שישי

מזל רבותיי ../images/Emo99.gif מזל החורפת חחח

אז סוף סוף התעוררה הנסיכה, והצלחתי לצלם אותה בכמה פוזות. קשה לצלם חמוסים בתנועה, הם כל כך סקרנים,שהם לא עומדים דקה במקום, אז מצאתי את עצמי מצלמת, ומה שיוצא זה רק הזנב חחחחחחחחחחח בכל אופן, הנה כמה תמונות של הישנונית הזאת. דרך אגב, התחלתי ללמד אותה להגיד סופי
,בינתיים היא מצליחה להגיד רק ססססססססס קבלו את דוגמנית הבית שלי

מרהיב ../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

פשוט מרהיב לראות את ג'ון (ריצ'רד גיר) מוביל את בובי (בת זוגו לריקוד) בולס עדין ואלגנטי על רחבת הריקודים שם, בסרט "הנרקוד" פשוט מרהיב (אין לי מילה אחרת)

ליאל212

New member
פתאום אני רואה את הכתב גדול מאוד.מי

מישהו יודע איך להחזיר את זה לכתב קטן.... כל ההודעות פתאום מופיעות לי בכתב ענק סתם לא נעים לקרוא ככה הודעות מי יכול לעזור לי?

../images/Emo29.gifלילה טוב פורום...חלומות מתוקים

"חלום חלומי, חלומות שלי באים אלי כשאני ישנה ןמקשטים לי את הלילה..." מילים ולחן אירית תמיר מתוך פיית הקסם...של הבת שלי

פנינה 13

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף עשיתי זאת

סגרתי מקום ליום חמישי 20.10 מסיבה- מועדון הנתנזון בחיפה ואני אשמח שכולם יבואו. תודה רבה

בית ספר בירושלים

רציתי לדעת, מי מכיר את בית הספר אמית טכנולוגי דתי שנמצא ברח' קוסטה ריקה, האם זה נכון שבית הספר הוא לנוער שנשר ממסגרות, נוער עם בעיות בבקשה למי שמכיר אז דחוף לי לדעת, אשמח קבל כמה שיותר פרטים.

בובת ברבי גרושה...../images/Emo68.gif

אישה באה לחנות ושואלת על מחירה של בובת ברבי. המוכר עונה לאישה כי הברבי עולה 10 שקלים. פתאום מבחינה האישה בבובת ברבי עם תו מחיר של 1,000 שקל. היא פונה אל המוכר בשאלה : "למה בובת הברבי הזאת עולה רק 10 שקל ואילו זו עולה 1,000?". "כי זו בובת ברבי גרושה", עונה המוכר, "היא באה עם הבית של קן, עם המכונית שלו ועם כל הריהוט".

hezyc

New member
חדש , נהדר ובחינם ממש

כנסו והירשמו לאתר ההיכרויות החדש, הכל חינם אין דמי מנוי, תקשורת חופשית www.nifgashim.net והעבירו הכתובת לכל הגרושים והגרושות

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

בטח בא לי לצאת

עוד מעט לא אוכל לצאת למכולת אפילו שכחתי להתפלל לנשמתו של גרושי שיעבוד קשה ויביא הרבה גו'בות לשלם לחובות בא לי כמה שבא לי לכעוס אבל אסור אסור אחרי כיפור אז אני אשב לי בשקט

Raychoo

New member
וואלה....

....והסרט הזה (שהוא רחוק מלהיות סרט חובה) גרם לי לרצות ללמוד ריקודים סלוניים. מי בא איתי?

Rinattt

New member
כבר נחתם!!!

מעניין מה נחתם לי השנה...
ולמי אני אחתום השנה...

שתי אפשרויות

1 זה שהרזולוציה השתנתה לך ואז ...על הדסקטופ לוחצים על עכבר ימני >מאפינים>>לשונית הגדרות.. ושם מתקנים את הרזולוציה 2 ללכת למעלה ל תצוגה> גודל טקסט>ולבחור קטן יותר

למעלה