שירי מחאה...

../images/Emo32.gif שירי מחאה...

אני עוקבת מקרוב אחרי הבלגן ברחובות. קוראת מאמרים שאנשים כותבים בעתון, מקשיבה לתוכניות רדיו עליה ושומעת את כל הדעות של כולם. מעניין... ואז כשאני מקשיבה עולים לי כל מיני שירים בראש. אז חשבתי אולי נעשה שרשור שירי מחאה? שכל אחד יעלה שיר שמתקשר לו למחאה שיש עכשיו ברחובות. אני אתחיל: טוב, אז השיר שמתחבר לי למחאה: מיליונים - אתי אנקרי מה יותר מתאים מהמילים האלו: אני יודעת שאתה יודע - השתכרתי החודש לא רע ובכל זאת הם הגיעו להוציא לפועל אצלי בדירה ניסיתי להגיד שהמיסים הורגים כל הגיון והם אמרו לי שהם לא גונבים, הם לוקחים ברישיון יש כמוני מליונים מתגלגלים ברחובות יש כמוני מליונים בכל מיני צורות יש כמוני מליונים, אנשים בני תמותה, בלי כסף, לא שווים פרוטה היום זה אני, מחר זה אתה. בלי כסף.... לא שווים פרוטה. מדברים על שלום - מוקי כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק בשעה טובה, התחילו לדבר על צדק ולא רק על שלום! רונה - איה כורם אם אין צדק - שיאכלו אותה שיר ענק שאני אוהבת מאוד! וכדי לסיים באנרגיה חיובית וכפית: פיקה - קרן פלס כולם חיים בהיסטריה כולם כאילו אימפריה כולם צוחקים, שעות יא, בוא נבנה לנו אוהל משמיכת פיקה יא, בוא נבנה לנו אוהל וכשנרצה נצחק ואם נרצה נבכה

../images/Emo79.gif "אלוהים תן לי רק טיפת מזל" ../images/Emo79.gif

(זהבה בן) זו בקשה לזכות בלוטו XD

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

זו כנראה הדרל היחידה לשרוד במדינה הזו! או כמובן להיות בן משפחה של אחת מהמשפחות הגדולות.. יש להם איזה גבר פנוי?

../images/Emo45.gif טוב - אלו ה-שירים של המחאה

שרו אותם גם במוצ"ש. שלמה ארצי אגב, שינה מעט את המילים של 'פתאום קם אדם בבוקר'

זה שתי שירים שאני פשוט אוהבתאותם מאוד

בלי קשר למחאה, הם מסמלים כל כך הרבה

נכון. אני במיוחד אוהבת את השיר 'אין לי ארץ

אחרת' מה שכן, השירים האלה נכתבו בדיוק על אירועים מהסוג הזה, אז לא מפליא שהם מתאימים.

דרוש שם

New member
אין לא היה ולו יהיו בשום מקום ביקום שתי שירים

יהיו שני שירים, סליחה, אבל זה פשוט כואב לי בעניים לראות דברים כאלו....

וואלא... צודכ...

כבל הטנצלוט. זו היתה שאה מאוכרת אכרי האבודה... הייתי אייפה

../images/Emo6.gif

מדהים כמה אתם צריכים להתאמץ כדי לעשות את מה שאנחנו עושים בטבעיות ופשטות בלי לחשוב בכלל

למעלה