שלום!

לילשוש

New member
../images/Emo32.gifשלום!

סתם להעיר את הפורום, מה אתם אוהבים לשמוע ? להקות/זמרים מועדפים, או סוג מוסיקה כלשהוא? סוף סופשבוע נעים לכולם

WallFlower

New member
יא! האם זה שרשור חברתי?!

כיף
רגע נפתח את הפלייליסט אוקיי - בלר פליימינג ליפס קולדפליי וייט סטריפס אינקובס פיקסיז!
ג'ק ג'ונסון!
פאנטום פלאנט
(וג'אסט פור דה רקורד - אני גרופי שלהם הרבה לפני דה או.סי
) קצת בוב דילן קצת דאמיין רייס קצת פיט יורן קצת מאניק סטריט פריצ'רז קצת דה הו הביטלס כמובן וזהו נראה לי

WallFlower

New member
וסתם כי אני אוהבת לומר את זה -

אני אוהבת מיינסטרים של רוק אלטרנטיבי! או משהו כזה

WallFlower

New member
ניתן דוגמא - נאמר קולדפליי

לא הייתי מחשיבה אותם כפופ (נו הם לא כי אני אמרתי!
), אז זה הופך אותם לרוק. עכשיו, הם גם לא רוק ממוסחר כגון לינקין פארק, לפעמים גרין דיי (אבל שמורה לנו פינה בלב לגרין דיי אז נוורמינד), אמממ נגיד ניקלבק וכל אותן להקות בנות לרוק כמו אווריל וחבריה וכל מיני דברים שאני שוכחת. אז כל זה מכניב אותם לפינה האלטרנטיבית של הרוק. אבל! - הם מושמעים ברדיו! אז זה הופך אותם למיינסטרים! אז הם מקוטלגים כמיינסטרים של רוק אלטרנטיבי! או משהו כזה
כנ"ל לגבי הסטריפס

ג'ראנג', מטאל, רוק קלאסי, פרוגרסיב

רוק פסיכודלי, אינדי, בריטפופ, טריפהופ, ג'ז, רוק רוק רוק רוק, פאנק רוק, פאנק, ועוד הרבה דברים שבטח שכחתי. אבל בעיקר רוק להקה הכי אהובה: סאונדגארדן להקות אחרות שאני נורא נורא אוהבת: לד זפלין פינק פלויד פיקסיז אודיוסלייב פרל ג'אם פיית נו מור the doors ועוד :)

moran14h

New member
אמממ סליחה על הברות אבל מזה

רוק פסיכודלי? כלומר..את יכולה לתת לי להקות? ואת הכרת לי את פיית נו מור ועל כך אני אסירת תודה. (וגם פרל ג'אם וסאונד גארדן מעולים!)

בבקשה חמודה :)

רוק פסיכודלי החל מתקופת שנות ה-60. זה במקום שלהקה תצמד ל"תבניות" המוזיקה המקובלות והמוגדרות לתקופה ההיא הם התחילו לבדוק ולמתוח את הגבולות. בקיצור רוק סוריאליסטי מושפע מאלמנטים שונים (כמו אוריינטציה מזרחית הודית, וג'ז). כמובן שהם היו מושפעים מסמים בתקופה הזאת ומכך אפשר להבין את ההשפעה השונה. ;) להקה אחת בולטת מרוק פסיכודלי היא פינק פלויד. מהרוק הפסיכודלי נולד הפרוגרסיב רוק (רוק מתקדם) יש גם את ג'פרסון אירפליין שמושפעים, ג'טרו טול ועודדדד

moran14h

New member
../images/Emo6.gif המוזיקה הטובה ביותר נכתבה

תחת סמים... ותודה על הבהרה :]

moran14h

New member
אמממ סליחה על הברות אבל מזה

רוק פסיכודלי? כלומר..את יכולה לתת לי להקות? ואת הכרת לי את פיית נו מור ועל כך אני אסירת תודה. (וגם פרל ג'אם וסאונד גארדן מעולים!)

יא! מגניב! ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

נראה לי אף פעם כמעט לא עשינו כזה שרשור
האמממ...אני לא מגדירה את הסוג מוזיקה שאני אוהבת..כי אני אוהבת הרבה דברים. אבל בגדול-רוק. אני אוהבת נגיד את הביטלס |סוגדת|, את לד זפלין, את אמממ...*בודקת ברשימת השמעה
* את גרין דיי, שירים ישנים של נו דאאוט, רוק ישראלי (לא הכל), קצת קאונטינג קרואוז, קצת גוגו דולז, מיוז, כוורת
, פו פייטרז, קולדפליי, דוראן דוראן, נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרס, וואי זה יכוללהמשיך עוד הרבה
, טוב נסיים ב-REM.

bobit marely

New member
רוק ישראלי ורגאיי....

היהודים משינה הדג נחש....שייגעצ... בוב מארלי שוטי הנבואה מוש בן ארי....כאלה..

למעלה