את השיעורים
.. בשיא הרצינות..

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תבקש את השיעורים ממישהו ותעשה אותם שוב

חחח תכלס חשבתי על זה פעם

שאם באמת זה מה שקורה אז מה אומרים תביא לה את המחברת הקרועה והיא תבין לבד חח...זה יקרע את הכיתה

JoNy B0i

New member
כן אה? חח

ד"א הדר מה זה הסימן של הרוח והשוקולד שכולם עושים?

JoNy B0i

New member
ואמ עוד משהו..

נכנסתי להמן פורומים בתפוז וכנראה שאנחנו בין הפורומים הפעילים ביותר!
ד"א אתם אוהבים אוונסנס? ד"א שחר מה השיר של ריהאנה שאת הכי אוהבת? ד"א למה אני אומר כל הזמן ד"א מה הבעיה שלי לשרשר הודעות כבדרך אגב.? 1.מתי הכרת את אבריל ? 2.איך הכרת את אבריל ? 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של אבריל ? 4.מתי בפעם האחרונה קנית דיסק של אבריל ? 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : אבריל הישנה , או אבריל החדשה ? 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של אבריל ? 8.אם תפגוש \ תפגשי את אבריל , מה תאמר \ י לה ? 9.האם היית בהופעה של אבריל ? 10.אם כן מתי ? 11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של אבריל את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם ?

ד"א כמה ד"א אתה כותב

ד"א אתם אוהבים אוונסנס? לא יודעת מי הם,רק יודעת שהם מצליחים ד"א שחר מה השיר של ריהאנה שאת הכי אוהבת? Unfaithful ד"א למה אני אומר כל הזמן ד"א מה הבעיה שלי לשרשר הודעות כבדרך אגב.? לא יודעת,אני פגה 1.מתי הכרת את אבריל ?
לא מתה עליה 2.איך הכרת את אבריל ?לא הכרתי חח 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של אבריל ? האחרון הנחרש של זאת שהיא מעיפה את החברה של הבחור..משו חרוש 4.מתי בפעם האחרונה קנית דיסק של אבריל ? אף פעם חח 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? לא זוכרת את השם שלו 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : אבריל הישנה , או אבריל החדשה ? החדשה 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של אבריל ? לא'דעת..בקושי מכירה שיר 8.אם תפגוש \ תפגשי את אבריל , מה תאמר \ י לה ? לא אומר לה כלום 9.האם היית בהופעה של אבריל ? לא 10.אם כן מתי ?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של אבריל את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם ? תסבכת אותי

JoNy B0i

New member
וואו את מפגינה אנטי חזק

אבל את עדיין חמדמדה כל כך!!!!!

JoNy B0i

New member
וד"א

את לא יודעת מיהם אוונסנס?????? אני בחום רב ממליץ לך לשמוע אותם הם להקת רוק מטאל גותי הכי טובה בעולם אני הכי אוהב אותם ולסולנית יש קול נדיר ויחודי את צריכה לצרוב את FALLEN דיסק הבכורה הסופר מצליח שלהם..

HaDaRoSh

New member
כי הם השוקולד והרוח היפים שלי../images/Emo7.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בערך שנתיים וחצי מאומצים שלי

למעלה