שירה

../images/Emo32.gif שירה

יכול מאוד להיות שזה לא יעניין פה אף אחד אבל משהו גורם לי לחשוב שכן. רציתי שירשור המלצות ומחשבות על סיפרי שירה או על משוררים. ההשראה היא ממתנה ליומלדת שקיבלתי היום מאחותי, שזו גם אחת ההמלצות שלי. שירי אהבה/יהודה עמיחי ספר מקסים שכתוב בעברית ולצד כל שיר בעברית מופיע תירגומו באנגלית. הצלחתי מאוד להתחבר לשירים אהבתי לפרש אותם...נפלא. השני... פירות אהבתי שאני לא מצליחה להשיג אותו (בהוצאה אמרו שלא מייצרים אותו יותר) ואני לא יודעת מי הכותב. אבל הוא ה-ספר.

ZVI Z

New member
לא מכיר ספרי שירה..

בעיקרון אני גם לא ממש אוהב למרות שלא יותר מידי ניסיתי. לא מתחבר.מעדיף לקרוא בבמה החדשה..

Ez sLeeP

New member
תאמינו או לא,

אני לוקה בחסך ספרותי עמוק. כן, זה שמשתמש במילים גבוהות, ומתנסח בבהירות. כואב לי שאני לא קורא כלל. אני במועקה כבדה מנסה לשוב ולסגל הרגלי קריאה בריאים. זה קשה. אעדכנכם בקטע הזה. צר לי שאני לא יכול לתרום. באשר ליהודה עמיחי. הוא משורר אדיר. 'אלוהים מרחם על ילדי הגן', שנכתב על-ידיו, שיר מקסים. הוא מלא משמעות, מלא ביקורת חילונית. אין כמוהו.

מה?!?

סתם כותרת מעניינת. אתה חושב שמותר לפרסם שיר אחד שלו פה?? כי אם כן יש משהו שהייתי רוצה להוסיף...

חחחח... נצב יא מצחיקול!

זה שיר שלמדנו בספרות! אתה יודע על עוד שירים שלו? כי אני לא! או פשוט לא זוכרת שזה שלו! אכן נדבי שלי הוא בעל מום ספרותי קשה. את אוצר המילים הענק שלו הוא רכש משעות צפייה עודפות בטלוויזיה. למרות שניסיתי, ובאמת שניסיתי, לשכנע אותו לקרוא [תולעת ספרים שכמוני...]- לא נראה לי שהוא הצליח למצוא את הז'אנר שלו. בנאדם לא יכול להכריח את עצמו לקרוא. הוא חייב למצוא תחום אהוב בספרות קודם... אז אתם מוזמנים להציע לכאן ספרים שונים לנדבי ולהשלים לו את החסר! אוהבת המוווווווווון נושי.

למעלה