שירשור אוף

liat tal

New member
../images/Emo32.gifשירשור אוף

הקודם כבר דיי למטה, אז מה שבה לכם ליכתוב! חזרתי, לפני שעה ככה, מחתונה של חברה שלי והיה כזה מדהים וכיף!! אחחח אני מתה על חתונות!!! וגם פגשתי המון המון חברות ממש טובות שלי! ואתמול גיליתי שיש לי חודש חופש מהאו"פ, במקום השבוע שחשבתי.. היה לי אתמול מבחן (שהלך מעולה!!) ולפני שהוא התחיל דברתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שיזה כיף שיש חודש חופש! חחח אנחנו מתחילים ב-30 באוקטובר, ואני חשבתי שבספטמבר!! איזה כיף!!! יש לי כ"כ כ"כ הרבה דברים לעשות וסוף סוף יהיה לי זמן אליהם!

ערן1987

New member
אממ..

יצאתי היום הביתה במקום בחמישי כי היה לסבא שלי אזכרה,אז המפקד אמר לי שאני לא צריך לחזור מחר.. וויפי שכזה,לא?

ערן1987

New member
אחלה לי בצבא

אני נמצא בפלוגות חילוץ והצלה(פלחה"צ,בקיצור) של פיקוד העורף.. עוד שבועיים נגמר הטירונות ואז חודש וחצי בערך של קורס בצריפין ומשם ישלחו אותנו לפלוגות עצמן חוץ מזה,המפקד התקשר אלי היום בבוקר-אני חוזר ביום ראשון ולא במוצ"ש! וויפי!! ועוד משהו לא קשור-חבר הביא לי קישור להורדה של אחת ההופעות של אלאניס בארץ,וויפי!! אבל באסה,חסרים שם 2 שירים כשאחד מהם הוא הכי אהוב עלי של אלאניס
נו,לא נורא

shiray

New member
יווו בה"ד 16!

זה צמוד לבה"ד 11 (איפה שעשיתי את הטירונות והקורס)... ומהם 2 השירים שחסרים? אני מאז הדיסק האקוסטי שהיא הוציאה עכשיו די סוגדת לyour house...

ערן1987

New member
מה שחסר זה Baba ו..

That I Would Be Good,שזה השיר של אלאניס שאני הכי אוהב(אבל מצאתי קישור אליו מההופעה,פשוט זה לא היה יחד עם הקובץ הרגיל) אגב,רוצה את הקישורים? ואני יודע ש-16 קרוב ל-11.. את יודעת,צריפין

ערן1987

New member
אה,כן

גם אני סוגד לגרסה האקוסטית של YH,היא מדהימה!! טובה בהרבה מהרגילה

liat tal

New member
שמחה לשמוע!

שיהיה לך המון בהצלחה ותמשיך להינות! ותהנה מקישור להופעה חחח, ולא נורא.. ד"א- איזה שיר שחסר אתה הכי אוהב שלה?

אויש, אני מתה על חתונות!!!!

אני תמיד בוכה בחופה!!!!
זה טיפשי אבל אני לא שולטת בזה!!!!

liat tal

New member
חחח

כי זה באמת מרגש מאד!! גם אני ממש ממש מתרגשת תמיד בחופה, אחחח מתה על חתונות!!

Lanni

New member
ואאאאאאאא השבוע הזה נגמר סופסוף

במהלכו הספקתי לחטוף וירוס ולהיות קצת בבית
כולי קודח

Lanni

New member
אה תודה, אני כבר מרגיש טוב

ושחברה שלך תתחדש השרוולון (מה זה לעזאזל?) שלה

liat tal

New member
אה יופי!

ובבקשה!חחחח הנה שרוולון, למרות שזה שהיא קנתה שונה ממש והרבה יותר יפה, אבל זה העיקרון:

Lanni

New member
אהה.. כזה! זה יפה ../images/Emo13.gif

משום מה הדבר היחיד שעלה לי בראש זה..
ושאלתי את עצמי - "למה היא צריכה שרוולון???"

liat tal

New member
יאפ..!

ושלה מקסים!! חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו!!

liat tal

New member
אחחח ממש סוף סוף!!!

היה לי כזה שבוע מעייף ועמוס... היו לי מבחני סמס' השבוע, ביום שני והיום, כן כן, ממש עכשיו חזרתי... זה היה מבחן בישומי מחשב והיה ממש לא פשוט, ואחריו אני וחברה שלי החלטנו שחייבים לעשות משו כיף, אז הלכנו לקניון וטיילנו לנו, היא קנצה שרוולון מקסים! ואז ישבנו בארומה והיה ממש נחמד, וחזרתי הביתה שפוכה לגמרי וישר התקלחתי ועכשיו יש לי לסיים את הפרוייקט גמר וזהו

liat tal

New member
אה וכן-

אני בחופש!!!!!!!!!!! אני בעצי עד לא קולטת.. חוץ מפרוייקט שיש לי לסיים, אבל אני ממש לקראת הסוף!

למעלה