../images/Emo32.gif שלום חברים!
שמי Nחמן (nun שמאלית...
) ואני נמצא בפורום כבר 3 שנים וחצי. למרות גילי המתקדם (בשבוע הבא בן...
) מצאתי לי פה חבורה נפלאה של אנשים יקרים ואהובים. רבים מהם כבר פרשו מהפורום וחלקם אף הקימו קן ורק אני נותרתי לבדי כאן על תקן של... עדיין אינני יודע מה. אני מבקש לחדד כאן דברים בשמי ואני מקווה, שתיווצר הסכמה להם "מקיר לקיר" (מי, שלא יסכים, שיחפש לו מקום אחר). הפורום נוסד לפני 5 שנים וחודש (בערך). מטרתו לתת מענה לשאלות של צעירים ומתלבטים ולכן לדון בנושאים שעל סדר היום. יש בינינו אנשים שונים ומשונים. לא תמיד אנו מסכימים זה עם זה אבל בדבר אחד כולנו מאוחדים: כללי הפורום מחייבים לכבד כל אחד ואחד באשר הוא. לכן אני מופתע יותר ויותר לראות את אופיר - מנהלנו היקר, שהוא דתל"ש, אך הכבוד שהוא רוחש לכל אדם, לא יסולא בפז. הפורום משמש במה חופשית לכל דעה ובלבד, שתכבד את דעת רעותה וכמובן גם את בעלה. לצערי הרב לאחרונה נושבים בפורום רוחות לא כל כך טובים. אזכיר לגולשים, שבעבר היו עוד שני פורומים דומים ב"ואללה" וב"נענע" אך שניהם נסגרו ברבות הימים וב"ואללה" בעיקר בגלל הרוחות הרעות, שנשבו בו. האם מישהו רוצה, שזה יקרה גם כאן??? אל תשכחו, שהנהלת "תפוז" איננה חייבת לנו דבר. אנו צריכים להודות לה על כל רגע ורגע על הבמה, שניתנה לנו לעזור ולהיעזר. הפורום איננו פורום מקצועי וכל הנכתב בו הוא על אחריות כותביו. עם זאת כבר אמרו לנו חז"ל: "אין סכין מתחדדת אלא בירך של חברתה". אני יכול להעיד אישית, שהפורום הציל רבים מדעיכה נפשית. לא אחד מהגולשים יצר קשר אישי עם גולשים אחרים וכך התפתחה חברה סולידית יוצאת מהכלל (אינני יכול לפרט רק מטעמי צנעת הפרט), שסייעה לצעירים רבים להתגבר על מצוקות נפשיות. עוד פרט חשוב: מנהלנו היקר אופיר עושה את מלאכתו לשם שמים. לשם כך הוא מקדיש את ימיו ואת לילותיו - כמעט בכל הזמן הפנוי שלרשותו. בזכותו נוצרו כל הקשרים שנוצרו ונעשו כל הדברים הנפלאים שנעשו. בזכותו גם הוקמו "חברותא" ו"הו"ד" ואף הם עושים עבודת קודש נפלאה. אני מכיר אישית את ראשי הקבוצות הללו וגם אם לא תמיד אנו מסכימים זה עם זה, הרי שעצם הרצון והנכונות לעזור ולסייע מבלי לשלול שום דעה מנוגדת היא יוזמה מבורכת למדיי. הפורום משמש במה גם לאלה. לפיכך לא מגיע לנו, שמנהל הפורום יסבול מהשפלות או מקריאות גנאי כל שהן, כי אם חלילה יחליט לעזוב, אני בטוח, שלא יישאר מובטל, אבל אנחנו נהיה חסרים אותו מאוד. אני קורא מכאן רגע לפני הרגע האחרון: הזדמנות נוספת לא תהיה לנו. שמרו על הפורום כעל בבת עיניכם ודאגו לשמור על רמת דיון תרבותית. לא נקבתי בשמות בכוונה תחילה כדי לא לפגוע באיש באופן אישי. אנא מכם את תגובתכם הפנו אל אופיר, כי גם זמני מצומצם מאוד בימים אלה (בתוך כל עומס העבודה המוטל עליי עליי לעבור גם בדיקות רפואיות לפני ניתוח נוסף, הצפוי לי בחודש הבא). על כן אני מתנצל, אם לא אוכל להגיב לכל אחד ואחד באופן אישי. מקווה, שהדברים ייכנסו אל הלב של כל אחד, ושנדע להפיק את מלוא התועלת מהפורום. שלכם Nחמן
שמי Nחמן (nun שמאלית...