שירשור

חרוזים לספר מחזור

סורי שפתחתי הודעה פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה טוב אני עוד מעט מגיעה לסיום בית הספר היסודי והמגעיל שלי והמורה שלנו מדברת איתנו על ספר מחזור וכאילו כותבים מספר שורות חיבורים וחרוזים על כל ילד אז אני רוצה שזה יהיה לי על שאנימתה על איה קורן אוהבת ולא מפסיקה לראות אהבה מעבר לפינה ומקליטה שאני כל היום נמצאת בפורום אמ"ל ושאני אוהבת לשחק (משחק כאילו בטלויזיה ) אז יש לכם חיבור בשבילו כל אחד יתן לי מספר שורות ואת הכי טוב אני אקח אז קדימה! ואני צריכה גם בשביל חברה שלי שהיא מתה על יהודה לוי ושהיא אוהבת טננובלות אתם יודעים מה? זה יהיה כאילו תחרות אז קדימה לתחרות חיבורים לספר מחזור ואל תשכחו שזה צריך להיות בחרוזים

עזרה דחוףףף

עזרו לי זה דחוף איך אני מכניסה חתימת תמונה לפרטים שלי? אני יצרף את החתימה ותגידו לי מה דעתכם ואחרי זה אני יצרף עוד אחת שלא ממש קשורה ואחת שקשורה חולה על כולכם!!! מעיין חזן

קודם תראו את שלי ותשפרו

גליה ילדה חמודה ומתוקה או גליה ילדה חרוצה ומקסימה שבחיים לא תשכח את איה קורן שלה את אהבה מעבר לפינה לא תשכח להקליט ואין לי חרוז לפורום אז אתם תמציאו או תמציאו בכלל אחר (חיבור) עכשיו לחברה שלי שאמורה להיות בעוד כמה ימים בפורום ליאור ילדה חמודה וחייכנית שיהודה לוי כל פעם מחדש אותה מטריף (למרות שגם את איילת !) אוהבת טננובלות וטלויזיה זה תחביבה מזרחית אוהבת ולכולם תמיד עוזרת עכשיו תוכם לשפר ולהציע קדימה!

dinora12

New member
זה יצא לך ממש יפה!../images/Emo95.gif

אם לא אכפת לך גמאני מעריצה של יהודה וגם קוראים לי מעיין אז אני יכולה גם לי לכרטיס אישי,ובכרטיס אישי ככה עושים כדי לשים תמונה->

k a b o o k

New member
"חולה על יהודה לוי"..

אין צורך לפתוח הרבה הודעות על החתימות שלך
החתימות שלך מדהימות, ואת ממש מוכשרת
אבל פתחת כבר שירשור על זה, אז למה לפתוח עוד הודעה
, זה עושה עבודה קשה למנהלים..
מקווה שהבנת..
ד"א.. תזכירי לי איך קוראים לך..

dinora12

New member
ותיקון../images/Emo95.gif

רציתי לישאול אותך עם גמאני יכולה לקחת את מה שהכנת כי אני מעריצה של יהודה לוי וגם לי קוראים מעיין

dinora12

New member
כן,אין לי כוח ליכתוב אותו../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

אה,ותודה!,גם לך יש שם יפה מאוד!

k a b o o k

New member
אלק..

אני זוכר אותו עוד מ"רמת אביב ג'".. אז עם שיער ארוך.. אחחח.., נוסטלגיה..

k a b o o k

New member
מה דעתך על זה../images/Emo35.gif

גליה ילדה חרוצה ומקסימה
את איה קורן תמיד תאהב, ואהבה מעבר לפינה- בל נשכח. מבלה את יומה בפורום אהבה מעבר לפינה. איזו ילדה נפלאה
מה דעתך

למעלה