שירשור

../images/Emo53.gif../images/Emo52.gifשאני פותחת הודעה חדשה

נכון שכותבים הודעה חדשה איך מוסיפים להודעה תמונה

בבשקה כנסו אני צריכה אותכם!

חבר'ה תקשיבו אני מעוניינת לבנות אתר בHTML אני ל כל כך יודעת,מי שיודע ומוכן לעזור לי בבקשה שיעזור לי! אמ.....למי שיש תמונות סרטונים שיים וכ'ו..שישלח לי בבקשה... אני מדברת על הכל על טלנובלות על זמרים,שירים,שחרנים,ערוצים,בידור,חדשות הכל!אני רוצה לעשות אתר על הכללללללל שיהיה בו ממש כייף ובHTML מי שיודע לעשות לינק לקבצי וידאו או אודיו,שיסביר לי-פליייזי וזהו.....בקיצר אני צריכה עזרה אם אתם יודעים לעזור לי אז בבקשה פנו אלי ובחרתי לבקש כאן עזרה כי כאן זה הפורום של הסדרה של אגם ויהודה המתוקים! קיצ קץ-בשביל ליצור איתי קשר או משהו בואו אלי לאיסיקיו-300088224 אני חייבת אותכם! תודה!

orhila

New member
למטה בהודעה יש חלון BROWSE

תלחצי עליו ותטיילי במחשב שלך תסמני את הקובץ שכולל תמונה אותו את רוצה לצרף ותלחצי פתח ואז שלח להודעה כולה, מקווה שעזרתי לך

כנסייייי

היי ממצב? מי את?מאיפה?בת כמה? והאם את אוהבת את יהודה לוי המושלם??? ועם לא אז את מי את כן אוהבת??? ומצורפת תמונה של המושלם שלי

ההיי

אני אורטל מראשון בת 14 ואני אוהבת אותו אבל עד גבול מסויים ,לא משתגעת ואני חולה ע ל עופר שכטר ופליפה!!!!! את יכולה לעשזור לי איכשהו?

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

כבר התרגלתי לעובדה שכמעט כל האנשים בפורום הם מהצפון, אבל בכל זאת, יש מישהו שמגיע מחר לכבוד השלג לירושלים???

smt

New member
יורד עכשיו בזה הרגע שלג בירושלים../images/Emo70.gif

ככככככככככככככווווווווווווווווווללללללללללללללללללללללםםםםםםםםםםםם לדעת עכשיו יורד שלג בירושלים והקהל שממממממממחח עד מעל הגג כמו שאומרים

smt

New member
יורד שלג בירושלים../images/Emo70.gif

מי כאן גר בירושלים ורואה את השלג

dinora12

New member
משהוא נורא מעצבן אותי!../images/Emo95.gif

לאחת בפורום יש שלושה שמות מישתמש: °•NoyAND yuda Levi°• רעותי המתוקה הילונת פיצפונת אולי הן בכלל אחיות שהן באותו מחשב ובאותו פורום? זה ניראה לי נורא מוזר!

../images/Emo70.gif מעיינו'ששששש../images/Emo26.gif

לי יש שם משתמש 1...וזה זה..
הילה ורעות אחיות .....
... אין לי שלושה שמות בפורום

dinora12

New member
שמות משתמשים מגניבים../images/Emo95.gif

(לא כל-כך אבל בסדר)בנות: mAniyAdA הXקשנית מרתקת בעולם עננית מאובטחת בנים: teyb0y ^ענן בישן^ Gatiboy סמיילי מהסוגים המותרים

למעלה