שלום

Linushit

New member
../images/Emo32.gif שלום../images/Emo9.gif

תאמת שאני כבר הרבה זמן בפורום, אבל זאת פעם ראונה שאני כותבת... קוראים לי לינוי, ואני מקווה להשתלב פה (נינוש
) ולמה שמתי off בכותרת? יש לי בעיה שלא קשורה לפורום, פשוט פה אני תמיד קוראת (רק פה, חוץ מפעם אחת שכתבתי משהו בפורום הש"ש
) אז אני מכירה את האנשים פחות או יותר, אני יודעת שאתם מאוד נחמדים ואוהבים לעזור....אז אני מבקשת שתנסו לעזור לי אז ככה, אני בכיתה ט', ולמרות שאני כבר עם אותו ילד שנתיים ויותר בכיתה, מתחילת השנה התאהבתי בו מאוד
, לצורך העניין נקרא לו...אממ...א'. הבעיה, שאין בנינו ממש קשר...מדברים פה ושם בקושי... אבל ידיד טוב שלי הוא חבר מאוד טוב שלו (בגלל זה חשבתי לספר לו, ובסוף החלטתי שלא, לפחות לא לבנתיים) הבעיה השניה-חברה די טובה שלי אוהבת אותו עוד מכיתה ז'...אנחנו לא חברות ממש טובות אבל בכל זאת... זה ממש קשה לי ואני כל היום חושבת עליו....מישהו יודע מה אני יכולה לעשות?...

וואי תאמת אין לי מושג מה אפשר לעשות

אולי תנסי להתקרב אליו קצת לאט לאט ותראי מה קורה... בטח יש כאן אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני.... מצטערת....והשתלבות נעימה!

קודם כל, ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

קודם כל, אם היא אוהבת אותו מכיתה ז', למה שלא תלכי וככה תרמזי לה סתם דברי בעקיפין כמו "אז מה עם בנים ככה? אוהבת מישהו מהכיתה? אהבת את א' פעם לא?" היא היא תגיד לך איכשהו שהיא כבר לא אוהבת אותו, נראה לי נפתרה הבעיה. אם היא תגיד לך שהיא כן אוהבת אותו..אז תחכי עוד קצת.. בהצלחה

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה מותקק../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

השתלבות מהירה ונעימה..אני גבי נא לקרוא את התקנון בבקשה
שמח לדעת שאת מצטרפת אלינו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבי יעזור

גבי סופרמן יעזור לך לפתור את הבעיה החברתית
סתם סתם זה מהרשמי איןן מי שרשום שםם חייביםםם לטוסס אנחנו צריכים אברבאנללללל

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifהנה תמונה של נטי מהערב../images/Emo88.gif

חחח נטי שלי...
קרדיט לרישמי

טלזוהר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אבלל אבלל אני רוצה נינטטטט או נינההה או נינוש'''קה לא נטי;[

נצל"ש-מישהי יודעת לעצב חתימות../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

חתימות/רקעים,ואוהבת לעצב דברים כאלו?, יש פה כאלו?

יוסטון 3

New member
מה הבעיה?

אני יודעת לעצב חתימות אבל של מי ? רק תגידי ותביא חתיבה אבל חתימה זה לא בעיה להשיג!!! יש באינטרנט ויש ליף עדיף ליף לא? תביאי לי

לילה טייב כולם!../images/Emo187.gif

אני הולכת לישון סוף סוף. X_X למען האמת אני עוד מנסה להשתחרר מטל אבל מילא

מצחיק? את רצינית?../images/Emo187.gif

אני לא יכולתי להפסיק לצחוק! כמעט נחנקתי, אמא שלי בטח ישנה ממש ממש חזק! התחלתי לצחוק משטויות הכי לא מצחיקות! זה היה עצוב

למעלה