- שירשור מיוחד

מה קרה? נשברה הקערה...

מה? תפוח אדמה איפה? בחיפו. למה? כובע (זה לא מתחרז) שמעתם מה קרה ברעננה? אוטובוס דרס בננה.

fresh mishmesh

New member
אחד באנגלית

if two witches watch two watches, which witch will watch which watch? תרגום לאלה שלא הבינו: אם שתי מכשפות מסתכלות על שני שעונים, איזו מכשפה תסתכל על איזה שעון? זה לא מצחיק ככה תירגמתי רק למקרה שמישהו פה לא מכיר את אחת המילים...

שקסי

New member
קיטל קוטל והתקטלות- אנחנו לא עושים

בגרות!!! פיעל פועל והתפעל דגש בעין חוק ברזל...חחחח שיר טוב ביותר!!

קשתונה

New member
בזכות המשפט הזה...

עברתי את הבגרות בלשון:) זה הדבר היחידי שידעתי בלשון:) חוץ מזה שיש את: איך עושה כבשה? מה-כוער! איך עושה כבשה? מה-פגר! איך עושה כבשה? מה-טומטם! איך עושה פרה? מו-גבל!

קשתונה

New member
וכמו שטימור אומר:

קשה יש רק בלחם ...וגם אותו אוכלים!!!!! ובאותה רוח: נח היה רק בתיבה

ועכשיו המשפט הכי טיפשי

נ נח נחמ נחמן מאומן. מישהו מסוגל להסביר לי מה זה אומר.

שקסי

New member
מישהו גימגם איזה רב או משהו...ואז..

הם אמרו "וואי זה הסיסמה מפי הרבה- היא חייבת להיות נכונה ומופצת" ואז הטיפשים הלכו וגימגמו בכל מקום בארץ...אפילו גימגמו על מכוניות...

kedeman

New member
ש.. של.. שלו... שלום...

קוראים לי נחמן והפסקתי לגמגם

מ מש משע משעמ מעשמם

משעמם לי נורא, וכנראה שגם לשי. אני חושב שאני אלך לישון

ויצמן j

New member
שי כל העניים בנחמן מאומן זה שאין...

זה הולך "שלום- קוראים לי נחמן, והפסקתי לגמגם!!!"

קשתונה

New member
בטח שיש...נחמן מאומן זה

איזה רבי איזה חסיד מברסלב משהו בסגנון... לא חשוב נו הוא גורם להמון אנשים לאבד את שפיותם

שקסי

New member
אבל מה זה הנבדה ולמה היא השתקמקה??

אין לי מושג מה זה אומר- הסבר בבקשה...

הסבר

אין באמת דבר כזה נבדה והיא גם לא משתקמת (או איך שלא אומרים את זה). הם סיפרו לילדות האלה, שכן יש כזה דבר, ואם היא לא משתקמת אז זה מסוכן לטוס ככה, ובגלל שהן לא שמעו אף פעם על הנבדה הן האמינו שיש כזה דבר וששלהן אולי עוד לא השתקמקה, ואז הן פחדו. זה לפחות מה שאני הבנתי

קשתונה

New member
אז זהו!!!! שלא!!!

כעיקרון זה הולך ככה: איש א: השתקמה לך הנבדה? איש ב: לא איש א: אבל מה הקשר למטוס?! וזה יכול להמשיך שעות איש א עם המטוס איש ב לא מבין מה רוצים מחייו וזה הקטע שבעצם לא אומרים כלום אבל הוא לא מבין מה רוצים ממנו... פוף באמת..בורות:)

kedeman

New member
../images/Emo41.gifלכל מי שקיבל ממני הודעה מוזרה../images/Emo41.gif

הכוונה היא לכל מי שקיבל ממני הודעה באייסיקיו שמודיעה שהוספתי אותו לרשימה שלי אז מה שהולך זה ככה שי השאיר את המחשב שלו פתוח כל היום וגם האייסיקיו נשאר פתוח כששי חוזר הבית מבצפר הוא רואה שמשהו מוזר בשימה שלו כולם צבועים בצבע כלום מוזר במקום בצבע הרגיל שי מנסה להבין מה לא בסדר ואז הוא מתחיל לקבל הודעות של אישורים להכניס לרשימה ואז הוא קלט שאיכשהו כל הרשימה נמחקה מהאייסיקיו אז כל הרשימה שוחזרה אין לי מושג מה עבר עליה בבקשה אל תעלבו ואל תפגעו לא מחקתי אף אחד יום טוב לכם!! שי

fresh mishmesh

New member
היי!

זה קרה גם לי!.... נורא ואיום... ויש לי מלא אנשים שצריכים לאשר... אני לא אוהבת את זה

למעלה