שלום...... הוראות!!!!

yosikunefa

New member
../images/Emo32.gifשלום...... הוראות!!!!

טוב....בחרתי לבד מה לכתוב אז תשימו לב....... "בעקבות שום פניות שקיבלנו לאחר המשחק הקודם אנו מניחים כי לאיש אין מקינטוש בבית, ולכן הוראות הפעלה אלו נכתבו מתוך רישול כרוני, מכיוון שאף אחד לא צריך אותם ממילא..... 2.2 מה?! הא... אההההה... להכניס את הדיסק לכונן... זהו! 0.0.3יוסי, אתה הולך למכולת?תהיה בנאדם תביא לי איזה משהו מתוק... אה, רגע... אני צריך לכתוב פה משהו - גררו את התיק "פרוזק" אל ההארד דיסק. (דרושים 50 מגה פנויים, 1 קוטג' ומשחת שיניים) 0. יוסי, למה הבאת לי עם אגוזים? אתה יודע שזה עושה לי צרבת... למה?! למה?! אתה עושה לי בכוונה להרגיז... נו איך אני יכול לעבוד ככה... רגע, מה רציתי.. תראה עכשיו הוצאת אותי מהריכוז לגמרי... 2.2.2 אתרו את הדמות של "פרוזק-מק" בתיק שזה עתה גררתם להארד-דיסק ולחצו עליה פעמיים... ססס... יוסי, אתה זיפת, אתה יודע את זה?! - אתה זיפת! ...אני כבר ידבר עם שאולי שבהוראות של ההתקנה הבאה אתה כבר לא תהיה פה...

yosikunefa

New member
../images/Emo32.gifהמשך....

אין המשך פיטרו את יוסי בגללי אבל... על שטינקרות יתר העיפו גם אותי ....... אני אשם שהלכתי להלשין על 28 איש ממחלקת השיווק, 34 אנשי קשר, 53 מנהלים קטנים, 12 משווקים...... הרשימה ארוכה אבל זה נראה לכם נכון שבגללי פוטרו רק 612 איש ש..... הלשנתי על 614.... טוב נו הלשנתי למנהלים הבכירים על המנהלים הבכירים ומשום מה הבני זו-ות פיטרו אותי.... אני אפילו לא יודע למה.......

yosikunefa

New member
../images/Emo32.gifלחם עבודה

שר האוצר כפרה אין עבודה אבל יש אבטלה....... תתתתעעעעשששששההההה מממששששההההוווווווווו פפפפפללללייייזזזזז.....

yosikunefa

New member
../images/Emo32.gif נכון.....

יוני זה מה שקורה להרבה אנשים בשכונות האלימות של ישראל...........
וכשהם רואים את הבנאדם שהולך להכות אותם אז הם נראים ככה
וחוץ מזה אני יודע מי מכה ברחובות............ סווווהההההררררר........ סוווההרררר.... סוהר.. זה היה ה.... ה..... ה......
עכשיו תוצי אותי מהתא....... אז נשכתי את ביבי נתניהו........ אההההההה דודו טופז מה אתה עושה בפנים????? נשכת את נטליה אורירו????????????? קטעים נשכתי את ביבי...... מממממהההההה משחררים אותי??? מי???????? אהההההה חברים שלי.... פרוזק........ אווייששש איי אתם לא מאמינים מה קרה לי....... זה סיפור ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך ארוך אקיצר מאוד ארוך ואין לי כוח אני עייף אז כבר מתישהוא.......... דרך אגב west side is the best!!!!! 2pac is alive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yo...yo..yo.yo

yosikunefa

New member
../images/Emo32.gifFAQ-ללא מבינים...שאלות נפוצות

והרי מספר שאלות שבוודאי ישאלו במהלך המשחק: 1.כיצד ניתן להחליף את הקול של יוסי כונפה בקול שלי תשובה: לא ניתן. 2.יווו... יש פה כל כך הרבה דברים לעשות. מה אנחנו צריכים לעשות קודם ? תשובה:ללכת לישון אתם לחוצים מדי... תקומו,תרגישו כמו חדש... דבר ראשון והכי חשוב ביום הראשון הוא להשיג את המפתח לחדר של פרוזק מידיו המהימנות של הקפטן המטורף... חלק מן החדרים בספינה יהיו נעולים עד אשר תשיגו את המפתח... אחר כך הכי חשוב זה לא להפסיד את כל השיחות עם האורחים בכל יום. יש שם כאלו בדיחות שאסור לפספס... אתם יודעים כמה עבדנו על זה?!?

yosikunefa

New member
למה אתה מלכלך?

למה אתה מלכלך עלי.... אז ירדתי קצת ברמה אז.......... חוץ מזה אני לא מבין מה...... אתה שוחר אבל אתה מבסוט????? ועוד דבר יש לי היום יומולדת אתה לא יכול להגיד לפחות מזל טוב? לשלוח איזה צ'ק? קש? משהו? נ.ב.-בקרוב יוסי מגיש מתכון לקוקטיל פירות....

baliti

New member
הכל בסדר איתך? או ש...

היית יותר מידי בשמש? שים כובע!!!

yosikunefa

New member
למה ללכלך???

תגיד לי אההההה....בליטי????? מה אתה למדת???איזה מקצוע????

yosikunefa

New member
די להתלהב

די וחבל לכם לך להתלהב מר בליתי....מה אתה?????ממ"סניק????חחחחחחח חבל שלא שלחו אותך לצבא לעבוד על מטוסים....היית שוטף מטוסים שם עליהם קצת גריז ועליך הרבה גריז......מתדלק מטוסים.....היו לי ממ"סניקים במחלקה....ראיתי מה הם סובלים....חוץ מזה נראה אותך באזרחות...... נ.ב.-לא שכחתי מהמתכון להכנת קוקטיל פירות...בקרוב.... וכמובן בהודעה הבאה שלי תזכו לראות את האמת על העולם

yosikunefa

New member
האמת על העולם-תולדות חייו

אז ככה שימו לב בהתחלה היה תוהו ובוהו... אחר כך הגיע המפץ הגדול והדינוזאורים הסתנוורו ממנו ומתו... ואז האדם התחיל להתפתח מהלטאה כמו בפתיחה של היה היה... ואז הגיע ההתיישבות הגדולה לאור כסדים... והם עשו הכל מחרסים כמו שראיתי בקיסריה... ואז היה גרוש ספרד... ואז לא היתה ברירה ומונטיפיורי ואח שלו רוטשילד... היו צריכים לייבש את החולה... כי הכל היה כאן שממה... ובגלל זה מקשטים עד היום את הסוכה במצות...

למעלה