תודה
י יה-יה New member 15/3/08 #11 תודה רבה לכולכן!!! ועוד משהו קטן ../images/Emo6.gif שמתי לב שפתאום כולן צריכות גנן
י יה-יה New member 15/3/08 #21 אני הכי צריכה אחד!!! פתאום התחיל לרדת וגשם והאיש שלי עזב את עסקי הגננות בינתיים
א אנטיבס300 New member 15/3/08 #26 הלוווווווווווו../images/Emo69.gif בעצם......... אני חושבת שעבר כ"כ הרבה זמן שאני לא אדע מה לעשות איתו, אני עוד מסוגלת לעזור לו בגינה.
הלוווווווווווו../images/Emo69.gif בעצם......... אני חושבת שעבר כ"כ הרבה זמן שאני לא אדע מה לעשות איתו, אני עוד מסוגלת לעזור לו בגינה.
י יה-יה New member 15/3/08 #30 התלהבתי מהתגובות, אז... כתבתי עוד סיפור קישור לבלוג בחתימתי תודה. תגובותיכן מחממות את לבי ואת מקלדתי. תודה לכולכן מכל הלב. יה-יה
התלהבתי מהתגובות, אז... כתבתי עוד סיפור קישור לבלוג בחתימתי תודה. תגובותיכן מחממות את לבי ואת מקלדתי. תודה לכולכן מכל הלב. יה-יה
א אמא עמיתית New member 16/3/08 #32 מורן,את מווווווווווווווכשרת בטירוף../images/Emo6.gif אמרתי כבר שלכאן נאספו "הכי טובות". תמשיכי לכתוב,בבקשה...בבקשה...בבקשה
מורן,את מווווווווווווווכשרת בטירוף../images/Emo6.gif אמרתי כבר שלכאן נאספו "הכי טובות". תמשיכי לכתוב,בבקשה...בבקשה...בבקשה
ל ל י ד ו ר י New member 16/3/08 #35 מה קוראים אותך מורן? טוב לדעת! נעים מאוד מורן אאאאאאהההה מורן את מוכשרת בטירוף!