מי זאת? את?
א אנונה2 New member 18/11/05 #41 "אפקט הפרפר" סרט מהמם!!!!../images/Emo95.gif ראיתי אותו עכשיו עם ההורים שלי, סרט כל כך יפהההההה!!!!!!!!!! חח אבל היה מצחיק שאני הבנתי הכל ואמא שלי לא הבינה כלום
"אפקט הפרפר" סרט מהמם!!!!../images/Emo95.gif ראיתי אותו עכשיו עם ההורים שלי, סרט כל כך יפהההההה!!!!!!!!!! חח אבל היה מצחיק שאני הבנתי הכל ואמא שלי לא הבינה כלום
M m i r u s h i New member 18/11/05 #43 גם אני לא הבנתי אותו../images/Emo108.gif הכל היה יותר מידי מהיר.. בייחוד הסוף שמעתי שגם הסוף ששידרו בישראל זה לא הסוף המקורי.. הסוף המקורי זה שהוא חונק את עצמו עם החבל טבור בבטן של אמא שלו
גם אני לא הבנתי אותו../images/Emo108.gif הכל היה יותר מידי מהיר.. בייחוד הסוף שמעתי שגם הסוף ששידרו בישראל זה לא הסוף המקורי.. הסוף המקורי זה שהוא חונק את עצמו עם החבל טבור בבטן של אמא שלו
L Lilo the fairy New member 18/11/05 #44 יש גירסת טלויזיה ויש גירסת דיוידי. ראיתי את שניהם זה שהוא הורג את עצמו בבטן יותר יפה
א אנונה2 New member 18/11/05 #46 ראיתי את הסוף של הD.V.D../images/Emo95.gif שהוא גורם לבת (לא זוכרת כבר איך קוראים לה ) לא להתקרב אליו וככה הם לא יכירו... חבל, רציתי לראות את איך שהוא חונק את עצמו עם החבל של הטבור...
ראיתי את הסוף של הD.V.D../images/Emo95.gif שהוא גורם לבת (לא זוכרת כבר איך קוראים לה ) לא להתקרב אליו וככה הם לא יכירו... חבל, רציתי לראות את איך שהוא חונק את עצמו עם החבל של הטבור...
B boopymylife New member 18/11/05 #49 סופ"ש נעים!!! (אני יוצאת) ../images/Emo3.gif בי'וש... (ונצלו טובטוב ת'סופ"ש-כי מנסיון הוא עובר מהר-מדי)
סופ"ש נעים!!! (אני יוצאת) ../images/Emo3.gif בי'וש... (ונצלו טובטוב ת'סופ"ש-כי מנסיון הוא עובר מהר-מדי)
B boopymylife New member 19/11/05 #52 הגעתי לשלב 10$#$@#$#@$@# $@#$@#$@#$#@$@#$#@ איזיגוגו$@##@$@#$@#