שירשור....
N ny22 New member מנהל 1/2/08 #2 מישהו יודע לאן בן ברייר נעלם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif (סליחה שאני עושה את זה על במת הפורום)
מישהו יודע לאן בן ברייר נעלם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif (סליחה שאני עושה את זה על במת הפורום)
Y Yarinv New member 1/2/08 #3 הוא נעלם?../images/Emo12.gif דווקא דיברתי איתו בימים האחרונים בן, תשמיע קול
B B R A Y E R New member מנהל 3/2/08 #10 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא קיבלתי ממך מסרים לאחרונה תנסה לשלוח לי שוב..
B B R A Y E R New member מנהל 3/2/08 #9 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמה סתם להלחיץ? בימים האחרונים לא הרגשתי טוב, ובין היתר היה לי גם די הרבה עומס, אז כשהיה לי זמן פנוי העדפתי לנוח בו ולא לכתוב בפורום. על 3 ימים שלא כתבתי בפורום, הודעה כזו ממש מלחיצה ומיותרת.
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמה סתם להלחיץ? בימים האחרונים לא הרגשתי טוב, ובין היתר היה לי גם די הרבה עומס, אז כשהיה לי זמן פנוי העדפתי לנוח בו ולא לכתוב בפורום. על 3 ימים שלא כתבתי בפורום, הודעה כזו ממש מלחיצה ומיותרת.
N ny22 New member מנהל 3/2/08 #11 זה נכתב בהומור ../images/Emo8.gif לא הייתה שום כוונה להלחיץ.... סתם תהייתי מה קרה... ו אגב, אתה מרגיש טוב יותר עכשיו?
זה נכתב בהומור ../images/Emo8.gif לא הייתה שום כוונה להלחיץ.... סתם תהייתי מה קרה... ו אגב, אתה מרגיש טוב יותר עכשיו?
N ny22 New member מנהל 3/2/08 #13 בן, קיבלת את המסר../images/Emo35.gif זה יהיה ממש ממש מעצבן אם לא...